Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 21:23)
Arba gal reikalai kokie bjaurus, kur nemalonu, bet reik sutvarkyt.

nu va matai, Matrica visai kitaip mato kardu paza. Riteri irgi.

tai gal tik tiek, kad lyjo ir nenorejau eiti is namu, bet teko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 rugpjūčio 2014 - 20:28
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 21:28)
tai gal tik tiek, kad lyjo ir nenorejau eiti is namu, bet teko.  biggrin.gif

Nu va - kuom gi ne valios demonstravimas bigsmile.gif
Aš jau ple nebetrauksiu dienos kortu, jau uzkniso visokie 10 kardu ir 5 taures. P***U.
Nors šiandien krito kardų 10, iš ryto į pirštą įsipjoviau rolleyes.gif Ale vis tiek per žiauri korta tokiam smulkiam pjūviui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 25 rugpjūčio 2014 - 20:34
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 20:23)
Arba gal reikalai kokie bjaurus, kur nemalonu, bet reik sutvarkyt.

nu va matai, Matrica visai kitaip mato kardu paza. Riteri irgi.

Oi ne kardu riteris visiskas man debilas prie kardu 5 ir i galva duos (cia rimtai)
Atsakyti
Dekoju Amariliai. jei nesunku gal galetumet dar paziuret ar sulauksiu trokstamos seimos ir vaikelio, kaip reiketu su dabartiniu mylimu? jei nutruktu rysis ar labai skausmingai?

ACIU
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 25, 20:36)
Oi ne kardu riteris visiskas man debilas prie kardu 5 ir i galva duos (cia rimtai)

chio tai gerai niepomientam, bet Tau kai deliojau ant darbo, tai lyg kardu riteris buvo, ir Tu ji aiskinai kaip geri, nu tipo varyk pirmyn drasiai, o man pavojus ten. arba as susipainiojau. apie kardu 5 tai isvis ner ka kalbet biggrin.gif tik tais atvejais kai kysi reik duot biggrin.gif
Atsakyti
Geeeras bigsmile.gif Man kardų 5 išskirtinai emocinė būsena, kur pastoviai tiesiog alinančiai jauti baimę ir fig pariši dėl ko. Nes logiškai pamąsčius atrodo nėr dėl ko jaust nerimo..ten tokios šizoidinės paranojos ir etc.. Dasivaryt gali iki psichozės. Žodžiu labai sunki būsena.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 25, 21:31)
Nu va - kuom gi ne valios demonstravimas  bigsmile.gif
Aš jau ple nebetrauksiu dienos kortu, jau uzkniso visokie 10 kardu ir 5 taures. P***U.
Nors šiandien krito kardų 10, iš ryto į pirštą įsipjoviau  rolleyes.gif Ale vis tiek per žiauri korta tokiam smulkiam pjūviui  lotuliukas.gif

man tai reikia, nes kitaip reiksmiu nesuzinosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 21:41)
man tai reikia, nes kitaip reiksmiu nesuzinosiu.  biggrin.gif

Arba dar K.karalienė galvoju galėjo rodyti pvz., kad tau tą diena visiskai ant visko dzin - nieks nejaudina. O gal net nebūtinai tave galėjo rodyti, gal sutikai kokia švabrą arba per telika ziurejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 25, 20:41)
Geeeras  bigsmile.gif Man kardų 5 išskirtinai emocinė būsena, kur pastoviai tiesiog alinančiai jauti baimę ir fig pariši dėl ko. Nes logiškai pamąsčius atrodo nėr dėl ko jaust nerimo..ten tokios šizoidinės paranojos ir etc.. Dasivaryt gali iki psichozės. Žodžiu labai sunki būsena.

nu ne, ten emocine busena tokia, kur gali kaip breivikas visus issaudyt kas ne taip kvepuoja ir per tai isplesti pergale. paziek i korta atidziau.
Atsakyti
user posted image

mano tokia kardų 5
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 25, 21:46)
Arba dar K.karalienė galvoju  galėjo rodyti pvz., kad tau tą diena visiskai ant visko dzin - nieks nejaudina. O gal net nebūtinai tave galėjo rodyti, gal sutikai kokia švabrą arba per telika ziurejai  biggrin.gif

pamirsau, kad laikausi dietos ir siandien trecia diena jau. esti be proto norejosi. tai gal tikrai valios isbandymas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AndraR @ 2014 08 25, 20:38)
Dekoju Amariliai. jei nesunku gal galetumet dar paziuret ar sulauksiu trokstamos seimos ir vaikelio, kaip reiketu su dabartiniu mylimu? jei nutruktu rysis ar labai skausmingai?

ACIU

Jusu klausimas ar sulauksit seimos, yra ne kortoms, ne taip formuluotas, cia reiktu ziuret kodel Jus jos neturit, kodel norit, kas cia groja Jumyse, is kur sita desperacija, o apie vaikeliu gimimus tai as isvis tyliu, cia yra Dievo reikalai, as nesikisu, rasau kaskart pirmoj temos zinutej ir dar per tema milijona kartu pakartoju.
Ir nutrukusio rysio skausmo riba. Nu kaip as ja galiu nustatyt. Vienam taip, kitam kitaip, ta skausmo riba yra skirtinga, tiek dvasinio, tiek fizinio, pas mane ji yra labai aukstai, abiejose srityse. Is kur man zinot kiek Jums skaudes? Kortos nepasakys, mes kokia kardu karaliene, o viena kardu karaliene skausma pakelta galva su sypsena isgyvens, nors viduj viskas dega, o kita suzveret gali, nepakelus skausmo nastos ir tapt vos e giltine.
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 08 25, 20:50)
user posted image

mano tokia kardų 5

pas mane Waito tradicine
http://78kart.ru/arc...iveofswords.htm
Atsakyti