Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 14:19)
na bet pvz kiek ziuri skelbimus tai visur pardavineja 2 menesiu kaciukus. bet taip sutinku, kad jis mazas ir dar nelabai supranta. na belieka apsisarvuot kantrybe smile.gif

Blogus skelbimus žiūrėjote. Nei vienas save gerbiantis veisėjas neatiduos kačiuko anksčiau 3 mėnesių, be to yra netgi taisyklėse griežtai parašyta kad veislyną kačiukas gali palikti tik sulaukęs 12 savaičių. Tai reiškia kad nusipirkote nežinia ką iš neaišku ko ir dabar turite tai ką turite. Kačiukui labai reikia mamos iki tų 12 savaičių, jūs net neįsivaizduojate kiek daug jie per tą laiką išmoksta. Dabar jau šaukštai po pietų, reikėjo domėtis prieš perkant, tad apsišarvuokite kantrybe ir nebauskite jo kiekvieną kartą kai jis taip padaro įvarysite baimę, jis dar labai mažiukas. Visų pirma siūlyčiau apriboti jo laisvę, t.y. pasitenkinti kad kačiukas gyventų tą mėnesiuką laiko viename kambaryje, kur būtų ir jo maistelis ir tualetas, taip jam bus lengviau priprasti kad užsinorėjus tualetas visada šalia, ir lėks tekinomis būtent į jį o ne darys visur kur betkur. Kambarys neturėtų būti didelis, čia viskas tol kol išmoks ir supras. Apsupkite jį meile, nebauskite, jis dar per mažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 14:19)
na bet pvz kiek ziuri skelbimus tai visur pardavineja 2 menesiu kaciukus. bet taip sutinku, kad jis mazas ir dar nelabai supranta. na belieka apsisarvuot kantrybe smile.gif

Tai tik daugintojai dviejų mėnesių parduoda, nes per papildomą mėnesį kačiukas vien tik maisto (kokybiško) už kokį 100 lt suvalgo todėl ir iškišinėja kuo anksčiau.
Na, kad jau pasiėmėte tokį tai jau pasiėmėte, bet įtariu, kad gal dar ir kitais dalykais nepasidomėjote. Dviejų mėnesių kačiuką jau reikia skiepyti, o po mėnesio skiepyti antrą kartą jau kartu su pasiutligės skiepu, aišku 7-10 dienų prieš skiepijant kačiuką reikia nukirminti, veterinarinėje nusipirkite vaistukų nuo kirminų, ten pagal kačiuko svorį pasakys kiek duoti.
O jums dabar belieka apsišarvoti kantrybe ir mokinti kačiuką to ko mama nespėjo išmokinti t.y. tvarkingai eiti į dėžutę, nagus galasti į draskyklę, tikiuosi jau įgijote tokį daiktą nes kitu atveju turėsit naują bėdą atpratinti nuo baldų draskymo, aišku neleisti laipioti užuolaidomis ir šiaip auklėti ir tuo pačiu aišku mylėti, glamonėti, glostyti, žaisti su juo. Nes tokio amžiaus kačiukai labai aktyvūs ir jiems reikia išsidūkti. Kai jie yra drauge dūksta tarpusavyje ir su mama, o dabar jums teks su juo žaisti, tik nežaiskite su ranka. Tam yra žaislai. Pas mane dabar kaip tik tokio amžiaus mažyliai yra tai jie dar nuolat ir mamos pienuką geria.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 08 29, 14:59)
Tai tik daugintojai dviejų mėnesių parduoda, nes per papildomą mėnesį kačiukas vien tik maisto (kokybiško) už kokį 100 lt suvalgo todėl ir iškišinėja kuo anksčiau.
Na, kad jau pasiėmėte tokį tai jau pasiėmėte, bet įtariu, kad gal dar ir kitais dalykais nepasidomėjote. Dviejų mėnesių kačiuką jau reikia skiepyti, o po mėnesio skiepyti antrą kartą jau kartu su pasiutligės skiepu, aišku 7-10 dienų prieš skiepijant kačiuką reikia nukirminti, veterinarinėje nusipirkite vaistukų nuo kirminų, ten pagal kačiuko svorį pasakys kiek duoti.
O jums dabar belieka apsišarvoti kantrybe ir mokinti kačiuką to ko mama nespėjo išmokinti t.y. tvarkingai eiti į dėžutę, nagus galasti į draskyklę, tikiuosi jau įgijote tokį daiktą nes kitu atveju turėsit naują bėdą atpratinti nuo baldų draskymo, aišku neleisti laipioti užuolaidomis ir šiaip auklėti ir tuo pačiu aišku mylėti, glamonėti, glostyti, žaisti su juo. Nes tokio amžiaus kačiukai labai aktyvūs ir jiems reikia išsidūkti. Kai jie yra drauge dūksta tarpusavyje ir su mama, o dabar jums teks su juo žaisti, tik nežaiskite su ranka. Tam yra žaislai. Pas mane dabar kaip tik tokio amžiaus mažyliai yra tai jie dar nuolat ir mamos pienuką geria.

skiepyt galima 2 ir 3 mėnesių arba 3 ir 4 mėnesių, tiksliau gal savaitėmis kai skaičiuoja 9 ir 12 savaičių arba atitinkamai vėliau, aš visada 2 ir 3 skiepydavau ax.gif maniškiai irgi 2 mėnesių ir dra pienuką geria ir tikria kasdien vis ką naujo išmoksta, negalėčiau tokių mažių atiduot
Atsakyti
Čia vienas iš mano E vados vaikinukų, nuotraukoje apie 1,5 mėn. amžiaus dabar dar šiek tiek ūgtelėję.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 08 29, 15:07)
skiepyt galima 2 ir 3 mėnesių arba 3 ir 4 mėnesių, tiksliau gal savaitėmis kai skaičiuoja 9 ir 12 savaičių arba atitinkamai vėliau, aš visada 2 ir 3 skiepydavau  ax.gif maniškiai irgi 2 mėnesių ir dra pienuką geria ir tikria kasdien vis ką naujo išmoksta, negalėčiau tokių mažių atiduot

na taip šiuo atveju jau tik antras variantas ir tinka, nes kačiukas jau truputį virš dviejų mėnesių, o dar ir vaistukus nuo kirminų suduot bent prieš savaitę reikia.
Atsakyti
nereikia man sakyti, kad as kazkuo nepasidomejau ir t.t. puikiai zinau kad tai gyvunas o ne lele smile.gif tikrai pasidomejau daug kuo, aisku visko tikrai nezinau, nes manau kad nera tokio zmogaus kuris viska zinotu.
jau jis yra paskiepytas ir pries tai nukirmintas ir pan.
tai mes ji ir laikom mazoj teritorijoj, bet nakti leidziam pas save i miegamaji, nes kitaip jis kniaukia, o kai atsigula pas mus i lova tai uzmiega.
Atsakyti
l-a-v-i-n-a
Man atrodo, arba katukas bando pažymėti teritoriją (beje dažna problema anksti paimtų nuo mamos katukų žymėjimas šeimininkų lovos), arba jis tiesiog mažas.
O paveiksliukus galima kelti į part.lt pavyzdžiui, o ten galima pasirinkti paveiksliuko sumažinimą iki 600, gana patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 08 29, 15:21)
l-a-v-i-n-a
Man atrodo, arba katukas bando pažymėti teritoriją (beje dažna problema anksti paimtų nuo mamos katukų žymėjimas šeimininkų lovos), arba jis tiesiog mažas.
O paveiksliukus galima kelti į part.lt pavyzdžiui, o ten galima pasirinkti paveiksliuko sumažinimą iki 600, gana patogu ax.gif

aciu smile.gif
va idejau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 16:04)
nereikia man sakyti, kad as  kazkuo nepasidomejau ir t.t. puikiai zinau kad tai gyvunas o ne lele smile.gif tikrai pasidomejau daug kuo, aisku visko tikrai nezinau, nes manau kad nera tokio zmogaus kuris viska zinotu.
tai mes ji ir laikom mazoj teritorijoj, bet nakti leidziam pas save i miegamaji, nes kitaip jis kniaukia, o kai atsigula pas mus i lova tai uzmiega.

Ok, daugiau nieko nesakysiu. rolleyes.gif žinot tai žinot. Nenoriu būti apšaukta, kad esu šališka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 16:04)
nereikia man sakyti, kad as  kazkuo nepasidomejau ir t.t. puikiai zinau kad tai gyvunas o ne lele smile.gif tikrai pasidomejau daug kuo, aisku visko tikrai nezinau, nes manau kad nera tokio zmogaus kuris viska zinotu.

Pasidomėjot daug kuo, bet kuo skiriasi daugyklos kačiukas nuo veislyno kačiuko - ne smile.gif Čia ir yra esminė problema dėl ko dabar turite tai, ką turite smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip savaitgalis? mes tai dūkaliaujam
Enzo
user posted image
Esme
user posted image
Atsakyti
Mažieji puikiai jaučiasi su vyresniaisiais thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=eTFpi6bKq58

Sokejuke86 gražios nuotraukos wub.gif o aš tai niekaip neištaikau laiko nufotografuoti verysad.gif dieną negaliu, o vakare prastas apšvietimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 09 01, 10:38)
Mažieji puikiai jaučiasi su vyresniaisiais  thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=eTFpi6bKq58

Sokejuke86 gražios nuotraukos  wub.gif  o aš tai niekaip neištaikau laiko nufotografuoti  verysad.gif  dieną negaliu, o vakare prastas apšvietimas  doh.gif

kaip mielaaa suuper thumbup.gif o jums mano foto rodo? nes man nebe nesuprantu kas darosi g.gif
Atsakyti