QUOTE(willow @ 2014 10 01, 16:05)
Tik man kartais kirba mintis, kadtame magnete taip daug priklauso nuo žmogaus, kuris aprašinėja.... žr mano žinutę aukščiau apie kepenų kalcinatą - hemangiomą - mts- kalcinatą....
Skaičiau. Magnetą darėm skirtingose vietose, aprašinėjo skirtingi gydytojai. Deja, bet išvados sutampa. Tiesa tuos pačius magnetus nusiunčiau ir užsienio medikams. Labai laukiu žinių iš jų.
Angele, čia matyt man vakar per skubėjimą viskas susiplakė į vieną vietą
Drambliuke visą laiką pasakydavom tiesą, kažkiek paprastesniais vaikui suprantamais žodžiais bet pasakydavom. Vienintelį kartą po PET'o ne iš karto pasakėm, tiesiog reikėjo laiko patiems susigraibyti savo išskydusius jausmus, neviltį ir t.t. Kad ir kokia bebūtų mūsų situacija planus ateičiai mes kuriam -reikia išsilaikyti teises, kas ir kiek kartų ją mokys vairuoti, kokios mašinos norėtų , o kur dar šuns mokyklos ir parodos..... Žodžiu sunkiai sirgti ir pasiduoti nevilčiai nėra kada, nes darbų ir reikalų milijonas. Taip ir sakau jai- suprantu, akd dabar nusiminei, paverk, papyk, bet ilgai liūdėti mes negalim sau leisti, nes turim nugalėti TĄ bjaurybę ir vykdyti savo planus. Dabar pagalvojau, kad mūsų planai ilgalaikiai, ilgesni net negu vyriausybės
alikute, mažiau kniskis statistikoje ir t.t. Kaip suprantu šeima nemaža, todėl siūlau pasiskirstyti darbus-klas už ką atsakingas ir kuriom kryptim dirbsit. Apie visus veiksmus būtinai pasakokit mamai, sudarykit viziją, kad ji vadovauja "paradui" ir priima atsakingus sprendimus.
ida, angele, kaip jūsų vyrai?
leonile, baimė yra visiškai normali reakcija. Tai greičiau ne baimė, o nežinia. Bet žinai, chemija- tai tik gydymo priemonė, kaip skiepai, rentgenas, operacija ir t.t. O chemija, tai kažkas naujo ir nepatirto-taip kaip nebandytas patiekalas ir t.t. Ar turi savo suaugusios foto su ežiuku, be plaukų? Priimk tai kaip galimybę, pokytį, bet ne kažką tragiško. Tiesiog įvairovė gyvenime
Niekada neužmiršk, kad vežį turim kiekvienas iš mūsų, tiesiog tau pasisekė, nes laiku diagnozavo ir jau gydo. Esi visu žingsniu, o gal net ir dviem priekyje, o visi silpnumai, pykinimai, tai tik laikina būsena, kuri anksčiau ar vėliau vis tiek praeis

kastuve, malonu susipažinti

Cistos gali nuo chemijos susidaryti
remedy, gal npražiūrėjo, gal tiesiog jis pakitęs

wilow, tu šio skyrelio ambasadorė, pažiūrėk kaip šiandien gražiai šviečia saulė, leisk jai tau padėti