QUOTE(conve®se @ 2014 10 27, 23:12)
Sveikos, nu smulkuciai jusu berniukai

mano mergyte tai visus 9kg jau turi, bet dabar dantuku dygimas, tai pradejo labai nevalgyt, manau svoris bus pakrutes, nes is veiduko man tokia smulkesne pasidarius. Maitinu MP, tai vis bijau, kad nesumazetu pieno, nes visai nevalgo, stumia mane , sukasi pati, matyt labai skauda dantenas. Su darzovienem jau po truputi pradedam zaist, tai siandien visai neblogai morka su bulve valge.
Notejau paklaust, koks pas jus dienos rezimas, valgio, miego, nes pas mus dabar taip viskas issiderino del tu dantuku dygimo, kad neturim visai kokio rezimo, dazniausiai 7 MP, paskui 9-10 MP, 12 MP ir vaziuojam i lauka, tai numiega kokias tris valandas, 15-16 val vel MP(dabar jau duosiu kose po pietu miego), 17MP, 19MP ir uzmiega nakciai.
Taip gaunais, kad miega viena ilga miega, kaip ir mazokai tokiam kleckui, o kaip jusiskiai miega?
Papildyta:
Pati mau sedi savarankiskai, karts nuo karyo nuvirsta, jei kazka pamato sone idomaus

nesliauzia, neropoja, nestovi

bet uz tai kaaaaaip dainuoja

visi namai skamba
Neturim jokio tikro grafiko, miegam ir valgom taip, kaip tą dieną išeina arba reikia. Jeigu nori, kad mp nesumažėtų, tai nepakeisk maitinimo mp koše - siūlyk atsigerti ir prieš košę, ir po, nedaryk ilgų pertraukų. Mp ne tik maistas, todėl jam nereikia grafiko. jo bus tiek, kiek vaikas valgys, kiek jam reikės.
Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2014 10 26, 23:23)
Sveria 6,7kg, o ūgis - 68 cm. per mėnesį priaugo 300g ir 1cm. Daktarė mane išgąsdino truputį, dėl to svorio, tačiau stengiausi nekreipti dėmėsio, kol vyro sesuo nepradėjo man visokių lentelių mėtyti sakydama, kad vaiko per mažas svoris.
Oho, maniškis tiek tau visko nemoka. Mes atsiliekam truputį, nes teko ir ligoninėje pagulėti. tačiau neurologė nuramino, nes sakė, kad vaikas judrus ir greit pasivys. Gal ir gerai tie masažai būtų
sunnyday - o jūs privačiai ėjot, ar jums paskyrė tuos masažus?
Neatsiliekat jūs nieko, čia kai kurie vaikučiai tiesiog greitesni, bet tai nereiškia, kad kiti atsilieka. Viskas tvarkoj.