Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 02, 18:29)
Matyt dziovinti vaisiai kaip "naturalus saldainiai". A la mazesne blogybe (nors ne ka mazesne).

As manau, kad tas vaisius vaisiui nelygu. Labai daug ju yra mirkyti sirupe ir tuomet dziovinti. Bet ir be sirupo cukriuko yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 02, 18:29)
Matyt dziovinti vaisiai kaip "naturalus saldainiai". A la mazesne blogybe (nors ne ka mazesne).

Tai man atrodo, kad didesnė, nes dažniausiai jų sudėtis - cukrus, rafinuotas aliejus (rapsų ar saulėgrąžų).

Be to, juk gliukozė daug sveikiau organizmui nei fruktozė..
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 08 21, 21:10)
as jau nebevalgau sokoladu..
ziauriai netinka man jie...

QUOTE(JolkitaS @ 2014 08 21, 21:51)
O kas darosi tau nuo jų?

QUOTE(jaicy @ 2014 08 22, 08:55)
net suvalgius ryte- sunku uzmigt. jau nekalbu jei uzvalgau antros dienos pusej.. tada is viso galiu pragulet iki ryto  unsure.gif
na ir spuogai...  doh.gif
nors pliusas tas - kad nuotaiak super gera! norisi visa pasauli isbuciuot! wub.gif

Labas, griztu ir as i paleo remus, buvau cia pries metus. Suprantu, kad geriau nei su paleo nebus.

Sokolado , net ir 92 proc. negaliu valgyti del aknes. Del fito rugsties, sojos, gliuteno pedsaku.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 02, 14:34)
Del daigu tai nesijaudinciau, juk vistiek gyvas maistas, maistine verte skirias nuo seklu. Man irgi skanu visokie padaiginti  ax.gif

Tikriausiai kaip ir kiti augalai iš sėklos išaugę. ax.gif Ačiū. 4u.gif

QUOTE(Izolda @ 2014 09 02, 17:24)
Čia šiaip gal ne į temą, bet kuo naudingi džiovinti vaisiai ir kodėl jie leidžiami?  ax.gif

Taip, kaip ir Lumi lumi sakė, vietoj dirbtinio cukraus jei pagaminti vien tik iš vaisių. Ir būtų gerai stipriai juos apriboti. biggrin.gif Bet jiems vis tiek potraukis mažesnis nei kokius "šokoladinius batonėlius" naikinant. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 02, 09:37)
faini receptukai Vorastinkle, o va noreciau pabandyti si:
Avietiniai plantanų ledai
1 prinokęs plantanas
200 ml kokoso pieno (gero kokoso pieno, o ne kokio tik 40 proc. kokoso ir 60 proc. vandens turinčio)
sauja aviečių
Bet kas tas plantanas, kur jo rasti?

dariau, tiesa is paprastu bananu- labai skanu!
Papildyta:
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 02, 10:48)
kas skanu to daug negalima....

as ta pati siandien pagalvojau. visi skanus dalykai - desertai taip sakant, yra nelabai patartini.. jau geriau is viso nevalgyti reisutu, nei suvalgyti 2 ir paskui kankintis, priiminus ju skoni..
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 02, 14:34)
Pirma karta po pusantru metu paragavau pupeliu ax.gif Jetus kaip skanu buvo lotuliukas.gif Jokio pilvo putimo, skrandzio grauzimo, nieko nebuvo g.gif
SaDa, kur ir koky cia tyrima dareis? 4u.gif Ydomu kaip 4u.gif

o kam cia taip?
negaila buvo nubraukti tuos 1.5 m?
Atsakyti
Jaicy, nemanau, kad paragavus pupeliu kazka nubrauke:) Knygoje patariama tik menesi pasimaitinti grynu paleo, kad issivalyti organizma ir po to viska saikingai vartoti, tai tos pupeles nieko ir nenubraukia:)

Merginos, kur jus pirkote knyga, kad paciam pasiimti ar nemokamu pristatymu, gal galit nuorodele imesti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 02, 20:05)
Merginos, kur jus pirkote knyga, kad paciam pasiimti ar nemokamu pristatymu, gal galit nuorodele imesti?

Šičia: Tyto alba, Kęstučio g. 4, Vilnius. Darbo laikas 9-17. Kažkuri rašė, kad penktadienį trumpiau dirba.
Dar galvoju, gal nebūtina užsisakyti internetu, nes vietoje daug tų knygų turi.
Atsakyti

Aš iš knygos.lt.
ten kaina didesnė, nei tiesiai iš leidyklos, bet nemokamas pristatymas nuo tam tikrų sumų (o man vis tiek reikėjo ir kitų knygų).
Atsakyti
Jaicy, nemanau, kad paragavus pupeliu kazka nubrauke:) Knygoje patariama tik menesi pasimaitinti grynu paleo, kad issivalyti organizma ir po to viska saikingai vartoti, tai tos pupeles nieko ir nenubraukia:)

ta prasme viska saikingai?
apie ka mes kalbam? apie viska viska? blink.gif
Atsakyti
Skaitau 197 psl. ir dar neradau kad po whole galima saikingai grįžti prie nesveikų produktų. Radau tik tai, kad vardan taikos su artimaisiais galima kartais ir jų su meile paruoštų "nuodų" suvalgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 02, 22:03)
ta prasme viska saikingai?
apie ka mes kalbam? apie viska viska?  blink.gif

As nekalbu, kad po 30 dienu reikia vel inikti I bulkas ir pyragaicius su sausainiais ir saldainiais bei makaronais, bet, kad nuo sauksto pupeliu atsitiks kazkokia tragedija, tai jau irgi perlenkta. As jau laikiausi ziauriai grieztai, net vaisiaus sau nei vieno neleisdama labai ilga laika, vis perkratinedama mintyse, ar tikrai nieko neleistino neikrito I mano skrandi, ar tikrai niekur nebuvo cukraus nei kruopos ir psichika man uz tai aciu nepasake. Anuomet buciau uzgrauzusi save negyvai jei I burna ikristu bulves gabalelis o dabar ikrito ir needu saves uz tai. Aisku, bulviniu blynu ar cepelinu nevalgau, bet del pupeles ar lysno obuoliuko prie kryziaus saves nebekalciau. Manau, kad reikia viska su protu daryti o ne liguistai, kaip tai dariau as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 rugsėjo 2014 - 23:21
Labas rytas. Vakar pirkau ISWF knygą vagos knigyne už 40 lt. Pradžia paskaičiau ir netyčia palikau pas mamą. Gaila, dabar galėčiau sau skaitinėti, kai taip žiauriai nesimiega. Keista buvo skaityt lietuviškai, dabar bijau kad mano artimiesiems šakės nešiosiuos su savimi ir vis cituosiu iškilus kokiems nesklandumams. O kodėl nesimiega nežinau. Žiauriai skrandi skauda, nesuprantu ar nuo keptos cukinijos ir kalakutienos ar nuo nervų? Taigi išleidau savo mažutėlę į darželį, ir bėgo ten dvi dienas tekina, bet va katik pradėjo bliauti per miegus, šoko iš lovos patamsy spraudės į kampą. Taip sakan night terror. Pirmą syki man taip. Ir ka dabar begalvoti? Aš pati turiu neišspręstų problemų iš savo darželio..tai nebesuprantu ar iš tiesų čia kažkas rimta..ar man carbflue?
Atsakyti