Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 11:09)
Nestabilus, karstakosis, viena sako kita daro, nenuspejamas ir sunkiai emocijas kontroliuojantis apv skeptru riteris... Vienas nemegstamiausiu dvaro kortu personazu smile.gif

apibūdinta LABAI taikliai - tiesiog į dešimtuką thumbup.gif

bet kaip su tokiu asmeniu bendraut?? g.gif g.gif
jis tiesiog išmuša pagrindą iš po kojų, niekada nežinosi iš kurios pusės "šaus"...
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2014 08 24, 12:12)
yeah-galvok ka kalbi.

1. "kam tau tiek klausineti"- atkreipk demesi, kad as klausiau tik vienos kortos reiksmes ir klausiau -ir atsakei tu i ta klausima vienu sakiniu-aciu, ir klausiai tik viena karta. ir butu viskas pasibaige tuo, nieko man daugiau nereikejo, paklausiau, paziurejo, gavau atsakyma ir nors nei is to zmogaus kuris ziurejo ir korta pateike. bet koks skirtumas.

2. O diskusija uzsimezge visai be prasme be reikalo -ne su tavim o su matrica, nes jai kilo visokiu minciu interpretaciju ir tarp jos ir manes uzsimezge nesusipratimas delto-nes jai nepatiko kad as negavus atsakymo pradejau klausineti. Vietoj to, kad trumpa atskyma i klausima ir viskas, galiausiai tu jau atsakei ir patarei nekreipt demesio i lietuviskus kortu aprasymus.  IS NIEKO ...

3. O apie interneta-"skaityk tada kiek tik nori  vistiek pati nesuprasi nieko"-kas cia per pasakymas, zmogaus kuris domisi taro, kuris atsako i klausimus ir kuris gal ateity o gal ir dabar teiks paslaugas kaip tarologas.  Tai kam tada yra tarologai-internete tada ir buriesi ir skaitai, ir visokiu interpretaciju kortu prisigalvoji. tai kam tada tokia tema?

SVARBIAUSIAI- tema nera skirta vien tarologams, ju diskusijoms-ji skirta ir nemokamams burimas kur zmones nesusije su taro gali ateiti ir gauti profesionalu atsakyma is zmoniu ismananciu taro. o gauna atsakyma-"kam tau tiek klausineti, jei rimtai tuo nesidomi. susirask reiksmes inernete ir skaityk tada kiek tik nori.  vistiek pati nesuprasi nieko"  doh.gif

Tada ir burtis nera reikalo-nes dazniausiai ir ateina zmones pas burejus kurie patys to nemoka, nesidomi, ar kaip as domisi tik neprofesionaliai  -tam ir ateina ir klausineja. O kam? Internetas yra, kur nieko pats nesuprasi.

Man tai daug ka pasake...aciu, kad kazkada skyrete laiko, pateikete atsakyma, aciu. Bet daugiau as nenoriu su jumsi bendrauti.
Siaip jei ir kils klausimu prasysiu Amariliu, jei ji ras laiko, pas ja labai profesionalus poziuris i klausianti. Jai suprantam, kad ji tarologe o as ne, ir kad kaip ir kiekvienas normalus zmogus as klausiu kazko.
Po tokio atsakymo-as nenoreciau kada nors gyvenime susidurti su tokiu tarologu, nes man toks poziuris yra ne tik neprofesionalus bet ir nepgarbus.

Sekmes tau Yeah ir matrica_2 yra kam jus tinkate, patinkate, o man nors ir... pykt ne pykstu, bet labai nemalonu buvo... nenoriu daugiau...

as tai tavo elgesyje manau begalini demesio nora. tiesiog pasaulio bamba. biggrin.gif
tame as matau negerbima burianciuju ir kitu laukianciu patarimo atzvilgiu. tau nemokamai pabure, bet tu nors pati rimtai nesidomi lendi i akis klausinedama, kad tau paaiskintu ka dar reiskia kiekviena iskritusi korta. as kaip suprantu sita tema, tai cia yra laisvos diskusijos, bet labiau skirtos besimokancioms burti.
kad butu aiskiau jums, nors vargu ar suprasit pameginsiu dar karta paaiskinti. kortos reiksmes yra labai placios, ka pasirinks burejas priklauso nuo situacijos, kortu deriniu, kada iskrenta korta (pradzioje, gale ir t.t.) ir galiausiai buriancios intuicijos. cia juk ne matematika. tai tas kortos pasiziurejimas jums neduos nieko grynai. manau, kad ezoterikai esat negabi, nepagaunat pacios esmes ka jums cia bandoma pasakyti visai nepiktai.

as tai visai nenoreciau tokios klientes ir uz pinigus, kuriai isburus dar reiketu issaiskinti ka reiskia kiekviena korta. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2014 08 24, 12:51)
apibūdinta LABAI taikliai - tiesiog į dešimtuką  thumbup.gif

bet kaip su tokiu asmeniu bendraut??  g.gif  g.gif 
jis tiesiog išmuša pagrindą iš po kojų, niekada nežinosi iš kurios pusės "šaus"...

gal kas ir patars, bet as asmeniskai nelabai matau perspektyvu kokiu tam jusu darbe. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 24 rugpjūčio 2014 - 11:58
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 12:35)
Turbut tau nuo ezoterikos smegenys pradejo trauktis ir skystet, kad pasidarei tokia pikta ,,Lelia,, wub.gif

Grazi diena yra- buk gera, baik cia gimdyti nesamones viesai
Papildyta:
Labas, as veliau uzmesiu aki. Nes zadejau dar vienai pasiziureti Vienise ar koks jos Nickas, turesiu omenyje smile.gif

GAVOSI KAIP REIKIA-KAS ANT KITO SAKO TAS ANT SAVES PASISAKO.
Pikta lelia esi tu.
Cia tau traukesi ir skysteja-nes tavo tokie komentarai zibantys kultura ir intelektu ne vien mano atzvilgiu, ir moon ir "grazus", kalba ... kaip turgaus... ta cia tavo reikalas, tavo kultura ir intelektas... as taves neizeidinejau ir neizeidinesiu-iki tavo lygio nenusileisiu, ir tiesiog pro ausi visa ta kultura.... man ji nemaiso,
AS DARYSIU PROTINGIAU- I TAVO ISISOKIMU IR IZEIDINEJIMU PILNAS ZINUTES NEKREIPSIU DEMESINESKAITYSIU JU.
CIAU smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 12:44)
Cia gal rodo ta jos vadova esama ir kad su juo jai sudetinga vietomis. Siaip neblogai aprasei- Saunuole....Viskas su tavim gerai smile.gif

aciu uz ivertinima. wub.gif bis.gif
Atsakyti
Skaitinėju čia ir nelabai suprantu,-
tai galiu užduoti klausimą ir man atsakysite?
pvz dėl santykių šeimoje.
Atsakyti
sveikos,as dar karta su tuo paciu klausimu,gal galite kuri paziureti ar laukia manes kokios permainos darbo srityje,gal pakeisiu darbo vieta ar pan.labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SICILIJOS MAMA @ 2014 08 24, 13:32)
Skaitinėju čia ir nelabai suprantu,-
tai galiu užduoti klausimą ir man atsakysite?
pvz dėl santykių šeimoje.

pasistengsim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 08 24, 11:51)
apibūdinta LABAI taikliai - tiesiog į dešimtuką  thumbup.gif

bet kaip su tokiu asmeniu bendraut??  g.gif  g.gif 

Su tokiais asmenim sudetinga buna bendrauti- geriau istikro stenkis nekreipti i juos demesio- as savo darbovieteje su tokiu asmeniu irgi susiduriu. Tai pastebejau problema isisprende tik tuomet, kaip leidau jam pasijausti labai svarbiu, ypatingu ir teisiu.. Cia juk jo ego ziauriai valdo zmogu- tai su situo ir suzaiskite. Kad ir kiek jam irodinesite ir kazka aiskinsite, teisus jausis jis. Na tai lai ir jauciasi rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, labai prasau pagalbos, galit ir besimokancios padelioti ax.gif Turbut dauguma jau girdejo mano situacija darbe, tiesiog keletas dienu po to ir buvo paskelbtas mano svajoniu darbas, 2014 m., apdovanojima gavusiame restorane for 'an excellence'. Issiunciau CV su motyvaciniu, su savo patirtim, tikrai manau tureciau bent jau buti pakviesta i interviu. Prasau paziurekit kaip man seksis, gal tai tas langas, kuris atsidare uzsidarius durims. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2014 08 24, 13:53)
Mergaites, labai prasau pagalbos, galit ir besimokancios padelioti  ax.gif  Turbut dauguma jau girdejo mano situacija darbe, tiesiog keletas dienu po to ir buvo paskelbtas mano svajoniu darbas, 2014 m., apdovanojima gavusiame restorane for 'an excellence'. Issiunciau CV su motyvaciniu, su savo patirtim, tikrai manau tureciau bent jau buti pakviesta i interviu. Prasau paziurekit kaip man seksis, gal tai tas langas, kuris atsidare uzsidarius durims. Dekoju  4u.gif

fortunos ratas, tauriu 3, disku 4
as manau, kad sitas darbas jusu sansas. nors krenta 3 taures vertinamos labai priestaringai, bet finale disku 4 kalba apie finansini stabiluma, materialines gerybes, gera socialine padeti. tos trys taures gal jusu dalyvavimas atrankoje, gal bus 3 kandidatai kokie rimti. na, bet cia jau fantazuoju. man atrodo, kad viskas bus gerai. sekmes ir praneskit kaip seksis. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 24, 12:58)
as tai tavo elgesyje manau begalini demesio nora. tiesiog pasaulio bamba.  biggrin.gif
tame as matau negerbima burianciuju ir kitu laukianciu patarimo atzvilgiu. tau nemokamai pabure, bet tu nors pati rimtai nesidomi lendi i akis klausinedama, kad tau paaiskintu ka dar reiskia kiekviena iskritusi korta. as kaip suprantu sita tema, tai cia yra laisvos diskusijos, bet labiau skirtos besimokancioms burti.
kad butu aiskiau jums, nors vargu ar suprasit pameginsiu dar karta paaiskinti. kortos reiksmes yra labai placios, ka pasirinks burejas priklauso nuo situacijos, kortu deriniu, kada iskrenta korta (pradzioje, gale ir t.t.) ir galiausiai buriancios intuicijos. cia juk ne matematika. tai tas kortos pasiziurejimas jums neduos nieko grynai. manau, kad ezoterikai esat negabi, nepagaunat pacios esmes ka jums cia bandoma pasakyti visai nepiktai.

as tai visai nenoreciau tokios klientes ir uz pinigus, kuriai isburus dar reiketu issaiskinti ka reiskia kiekviena korta.  doh.gif

Aciu uz paaiskinima, jis aiskus, patikinu kad supratau.Tik cia ne tas atvejis buvo. Paaiskinu, nors kas as busiu suprasta ir isiklausyta ka sakau, atsizvelgta kaip buvo istikruju irgi abejoju:
1.Jus neteisi del demesio stokos, pasaulio bambos, kad i akis lendu su ta viena korta-buvo apie tai tik vienas klausimas ir viena karta. Tai nera lindimas, demesio cia... na cia forume su nikais... biggrin.gif Absurdas.
2.Del tokios klientes...Del klientes vel neteisi nes jau is pirmo komentaro matote kad tai buvo ne delione, o viena korta-atsakymas.
Tai buvo klausimas ir kaip atsakymas istraukta korta. Primenu-klausimas buvo kokia korta apibudintu mano dabartine busena-buvo istraukta... nepamenu tiksliai bet apversta... lygtai tauriu karaliene. Tai nera kad as klausineju visos kalades kortu reiksmiu.
-Yeah net jei ir noretumet, neturetumet. tai neimanoma.
Yeah bet ir niekaip neisvengsite to visiskai-nes priklauso ir nuo tarologo ir nuo burimo-jei atsakymas bus viena korta tai apie ja ir bus kalba. Jei jus ja klientui atversite korta ir tylesite, jis klaus, ir tai normalu, jei jus atversite korta ir sakysite jam atsakyma-nesvarbu ivardinsite ta korta ar ne bet klientui klausimu ir nekils, nes jis gavo atsakyma.
Tas pats buvo ir su mano minetu tarologu-as neklausinejau apie kiekviena korta, jis dejo delione, kol kalbejo tylejau, bet kai jis sustojo ties viena korta, nutilo, tokia idomi veido israiska-as ir paklausiau ... paskui vel vienu metu stabtelejo ties viena korta pradejo sypsotis, sako kaip idomiai, net keista, vel veido mimika idomi, pauze ... ir as pakausiau... Gavau atsakymus, be jokiu susipratimu, taip buciau gavus tik ta pauze, veido mimikos... paklausiau... jokiu nesusipratimu nebuvo
Jus pati komentara paleidot nezinodma ar neprisimindama o gal ir nesigilindama i situacija IR SVAISTOTES KALTINIMAIS.
NETIESA.
Buvo galima pasakyt iskarto -sita tema, tai cia yra laisvos diskusijos, bet labiau skirtos besimokancioms burti, kad ji skiriasi nuo praeitos. O prasidejo svaistymasis tusciais kaltinimais. bet problema kad niekas ir nesigilino paskaite kazka ir paleido komentara ir gaila kad...
Del to paaiskinimo kas liecia pati burimasis-aciu, nors tai buvo ne i tema, ne apie tai ir ne del to uzsimezge diskusija ir nors sie dalykai man buvo zinomi vistiek aciu uz sugaista laika, bet butu buve geriau kad jei jus jau rasot, komentuojat-o ypac kaltint kazka norit jus pirma butumet isigilinusi i situacija- kodel uzvire diskusija, gincas-o paskui rasius komentara. Dabar eilinis pasaudymas tusciais soviniais-gaila. smile.gif

IR BAIGIU DISKUSIJAS-NEVARKIT DAUGIAU, NES ABEJOJU AR BUS I TAI ATKREIPTAS DEMESYS, GRIECIAU VEL BUS "IS SAVO VARPINES" PALEISTI NAUJI KALTINIMAI ( daug paprasciau, patogiau negu gilintis skaityti viskas nuo pradzios... bet tada ir kaltinimais ir komentarais nereik svaistytis).

TUSTI, NETEISINGI KALTINIMAI-"KAIP VANDUO NUO ZASIES" VISKAS, BAIGTA. GEROS DIENOS. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 24 rugpjūčio 2014 - 14:02
Jutus, mergaites, gal galit per az. As net nesuprantu nei apie ka kalba nei kodel kilo sios diskusijos, ale kazkaip ne i tema atrodo. biggrin.gif Todel atkeliu savo klausima del stichiju derinimo. Ar derinat?Štai ir pvz nereikia toli ieskoti. yeah krito likimo ratas (ugnis) šalia tauriu 3 (vanduo)
Nesiderinancios stichijos.Na štai. Bet negali juk vis vien nekreipt dėmesio i kortas. Juk nesusiprastina kaip trupmena. nekenciu rasyt is mobilkos
Atsakyti