Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(banguole @ 2014 08 24, 14:04)
Jutus, mergaites,  gal galit per az. As net nesuprantu nei apie ka kalba nei kodel kilo sios diskusijos, ale kazkaip ne i tema atrodo. biggrin.gif  Todel atkeliu savo klausima del stichiju derinimo. Ar derinat?Štai ir pvz nereikia toli ieskoti. yeah krito likimo ratas (ugnis) šalia tauriu 3 (vanduo)
Nesiderinancios stichijos.Na štai. Bet negali juk vis vien nekreipt dėmesio i  kortas. Juk nesusiprastina kaip trupmena. nekenciu rasyt is mobilkos

As banguole tau duosiu zinoti del stichiju. As ziuriu I ja
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 14:25)

O tema yra ne tik mokinems bet ir klausejams kurie turi klausimu.Cia forume nemokamai-az mokamai ir tiek. ir renkasi kas tik nori nera jokiu standartu..
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2014 08 24, 14:52)
Aciu uz paaiskinima,  jis  aiskus, patikinu kad supratau.Tik cia ne tas atvejis buvo.  Paaiskinu, nors kas as busiu suprasta ir isiklausyta ka sakau, atsizvelgta kaip buvo istikruju irgi abejoju:
1.Jus neteisi del demesio stokos, pasaulio bambos, kad i akis lendu su ta viena korta-buvo apie tai tik vienas klausimas ir viena karta. Tai nera lindimas, demesio cia... na cia forume su nikais... biggrin.gif Absurdas.
2.Del tokios klientes...Del klientes vel neteisi nes jau is pirmo komentaro matote kad tai buvo ne delione, o viena korta-atsakymas.
Tai buvo klausimas ir kaip atsakymas istraukta korta. Primenu-klausimas buvo kokia korta apibudintu mano dabartine busena-buvo istraukta... nepamenu tiksliai bet apversta... lygtai tauriu karaliene. Tai nera kad as klausineju visos kalades kortu reiksmiu.
-Yeah net jei ir noretumet, neturetumet. tai neimanoma.
Yeah bet ir  niekaip neisvengsite to visiskai-nes priklauso ir nuo tarologo ir nuo burimo-jei atsakymas bus viena korta tai apie ja ir bus kalba. Jei jus ja klientui atversite korta ir tylesite, jis klaus, ir tai normalu, jei jus atversite korta ir sakysite jam atsakyma-nesvarbu ivardinsite ta korta ar ne bet klientui klausimu ir nekils, nes jis gavo atsakyma.
Tas pats buvo ir su mano minetu tarologu-as neklausinejau apie kiekviena korta, jis dejo delione, kol kalbejo tylejau, bet kai jis sustojo ties viena korta, nutilo, tokia idomi veido israiska-as ir paklausiau ... paskui vel vienu metu stabtelejo ties viena korta pradejo sypsotis, sako kaip idomiai, net keista, vel veido mimika idomi, pauze ... ir as pakausiau... Gavau atsakymus, be jokiu susipratimu, taip buciau gavus tik ta pauze, veido mimikos... paklausiau... jokiu nesusipratimu nebuvo
Jus pati komentara paleidot nezinodma ar neprisimindama o gal ir nesigilindama i situacija IR SVAISTOTES KALTINIMAIS.
NETIESA.
Buvo galima pasakyt iskarto -sita tema, tai cia yra laisvos diskusijos, bet labiau skirtos besimokancioms burti, kad ji skiriasi nuo praeitos. O prasidejo svaistymasis tusciais kaltinimais. bet problema kad niekas ir nesigilino paskaite kazka ir paleido komentara ir gaila kad...
Del to paaiskinimo kas liecia pati burimasis-aciu, nors tai buvo ne i tema, ne apie tai ir ne del to uzsimezge diskusija ir nors sie dalykai man buvo zinomi vistiek aciu uz sugaista laika, bet butu buve geriau kad jei jus jau rasot, komentuojat-o ypac kaltint kazka norit jus pirma butumet isigilinusi i situacija- kodel uzvire diskusija, gincas-o paskui rasius komentara. Dabar eilinis pasaudymas tusciais soviniais-gaila. smile.gif

IR BAIGIU DISKUSIJAS-NEVARKIT DAUGIAU, NES ABEJOJU AR BUS I TAI ATKREIPTAS DEMESYS, GRIECIAU VEL BUS  "IS SAVO VARPINES" PALEISTI NAUJI KALTINIMAI ( daug paprasciau, patogiau negu gilintis skaityti viskas nuo pradzios... bet tada ir kaltinimais  ir komentarais nereik svaistytis).

TUSTI, NETEISINGI KALTINIMAI-"KAIP VANDUO NUO ZASIES" VISKAS, BAIGTA. GEROS DIENOS.  biggrin.gif  smile.gif

idedu jums tos kortos reiksme. susitariam, kad nerasysit cia daugiau romanu ta tema? 4u.gif
http://1001goroskop....oroleva-kubkov/
http://arsmagica.org...koroleva-kubkov
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 24 rugpjūčio 2014 - 14:48
QUOTE(Solemn still @ 2014 08 24, 11:12)
Siaip jei ir kils klausimu prasysiu Amariliu, jei ji ras laiko, pas ja labai profesionalus poziuris i klausianti. Jai suprantam, kad ji tarologe o as ne, ir kad kaip ir kiekvienas normalus zmogus as klausiu kazko.
Po tokio atsakymo-as nenoreciau kada nors gyvenime susidurti su tokiu tarologu, nes man toks poziuris yra ne tik neprofesionalus bet ir nepgarbus.

Suprati, Solemn Still, Tu esi mano labdaringas projektas. A visada turiu koki nors sena zmogu, kuriam padedu, visada turiu kazka, kam prireikus pagalbos, darau tai, sitas noras yra pas mane genuose, tik per laika ir patirti as supratau, kad pasaulio neisgelbesi ir pasilieku labai nedaug tu labdaringu projektu, tiek del kortu, tiek del kazkieno gulejimo ant patalo. Nes antraip as dasibaigciau. Tave suprantu tik per emocijas, tik per empatija, nu ir ta empatija padidinta yra pas mane, nepaisant to, kad kartais bunu grubi kai to reikia, su Tavim kalbuosi todel, kad Tu man atsiverei privaciai ir as tai ivertinau ir zinau kodel kas Tau darosi, bet tik per emocine prizme, energetika pajuntu, nu is to dedu Tau kortas. Tu man atsiverei ir as nesatstumsiu Taves, nes ka prijaukini, uz ta truputeli atsakingas esi, ane? Egziuperi taip rase. Bet as riboju ta atsakomybe todel, kad jeigu visa pasijungciau pasaulio gelbejimui nesvarbu kokiais mastabais, as neisgyvenciau. Paraidziui. Ir Tau truputeli pagelbeju todel, kad jauciu ir netgi daugiau ne jauciu, o zinau, kad pas Tave yra diagnoze arba ji bus nustatyta greit, Tavo tekstu as nesuprantu, Tu cia varai pasamones srauta ir karts nuo karto gaunasi "smegenu tryda", nepyk, pasitaikyt gali visiem, kas turi vidiniu problemu rimtu, tam pasitaiko dazniau. Paciai Tau kortomis geriau nesidomet, nei kortomis, nei astrologija, nei numerologija, nei jokiais ezoteriniais dalykais. Jeigu sugebi islaikyt sveika prota tikejimo sferoj, tai naudingiau Tau Teve Musu sukalbet pries miega. Bet jei ir ten suskystini viska, tai esi tiesiog is tu zmoniu tarpo, kurie, kol nesusiduria su ezoterika ar religija - gyvena visai tvarkingai, masto tvarkingai ir siaip ne taip deliojasi tuos savo gyvenimus. Bet jeigu toks zmogus ilenda i mistika ir pan, viskas, schizofrenija anksciau ar veliau. Ir Tavo rasymas rodo, kad JAU tai yra. As cia nenoriu Taves pazeminti, noriu, kad suprastum. Sergantys zmones man nera zemesni kazkuo tai ar tai nepilnaverciai, as kitaip tai suprantu ir nedetalizuosiu, nes niekam cia nebus idomu. Yra toks tipazas zmoniu, iseinanciu is proto nuo religijos, mistikos, okultizmo, ezoterikos, nuo visu tu dalyku, surasiau beveik sinonimais, kad suprastum. Sitas dalykas medicinoje turi Savo pavadinima ir koda. Ir as manau, kad Tu butent esi is tu zmoniu tarpo, nes ne viena toki teko pazinoti.
Jeigu Tu man formuluosi klausimus aiskius, as bandysiu atsakinet, nes man tiesiog liudna del Taves, zinant Tavo gyvenimo aplinkybes, bet kai pajusiu, kad viskas, as jau per silpna - nustosiu atsakineti. Ir nezinau, kada tai nutiks. Nes as dirbu daug sita linkme, mokausi su tuo susijusius dalykus, as noriu, jog tai butu mano darbas ateity, supranti? Del to ir tie labdaringi projektai, taipogi del to as juos ir nutrauksiu, ir nutraukiu kai ateina laikas, nes man paciai tai ima kenkt ir as tada stabdau. As noriu gyventi ir noriu dirbti sita darba. Minimi projektai siuo metu du: vienas Tau, nes gaila Taves, antra kitai, su kuria tiesiog smagu dirbti ir as, taipogi ir ji, gaunam besiburdamos gera jumoro doze ir aplink juokas sklinda turbut kilometro spinduliu.
Ir prasymas: nerasyk klausimu cia, rasyk man i elpasta, kazkodel, nezinau kodel, Tu ten rasai kur kas risliau.
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 11:35)
Amariliai pasake- tau negalima skaityti ezoterikos ir ja dometis. Jos buvo komentaras  ankstesniuose puslapiuose ir as labai abejoju ar ji dar ilgai tures kantrybes ten su tavim cackintis. Turbut tau nuo ezoterikos smegenys pradejo trauktis ir skystet, kad pasidarei tokia pikta ,,Lelia,, wub.gif

ale tai priraset. Kaime vel buvau, bet kazkaip didziaja dali laiko pramiegojau, ai sakau, rimtai as i ta savo miegojima ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 rugpjūčio 2014 - 15:36
O grįžai, kvietkeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 08 24, 15:09)
O grįžai, kvietkeli 4u.gif

Niu, kaip jautiesi, man i email jei turi kompa biggrin.gif

Derai kas nors atsaket? siandien tas josios deadlinea's, o as pazadejusi dingau netiketomis aplinkybemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 rugpjūčio 2014 - 15:42
QUOTE(yeah @ 2014 08 24, 12:44)
fortunos ratas, tauriu 3, disku 4
as manau, kad sitas darbas jusu sansas. nors krenta 3 taures vertinamos labai priestaringai, bet finale disku 4 kalba apie finansini stabiluma, materialines gerybes, gera socialine padeti. tos trys taures gal jusu dalyvavimas atrankoje, gal bus 3 kandidatai kokie rimti. na, bet cia jau fantazuoju. man atrodo, kad viskas bus gerai. sekmes ir praneskit kaip seksis.  4u.gif

Kad Jusu zodziai Dievui I ausi wink.gif

Gal Amariliai painterpretuoru iskritusias kortas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 15:29)
Papildyta:
O tema yra ne tik mokinems bet ir klausejams kurie turi klausimu.Cia forume nemokamai-az mokamai ir tiek. ir renkasi kas tik nori nera jokiu standartu..

Ot tai ačiū tau labai, man labai svarbu. Ir dar susidūriau su tokiu dalyku....dėl nominalų. Pavyzdžiui visi trejatai simbolizuoja vystymasi, augimą, kūrybą, tai kaip prie to priskirt kardų3? Ir analogiskai pvz. visi septynetai simbolizuoja konfliktą, nestabilumą, kovas, iššūkius, tai kaip įpaišyt pentaklių7 (nu šitą gal dar galima kiek pritempt)? Tas pats su aštuonetais - galimybė pačiam reguliuot savo veiksmus, tiek lazdos, tiek pentakliai, tiek taurės rodo veiksmą, tai čia man kardų 8 neįsipaišo, nes ten net kortoj rankos surištos ir akys užrištos. Nu va kiek klausimų man kyla. Jei tik surastų laiko ir noro kas pakomentuot, buč labai laiminga blush2.gif Ir dar, jei tos kortos apsiverčia, tai tada ir dingsta jų kaip čia pasakyt "reikšmė". Nu jo, jei pentaklių 8 rodo, kad žmogus deda daug pastangų, tai atvirkštinė korta ir rezultatą duoda atvirkštinį...nu čia aš pati sau atsakiau lotuliukas.gif Ale kuo daugiau gilinies, tuo daugiau supranti, kad nieko nesupranti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 24 rugpjūčio 2014 - 16:47
QUOTE(Zunkelis @ 2014 08 24, 12:53)
Mergaites, labai prasau pagalbos, galit ir besimokancios padelioti  ax.gif  Turbut dauguma jau girdejo mano situacija darbe, tiesiog keletas dienu po to ir buvo paskelbtas mano svajoniu darbas, 2014 m., apdovanojima gavusiame restorane for 'an excellence'. Issiunciau CV su motyvaciniu, su savo patirtim, tikrai manau tureciau bent jau buti pakviesta i interviu. Prasau paziurekit kaip man seksis, gal tai tas langas, kuris atsidare uzsidarius durims. Dekoju  4u.gif

as manau, kad sitas darbas jusu sansas. nors krenta 3 taures vertinamos labai priestaringai, bet finale disku 4 kalba apie finansini stabiluma, materialines gerybes, gera socialine padeti. tos trys taures gal jusu dalyvavimas atrankoje, gal bus 3 kandidatai kokie rimti. na, bet cia jau fantazuoju. man atrodo, kad viskas bus gerai. sekmes ir praneskit kaip seksis. 4u.gif

Fortunos ratas su po jo einanciais 3 taurem ir 4 diskais (4 diskai gali reiksti ir sedejima ant kruopu, o ne stabiluma finansuose, didesne tikimybe to), na, likimo ratas rodo, cia mazokai kortu, gal tas posukis butu mazesne alga ir tauriu trys nu tai arba atsvesit pirma alga taip, kad paskui pescia i darba ;D, na, konkurencija irgi gali but, tokia siek tiek neskaidri. Cia man tokia vizija iskilo.

Desiu pati dabar kortas.

klausimas kiek realu ten patekti:

Kazin ar Jus ten pateksit, nebent bus zmoniu, kurie Jums pades rekomendacijomis ar pan. Savo jegomis - ne.
Kortos: lazdu karaliene apv, 3 lazdos apv, lazdu karalius apv, magas apv, 7 lazdos apv, 3 diskai (cia viltis, visa kita - blogis)

Kas trukdo ten pakliut: kazkoks ne toks poziuris i pinigus, t.y. atlygi, cia pagalvokit ar neperlenkiat su lukesciais, rodo nedidelius pinigus ir truputeli nevilti del to. Toliau zmogus, kuriam esate pavaldi kazkuria ar visom prasmem, jis neleis, stabdys. Jusu pacios pasamone bijo situacijos pasikartojimo ir sabotuoja si reikala.

Kortos: disku pazas apv, Imperatorius, menulis apv (jau po sito nebenorejau daugiau traukt)

Kas padetu ten pakliut: kortos rodo labai prasta vaizda, nors Jus nusiteikusi optimistiskai. Kazko nematot ten, kas yra akivaizdu, gal ten, gal savy, gal dar kur. Nusimest atsakomybe iki adekvacios ribos padetu, nesiimti drastisku veiksmu ir skubos, ir siaip ten viskas ne taip kaip atrodo.
Kortos: 2 kardai, 10 lazdu apv, kardu riteris apv, bokstas.

Jeigu nesiimtumet sito projekto, kokia perspektyva: cia kiek sudetingiau. Nes is vienos puses - tai Jusu svajoniu darbas, is kitos - netinkama komanda, plius Jus issekintu savigrauza, kad nepabandet, ar suklydot koki syki, savigrauza iki krastutinumo... Protingas elgesys - ramiai laukti savo momento.
Kortos: disku riteris apv, 3 lazdos apv, 4 kardai apv, 6 kardai.

Patarimo bendrai tris kortas dejau, viena sako, jog yra problema ir ji situo budu nebus isspresta is esmes, panasiai, kaip kai susergat, tai paracetamolio isgeriat, toks gydymas simptominis, bet nuo to nepagysi, tai cia analogiskas darbines situacijos sprendimas. Netinkamas aisku. Antroji duoda suprasti, jog reikia apsidairyti aplink save, ir gerai pasimastyt, ar esate ten, kur turit buti, nes pasaulis didelis ir jis nesusideda is dvieju darbovieciu beigi neigiamu komentaru internete. Si korta gali netgi siulyti vaziuot i kita sali. Trecioji korta yra konkretus priesas, kuris Jums maiso, jau kalbejom apie tai, tas zmogus niekur nedingo ir dingti nesiruosia.

Kortos: 7 kardai apv, pasaulis apv, kadru karaliene apv

A gavai mano laiska, Zunkeli? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 rugpjūčio 2014 - 16:46
Laba diena, gal galėtumėte man padėlioti kortas, domina darbo klausimas. Kokios perspektyvos man dabartiniame darbe? Kas padėtu man geriau jaustis dabartiniame darbe (jaustis labiau motyvuotai, jausti, kad mane vertina ir pan.)? Ka aš turėčiau pakeisti savyje ar kur kitur, kad džiaugčiaus darbu? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 24, 15:42)
as manau, kad sitas darbas jusu sansas. nors krenta 3 taures vertinamos labai priestaringai, bet finale disku 4 kalba apie finansini stabiluma, materialines gerybes, gera socialine padeti. tos trys taures gal jusu dalyvavimas atrankoje, gal bus 3 kandidatai kokie rimti. na, bet cia jau fantazuoju. man atrodo, kad viskas bus gerai. sekmes ir praneskit kaip seksis.  4u.gif

Fortunos ratas su po jo einanciais 3 taurem ir 4 diskais (4 diskai gali reiksti ir sedejima ant kruopu, o ne stabiluma finansuose, didesne tikimybe to), na, likimo ratas rodo, cia mazokai kortu, gal tas posukis butu mazesne alga ir tauriu trys nu tai arba atsvesit pirma alga taip, kad paskui pescia i darba ;D, na, konkurencija irgi gali but, tokia siek tiek neskaidri. Cia man tokia vizija iskilo.

Desiu pati dabar kortas.

Kazin ar Jus ten pateksit, nebent bus zmoniu, kurie Jums pades rekomendacijomis ar pan. Savo jegomis - ne.
Kortos: lazdu karaliene apv, 3 lazdos apv, lazdu karalius apv, magas apv, 7 lazdos apv, 3 diskai (cia viltis, visa kita - blogis)

Kas trukdo ten pakliut: kazkoks ne toks poziuris i pinigus, t.y. atlygi, cia pagalvokit ar neperlenkiat su lukesciais, rodo nedidelius pinigus ir truputeli nevilti del to. Toliau zmogus, kuriam esate pavaldi kazkuria ar visom prasmem, jis neleis, stabdys. Jusu pacios pasamone bijo situacijos pasikartojimo ir sabotuoja si reikala.

Kortos: disku pazas apv, Imperatorius, menulis apv (jau po sito nebenorejau daugiau traukt)

Kas padetu ten pakliut: kortos rodo labai prasta vaizda, nors Jus nusiteikusi optimistiskai. Kazko nematot ten, kas yra akivaizdu, gal ten, gal savy, gal dar kur. Nusimest atsakomybe iki adekvacios ribos padetu, nesiimti drastisku veiksmu ir skubos, ir siaip ten viskas ne taip kaip atrodo.

Jeigu nesiimtumet sito projekto, kokia perspektyva: cia kiek sudetingiau. Nes is vienos puses - tai Jusu svajoniu darbas, is kitos - netinkama komanda, plius Jus issekintu savigrauza, kad nepabandet, ar suklydot koki syki, savigrauza iki krastutinumo... Protingas elgesys - ramiai laukti savo momento.

Patarimo bendrai tris kortas dejau, viena sako, jog yra problema ir ji situo budu nebus isspresta is esmes, panasiai, kaip kai susergat, tai paracetamolio isgeriat, toks gydymas simptominis, bet nuo to nepagysi, tai cia analogiskas darbines situacijos sprendimas. Netinkamas aisku. Antroji duoda suprasti, jog reikia apsidairyti aplink save, ir gerai pasimastyt, ar esate ten, kur turit buti, nes pasaulis didelis ir jis nesusideda is dvieju darbovieciu beigi neigiamu komentaru internete. Si korta gali netgi siulyti vaziuot i kita sali. Trecioji korta yra konkretus priesas, kuris Jums maiso, jau kalbejom apie tai, tas zmogus niekur nedingo ir dingti nesiruosia.

Gavau ir atrasiau, nejaugi negavote wink.gif

Zodziu prognozou mazokai , echhh...
Atsakyti
negavau atsakymo, mano pasto deze buvo uzkista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 24, 15:42)

Desiu pati dabar kortas.

Gavau ir atrasiau, nejaugi negavote wink.gif

Zodziu prognozou mazokai , echhh...
Atsakyti