Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2014 08 21, 21:39)
sveika, seso, o pati netraukei kortu?

Sveika, sesuo, ne, šiuo klausimu mano susineraminimas savo daro, jaučiu kad atsakymas būtų neteisingas
Atsakyti
kokia gudruolė, aš nepagalvojau, kad čia tik dienas reikia sudėti, aš visą gimimo datą sudėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2014 08 21, 21:40)
Sveika, sesuo, ne,  šiuo klausimu mano susineraminimas savo daro, jaučiu kad atsakymas būtų neteisingas

rytoj paziuresiu jei tinka. arba gal kuri kita sumes Tau, nes mano antenos issijugineja jau, ainu miegot.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 21, 22:36)
Jau nuo realybes tai magas tikrai niekada neatitruks, nesvarbu ar jis "baltas" ar "juodas".

good.gif va čia tai teisybė, Amariliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 21, 21:41)
kokia gudruolė, aš nepagalvojau, kad čia tik dienas reikia sudėti, aš visą gimimo datą sudėjau bigsmile.gif

Tik dienas? Tai mano 5 diena. kazin
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 21, 21:42)
rytoj paziuresiu jei tinka. arba gal kuri kita sumes Tau, nes mano antenos issijugineja jau, ainu miegot.

sekmadienis dar toli. gerai jei pažiūrėsi rytoj, o gal ir dar kas galės. Ačiū merginos.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2014 08 21, 22:45)
Tik dienas? Tai mano 5 diena. kazin

bendrai jo, jau nusisneku visai...bet nedaeina nors tu ka, kodel butent 23 diena tapati, na jei menuo kitas-jau keicias skaicius pagal mane g.gif
Atsakyti
Čia aš kažką nusipezu, nebekreipkit dėmesio mergytės. Ainu gult irnesakyk.gif Kažką sumakalavau, jeibogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 21 rugpjūčio 2014 - 21:51
QUOTE(banguole @ 2014 08 21, 22:50)
Čia aš kažką nusipezu, nebekreipkit dėmesio mergytės. Ainu gult  irnesakyk.gif Kažką sumakalavau, jeibogu

ale pataikei, kaip tikras Magas, okurat mano gimtadienis 23diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2014 08 21, 21:38)
aciu jums ,mielosios...kad kas duodu su lazda per galva,gal ismustu jy man is galvos.Zinau,kad visi sprendimai tik nuo manes,bet dabar jauciuosi tokia bejege,visiskoi tamsoi,kad ner buve blogiau.Net tada kai pries keleta metu likau viena  besilaukianti kudikio ,nesijauciau taip blogai.Visada turejau tikejima,kad bus geriau.Nu dabar tikrai kaip koks velnias apsedo verysad.gif neturiu jegu,nematau kelio...aciu jums..

As tau ir be kortu pasakysiu-bek tu nuo jo kiek kojos nesa,nebent emocinis mazochizmas tau prie sirdies.Tas vyras nuves i visika savidestrukcija. Nebelipk ant to paties greblio.Bet rinktis tau.Kartais tiesa suprantame tik per savo patyrima.
Atsakyti
O pagal menesius as jautis pagal metus ozka (kaip kitaip pavadint nezinau)
Pagal pirma Demetros parasyta buda tai gaunasi 14

Galit dar paziuret kol nepasimete zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 21 rugpjūčio 2014 - 22:34
QUOTE(Demetra @ 2014 08 21, 22:53)
As tau ir be kortu pasakysiu-bek tu nuo jo kiek kojos nesa,nebent emocinis mazochizmas tau prie sirdies.Tas vyras nuves i visika savidestrukcija. Nebelipk ant to paties greblio.Bet rinktis tau.Kartais tiesa suprantame tik per savo patyrima.

Aciu ..ir kaip jus matot ir suprantat ,ko as pati nematau..As nesuprantu kaip viskas iki sitos situacijos priejo.Kartais kaltinu save,kad gal neturiu kantrybes ,ar tolerancijos pakankamai.Yra dar noras suzinoti jo pozija,realia ir mintis.
Atsakyti