Sveikos, seniai matytos..
Žiūriu balandinukai šauniai auga, smagu..
Mums prieš savaitėlę suėjo 6 mėnesiukai tai ta proga pradėjom valgyti daržovių košeles, bet tas valgymas dar toooks.. kad po to ir 160ml pieno sukerta, tiek sukerta ir paprastai.. na bet po truputi ir isibėgėsim o kolkas pagrinde maitinamės pieneliu
tai be galo džiaugiuos, kad vis dar jo turiu ir galim apseit be mišinių..
viena pakuotė stovi dar pirkta iki gimimo tai jau tuoj ir galiojimas pasibaigs, teks išmest..
na o mokėt dar nieko nemokam, va tik prieš porą savaitėlių pradėjom vartytis nuo nugaros ant pilvuko ir tai tik i viena pusę tai laukiam kol isijungs kita

tai dabar ka ir daro tai tik vartos, spėk žiūrėt..
gydytojas nieko blogo nesako, sakė normalu pradėti vartytis iki 8mėn. tai isivaizduoju ropinėsim ir vaikščiosime taip pat vėliau..
čia matyt jau aš vaikui paslauga padariau kad visur ir visada tampausi kartu, nėra kada jai būt savarankiškesnei..
sėdėt taip pat dar neduodam, pasėdi tik ant kelių ar bb gultuke.. o ir sako, kad mergaites reikia sodinti vėliau, kiek čia tiesos nežinau.. na bet kitaip mums ir nesigauna
na ir del tų pačių šonkaulių nesodinom anksčiau, nes mano broliui del ankstyvo sėdėjimo buvo baisiausiai išsišokę.. tai kiek mama lakstė po visokias mankštas, masažus.. na ir ar del to ar tiesiog išaugo, dabar nei nepasakytum kad kažkada tokia bėda buvo
Dantų taip pat dar neturim, žodžiu viskas pas mus vėliau
TA buvom tik rugpjūčio mėnesi tai nei nežinau nei kokio dabar ūgio nei kokio svorio.. svėriau su savo svarstyklėm tai turėtų būt kažkas apie 8kg
Pas mane va baisi bėda su plaukais, ar čia tik man vienai jie taip baisiai krenta?