QUOTE(Solemn still @ 2014 08 24, 11:12)
Siaip jei ir kils klausimu prasysiu Amariliu, jei ji ras laiko, pas ja labai profesionalus poziuris i klausianti. Jai suprantam, kad ji tarologe o as ne, ir kad kaip ir kiekvienas normalus zmogus as klausiu kazko.
Po tokio atsakymo-as nenoreciau kada nors gyvenime susidurti su tokiu tarologu, nes man toks poziuris yra ne tik neprofesionalus bet ir nepgarbus.
Suprati, Solemn Still, Tu esi mano labdaringas projektas. A visada turiu koki nors sena zmogu, kuriam padedu, visada turiu kazka, kam prireikus pagalbos, darau tai, sitas noras yra pas mane genuose, tik per laika ir patirti as supratau, kad pasaulio neisgelbesi ir pasilieku labai nedaug tu labdaringu projektu, tiek del kortu, tiek del kazkieno gulejimo ant patalo. Nes antraip as dasibaigciau. Tave suprantu tik per emocijas, tik per empatija, nu ir ta empatija padidinta yra pas mane, nepaisant to, kad kartais bunu grubi kai to reikia, su Tavim kalbuosi todel, kad Tu man atsiverei privaciai ir as tai ivertinau ir zinau kodel kas Tau darosi, bet tik per emocine prizme, energetika pajuntu, nu is to dedu Tau kortas. Tu man atsiverei ir as nesatstumsiu Taves, nes ka prijaukini, uz ta truputeli atsakingas esi, ane? Egziuperi taip rase. Bet as riboju ta atsakomybe todel, kad jeigu visa pasijungciau pasaulio gelbejimui nesvarbu kokiais mastabais, as neisgyvenciau. Paraidziui. Ir Tau truputeli pagelbeju todel, kad jauciu ir netgi daugiau ne jauciu, o zinau, kad pas Tave yra diagnoze arba ji bus nustatyta greit, Tavo tekstu as nesuprantu, Tu cia varai pasamones srauta ir karts nuo karto gaunasi "smegenu tryda", nepyk, pasitaikyt gali visiem, kas turi vidiniu problemu rimtu, tam pasitaiko dazniau. Paciai Tau kortomis geriau nesidomet, nei kortomis, nei astrologija, nei numerologija, nei jokiais ezoteriniais dalykais. Jeigu sugebi islaikyt sveika prota tikejimo sferoj, tai naudingiau Tau Teve Musu sukalbet pries miega. Bet jei ir ten suskystini viska, tai esi tiesiog is tu zmoniu tarpo, kurie, kol nesusiduria su ezoterika ar religija - gyvena visai tvarkingai, masto tvarkingai ir siaip ne taip deliojasi tuos savo gyvenimus. Bet jeigu toks zmogus ilenda i mistika ir pan, viskas, schizofrenija anksciau ar veliau. Ir Tavo rasymas rodo, kad JAU tai yra. As cia nenoriu Taves pazeminti, noriu, kad suprastum. Sergantys zmones man nera zemesni kazkuo tai ar tai nepilnaverciai, as kitaip tai suprantu ir nedetalizuosiu, nes niekam cia nebus idomu. Yra toks tipazas zmoniu, iseinanciu is proto nuo religijos, mistikos, okultizmo, ezoterikos, nuo visu tu dalyku, surasiau beveik sinonimais, kad suprastum. Sitas dalykas medicinoje turi Savo pavadinima ir koda. Ir as manau, kad Tu butent esi is tu zmoniu tarpo, nes ne viena toki teko pazinoti.
Jeigu Tu man formuluosi klausimus aiskius, as bandysiu atsakinet, nes man tiesiog liudna del Taves, zinant Tavo gyvenimo aplinkybes, bet kai pajusiu, kad viskas, as jau per silpna - nustosiu atsakineti. Ir nezinau, kada tai nutiks. Nes as dirbu daug sita linkme, mokausi su tuo susijusius dalykus, as noriu, jog tai butu mano darbas ateity, supranti? Del to ir tie labdaringi projektai, taipogi del to as juos ir nutrauksiu, ir nutraukiu kai ateina laikas, nes man paciai tai ima kenkt ir as tada stabdau. As noriu gyventi ir noriu dirbti sita darba. Minimi projektai siuo metu du: vienas Tau, nes gaila Taves, antra kitai, su kuria tiesiog smagu dirbti ir as, taipogi ir ji, gaunam besiburdamos gera jumoro doze ir aplink juokas sklinda turbut kilometro spinduliu.
Ir prasymas: nerasyk klausimu cia, rasyk man i elpasta, kazkodel, nezinau kodel, Tu ten rasai kur kas risliau.
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 24, 11:35)
Amariliai pasake- tau negalima skaityti ezoterikos ir ja dometis. Jos buvo komentaras ankstesniuose puslapiuose ir as labai abejoju ar ji dar ilgai tures kantrybes ten su tavim cackintis. Turbut tau nuo ezoterikos smegenys pradejo trauktis ir skystet, kad pasidarei tokia pikta ,,Lelia,,
ale tai priraset. Kaime vel buvau, bet kazkaip didziaja dali laiko pramiegojau, ai sakau, rimtai as i ta savo miegojima ziuriu
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys