Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(banguole @ 2014 08 21, 22:02)
Reikia skaityt apie Atsiskyrėlį. Na grubiai - žmogus pakankamai uždaras, linkęs į savianalize, ramus, intarvertas ir pan.

banguole, pas mane 1??? kokia korta?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 21, 20:58)
Pas mane gaunas Magas (a koks jo zenklas? Tikrai ne ugninis. Jis ora valdo ane?)+Vežimas+Jėga. Vežimas tinka labai ir magas tinka, jei susiimu. Jėga nelabai.
Ačiūūūūūūūūūūū [B]Matrica [/B]  4u.gif

Nu Magas taip ora valdo- o planete butu Merkurijus smile.gif Man tu panasi i Maga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2014 08 21, 21:05)
Laba vakara,cia ir vel as.Mastau vis apie Banguoles ir Amariliai parasytus isdestymus.Noriu dar jusu pagalbos.Paminetos baimes ir suvarzymai ir kad ju atsikratyti.Jauciu baime tikrai,del visko.Bet kaip to atsikratyti?Konkreciai ka tureciau padaryti?Minetasis vyras net lenda i mano sapnus,vos ne kas nakt.Ir jausmai sapnuose be galo geri...Nors pries isvaziuojant  tai tik pykcius sapnavau..Kaip atrasti savyje ramybe..Istisom dienom jo demesys,skambuciai,net ir naktimis..Sako nemiega todel ,kad manes nera salia.Grizti ten i uzsieni neketinu...Bet kaip apie galimybe ,kad jis cia atvaziuotu?dabar labai bijau suklysti verysad.gif

Nu ne viena is musu negalim uz Tave priimti sprendimu. Tavo visa intuicija ir netgi blaivus protas saukia, kad NE. Bet jeigu Tau norisi dar pasikamuot, nu tai priimk, pasikamuosi, turesi daugiau pasikamavimo patirciu. Prasme cia yra tokia.
Atsakyti
Ačiū ir už tai 4u.gif tikrai aš neatėjau pyktis su kaškuo ar konfliktuoti paprasčiausei ieškojau informacijos apie burėjus ir radau jūsų tema galvojau bent čia kaškas kaška pasakys.Kaip sako skestantis griebesi šiaudo,bet tas šiaudas buvo atimtas tongue.gif

matrica_2 o kuom blogas mano nikas du žodeliai ( meili katytė) sujunkti i viena.Tai meilus katinėlis reiše kaška bloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 21, 22:10)
banguole, pas mane 1??? kokia korta?

Magas

Papildyta:
QUOTE(Kristukas94 @ 2014 08 21, 22:05)
Laba vakara,cia ir vel as.Mastau vis apie Banguoles ir Amariliai parasytus isdestymus.Noriu dar jusu pagalbos.Paminetos baimes ir suvarzymai ir kad ju atsikratyti.Jauciu baime tikrai,del visko.Bet kaip to atsikratyti?Konkreciai ka tureciau padaryti?Minetasis vyras net lenda i mano sapnus,vos ne kas nakt.Ir jausmai sapnuose be galo geri...Nors pries isvaziuojant  tai tik pykcius sapnavau..Kaip atrasti savyje ramybe..Istisom dienom jo demesys,skambuciai,net ir naktimis..Sako nemiega todel ,kad manes nera salia.Grizti ten i uzsieni neketinu...Bet kaip apie galimybe ,kad jis cia atvaziuotu?dabar labai bijau suklysti verysad.gif

Na neveltui jums tas Velnias ir krito - žiauri priklausomybė. Pažiūrėsiu.

Apv. kardų 8+lazdų karalius+apv. taurių tūzas+ Imperatorius

nu aš nebežinau. Čia visiškas atsisakymas vertint realią situaciją. Apv. taurių tūzas - vsio - gėris baigiasi, čia emocijos liejasi per kraštus, ašaros ir nusivylimas. Kadangi klausimą formulavau - kaip tau atsikratyti šios būsenos - tai skaitau - prarėgėk, susiimk. Bet tas lazdu karalius su Imperatoriu ne veltui čia krito.turbūt. Noras tavo didelis to vyro. Žinokit viskas, aš pass. Amariliai gerai parašė. Mes nepriimsim už jus sprendimo. Jūsu rankose viskas. Sėkmės jums linkiu didžiausios 4u.gif
Atsakyti
banguole, o tai mes draugės friends.gif

čia reiškia, kad būdingos gali būt šios savybės?

I Magas

Teisinga padėtimi. Valia, gebėjimas transformuoti ir nukreipti energiją, individualumas, saviraiška, charizma, įkvėpimas, originalumas, iniciatyva, meistriškumas, materialaus pasaulio kūrimas, komunikacija, energingumas.

Apversta korta. Nesugebėjimas išreikšti tam tikrą asmenybės dalį, atotrūkis nuo kūrybinės energijos, užblokuota saviraiška, nežinojimas, ką daryti, aiškumo trūkumas, informacijos perdavimo sunkumai, savanaudiškumas.

o tu kaip ir aš neatsisakai materialaus pasaulio teikiamų malonumų??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 21 rugpjūčio 2014 - 21:33
QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 21, 21:18)
Ačiū ir už tai 4u.gif tikrai aš neatėjau pyktis su kaškuo ar konfliktuoti paprasčiausei ieškojau informacijos apie burėjus ir radau jūsų tema galvojau bent čia kaškas kaška pasakys.Kaip sako skestantis griebesi šiaudo,bet tas šiaudas buvo atimtas tongue.gif
matrica_2 o kuom blogas mano nikas du žodeliai ( meili katytė) sujunkti i viena.Tai meilus katinėlis reiše kaška bloga g.gif

Zinot toki Uzkalni? As jo visumoj baisiai nemegstu, bet yra vienas jo ziauriai geras tekstas apie sita foruma. Tai jis ten labai aiskiai apibudina tokias asmenybes. Vienintelis jo gerai parasytas dalykas ir tikrai teisingas. Pagooglinkit, rasit, suprasit, kas cia tureta minty.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 08 21, 21:31)

I Magas

Teisinga padėtimi. Valia, gebėjimas transformuoti ir nukreipti energiją, individualumas, saviraiška, charizma, įkvėpimas, originalumas, iniciatyva, meistriškumas, materialaus pasaulio kūrimas, komunikacija, energingumas.

Apversta korta. Nesugebėjimas išreikšti tam tikrą asmenybės dalį, atotrūkis nuo kūrybinės energijos, užblokuota saviraiška, nežinojimas, ką daryti, aiškumo trūkumas, informacijos perdavimo sunkumai, savanaudiškumas.

As kitaip maga suprantu. man tai yra zmogus, kuris yra nuolatos kurybos procese, kurybos placiaja prasme, jis kuria ir transformuoja savo pasauli pagal save. Jeigu apverstas - tai yra tas pats kurybynis procesas su neigiama nuostata, bet jegos tiek pat, taigi, apv magas yra manipuliatorius. Siaip jau tiesus Magas man yra kaip ir siekiamybe, kartais as ji bandau ijungt savy. Jau nuo realybes tai magas tikrai niekada neatitruks, nesvarbu ar jis "baltas" ar "juodas".
Atsakyti
Labas vakaras.
atsiprašau kad įsiterpsiu tarp jūsų, bet gal man galit kortytes ištraukt.
Sekmadienį nusimato tam tikras įvykis, bet taip jau yra kad gyvenimas labai neprognozuojamas. Mane domina ar tas įvykis vis tik bus mano gyvenime. Jei ne- kokios kliūtys, kas konkrečiai trukdo? Jei taip- ar tai turės įtakos mano tolimesniam gyvenimui? jei turės- kokiose konkrečiai srityse tai pasireikš ir jei įmanoma pasakyti - kaip? va kiek daug klausimų, bet iš tikro viskas labai paprasta. Tik kad labai jau svarbu ir labai neramina.
Atsakyti
Leisiu sau dar paklausti, ar nusimato darbo keitimas per kitus metus? Ar išvis man verta keisti darbą?
Atsakyti
aciu jums ,mielosios...kad kas duodu su lazda per galva,gal ismustu jy man is galvos.Zinau,kad visi sprendimai tik nuo manes,bet dabar jauciuosi tokia bejege,visiskoi tamsoi,kad ner buve blogiau.Net tada kai pries keleta metu likau viena besilaukianti kudikio ,nesijauciau taip blogai.Visada turejau tikejima,kad bus geriau.Nu dabar tikrai kaip koks velnias apsedo verysad.gif neturiu jegu,nematau kelio...aciu jums..
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2014 08 21, 21:36)
Labas vakaras.
atsiprašau kad įsiterpsiu tarp jūsų, bet gal man galit kortytes ištraukt.
Sekmadienį nusimato tam tikras įvykis, bet taip jau yra kad gyvenimas labai neprognozuojamas. Mane domina ar tas įvykis vis tik bus mano gyvenime. Jei ne- kokios kliūtys, kas konkrečiai trukdo? Jei taip- ar tai turės įtakos mano tolimesniam gyvenimui? jei turės- kokiose konkrečiai srityse tai pasireikš ir jei įmanoma pasakyti - kaip? va kiek daug klausimų, bet iš tikro viskas labai paprasta. Tik kad labai jau svarbu ir labai neramina.

sveika, seso, o pati netraukei kortu?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 21, 22:31)

I Magas

Tai reiškia,kad mes abi gimėm 23 mėnesio dieną lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Na kaip ir taip. Bet aš nelabai žinok, rimtai žiūriu į visą šitą. Nes nu..negi visi gimę tą diena, arba 1 menesio diena, su Mago savybemis... kažin. g.gif
Atsakyti