Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Va čia tai Breivikas - super palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
na perdaug nuorodu gaunu, kad reik man tobulintis ir susideliot laika, kad tam but pakankamai, taip pat noras dar vienos kortu kalades jau visai aiskus ir dar su tuo mezgimu vel pradet, nu zodziu, darbo per akis, o as taip ziurke po med eksperimento swoon.gif karsta.gif

tuoj rodys mentalista, geda aisku prisipazint, bet man jis patinka biggrin.gif Hausas labiau, bet ta labai velai rodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 22:05)
na perdaug nuorodu gaunu, kad reik man tobulintis ir susideliot laika, kad tam but pakankamai, taip pat noras dar vienos kortu kalades jau visai aiskus ir dar su tuo mezgimu vel pradet, nu zodziu, darbo per akis, o as taip ziurke po med eksperimento  swoon.gif  karsta.gif

tuoj rodys mentalista, geda aisku prisipazint, bet man jis patinka biggrin.gif Hausas labiau, bet ta labai velai rodo  verysad.gif

Ojjj Hausa ir aš mėėgstu. Labai gaila, kad paskutinta sezona parodė.
O kaladės irgi noriu naujos, va kaip tik AUM psl. ziopsau ka gero jie ten turi
Atsakyti
Mergaites, ieškau pagalbos...
Mano situacija tokia :
Mūsų darbovietej sumažėjo darbo... Nors turiu du mazamečius vaikus ir didelią darbo patirtį darbdavys pasikvietęs pasiule man isnaudoti mokamas atostogas...Grizus po ju- velgi pasiulymas imti nemokamas atostogas...
Kadangi turiu sunkoką ligą, sugalvojau rimčiau pasigydyti...( ko negaliu sau leisti dirbant privačiam sektoriuje ) . Dabar arteja laikas, kai teks grizti į darbą po ND, kiek žinau situacija nepasikeitė... Darbo nepadaugejo... Ir , ko gero, darbdavys tikisi iš manes arba nemokamų atostogų arba pareiškimo "savo noru"...
Kaip elgtis ? Ar verta gadinti nervus ir bandyti kovoti ? Ar numoti ranka ir ieškotis naujo darbo ?

Dekui už supratimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegasa: 25 rugpjūčio 2014 - 21:14
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 20:40)
chio tai gerai niepomientam, bet Tau kai deliojau ant darbo, tai lyg kardu riteris buvo, ir Tu ji aiskinai kaip geri, nu tipo varyk pirmyn drasiai, o man pavojus ten. arba as susipainiojau. apie kardu 5 tai isvis ner ka kalbet biggrin.gif tik tais atvejais kai kysi reik duot biggrin.gif

Nu darbiniuose reikaluosejis biski kitaip reiskiasi tarkim jis siulo galbut greitai veikti ir pakovoti uz savo
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2014 08 25, 22:12)
Mergaites, ieškau pagalbos...
Mano situacija tokia :
Mūsų darbovietej sumažėjo darbo... Nors turiu du mazamečius vaikus ir didelią darbo patirtį  darbdavys pasikvietęs pasiule man isnaudoti mokamas atostogas...Grizus po ju- velgi pasiulymas imti nemokamas atostogas...
Kadangi turiu sunkoką ligą, sugalvojau rimčiau pasigydyti...( ko negaliu sau leisti dirbant privačiam sektoriuje ) . Dabar arteja laikas, kai teks grizti į darbą po ND, kiek žinau situacija nepasikeitė... Darbo nepadaugejo... Ir , ko gero, darbdavys tikisi iš manes arba nemokamų atostogų arba pareiškimo "savo noru"...
Kaip elgtis ? Ar verta gadinti nervus ir bandyti kovoti ? Ar numoti ranka ir  ieškotis naujo darbo ?

Dekui už supratimą  4u.gif

Ištraukiau kaip jum elgtis toliau dėl šio darbo

Teisingumas + lazdų 5+ taurių 8

Bandau aiškintis

Dabar situacija tokia, kad jūs nelabai ką galite ir padaryti verysad.gif Ten viskas "darosi" nepriklausomai nuo jūsų ir čia jūs nieko negalėsite įtakot. Lazdų 5 pranašauja susikertančius interesus, kur vienam reiks nusileist..turbūt aišku, kad ne darbdaviui..na ir taurių 8 jums pataria ir sako, kad viskas jau ten "išsrėbta" ir nieko gero nebėra. Patarimas eikite ieškoti kur geriau, nepasilikite ten ir nesitikėkite nieko.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 25, 21:49)
Ištraukiau kaip jum elgtis toliau dėl šio darbo

Teisingumas + lazdų 5+ taurių 8

Bandau aiškintis

Dabar situacija tokia, kad jūs nelabai ką galite ir padaryti  verysad.gif Ten viskas "darosi" nepriklausomai nuo jūsų ir čia jūs nieko negalėsite įtakot. Lazdų 5 pranašauja susikertančius interesus, kur vienam reiks nusileist..turbūt aišku, kad ne darbdaviui..na ir taurių 8 jums pataria ir sako, kad viskas jau ten "išsrėbta" ir nieko gero nebėra. Patarimas eikite ieškoti kur geriau, nepasilikite ten ir nesitikėkite nieko.

Priimti sprendima ir keisti visa situacija - arba eiti lauk. 8 taures visada (dazniausiai) siulo eiti lauk is susidariusios situacijos
Atsakyti
jauciu ikyresiu,bet vis laukiu matricos ax.gif tikiuosi nepamirsote manes...
Atsakyti
Noreciau klausimeli matricai...Gavau atleidimo is darbo dokumentus,ka rodo kortos,kaip mano gyvenimas klostysis toliau?Einu i kursus,ir vienus ir kitus,ar man tai pades?Ar sios permainos bus i nauda,ar atvirksciai?Is anksto aciu... 4u.gif
Atsakyti
perkeliu cia, nes labai jau toki "nukrito" mano prasymas.

QUOTE(Terroriste @ 2014 08 24, 20:22)
busiu dekinga bet kuriai, kuri pakonsultuos.

Rugpjuti atsisakiau darbo pasiulymo, kartais del to gailiuosi, kartais ne. Bet siuo metu daugiau nieko nenusimato. O gal kortos ka gali parodyti? Ar turiu kokiu darbo perspektyvu siais ar kitais metais? Ar busiu ilgalaike bedarbe? Ar suklydau atsisakydama darbo? O gal man palanku ieskoti darbo svetur? O gal visai nereikia mokytis uzsienio kalbos, nes man tiesiog neskirta/neverta emigruot?
Nezinau kuria linkme darbo ieskot  unsure.gif
Aciu

Atsakyti
sveikos 4u.gif

pasiskaiciavau as kortas pagal tuos skaicius (kur 3 skaiciai simbolizuoja asmenybe). gaunasi pas mane 1; 4; 8; bet as randu tik kortu aprasymus - na, jei traukime jos iskrenta, ka simbolizuoja. gal turit kokia lietuviska nuoroda, kur apibudina kaip zmogu?
aciu
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 08 26, 10:02)
sveikos 4u.gif

pasiskaiciavau as kortas pagal tuos skaicius (kur 3 skaiciai simbolizuoja asmenybe). gaunasi pas mane 1; 4; 8; bet as randu tik kortu aprasymus - na, jei traukime jos iskrenta, ka simbolizuoja. gal turit kokia lietuviska nuoroda, kur apibudina kaip zmogu?
aciu

nereikia jums skaiciuotis kas ten buvo nuorodose. nei ten kas itin tikslaus, nei idomaus, nei tuo labiau jums reikalingo. cia dedasi mokines sau mokymosi tikslais. pati perziurejau savo aprasymus ir vienos kortos aprasymas toje nuorodoje buvo paimtas copy paste is kitos visai sistemos. kadangi duomiuosi, daug visur visokiu skaiciavimu atlikus pagal visokias sistemas. galiu rekomenduoti jums idomesniu ir vertingesniu saves pazinimui dalyku.
Atsakyti