QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 21, 21:18)
Ačiū ir už tai

tikrai aš neatėjau pyktis su kaškuo ar konfliktuoti paprasčiausei ieškojau informacijos apie burėjus ir radau jūsų tema galvojau bent čia kaškas kaška pasakys.Kaip sako skestantis griebesi šiaudo,bet tas šiaudas buvo atimtas
matrica_2 o kuom blogas mano nikas du žodeliai ( meili katytė) sujunkti i viena.Tai meilus katinėlis reiše kaška bloga
Zinot toki Uzkalni? As jo visumoj baisiai nemegstu, bet yra vienas jo ziauriai geras tekstas apie sita foruma. Tai jis ten labai aiskiai apibudina tokias asmenybes. Vienintelis jo gerai parasytas dalykas ir tikrai teisingas. Pagooglinkit, rasit, suprasit, kas cia tureta minty.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 08 21, 21:31)
banguole, o tai mes draugės
čia reiškia, kad būdingos gali būt šios savybės?
I Magas
Teisinga padėtimi. Valia, gebėjimas transformuoti ir nukreipti energiją, individualumas, saviraiška, charizma, įkvėpimas, originalumas, iniciatyva, meistriškumas, materialaus pasaulio kūrimas, komunikacija, energingumas.
Apversta korta. Nesugebėjimas išreikšti tam tikrą asmenybės dalį, atotrūkis nuo kūrybinės energijos, užblokuota saviraiška, nežinojimas, ką daryti, aiškumo trūkumas, informacijos perdavimo sunkumai, savanaudiškumas.
As kitaip maga suprantu. man tai yra zmogus, kuris yra nuolatos kurybos procese, kurybos placiaja prasme, jis kuria ir transformuoja savo pasauli pagal save. Jeigu apverstas - tai yra tas pats kurybynis procesas su neigiama nuostata, bet jegos tiek pat, taigi, apv magas yra manipuliatorius. Siaip jau tiesus Magas man yra kaip ir siekiamybe, kartais as ji bandau ijungt savy. Jau nuo realybes tai magas tikrai niekada neatitruks, nesvarbu ar jis "baltas" ar "juodas".
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys