Sveiki, uzsikabinau ant sios mitybos pabandymo, nes girdejau geru atsiliepimu. Kad spuogai praeina ir pan. Bandau. Valgau panasiai bent tris dienas. Sūrį, kiaušinienę, mėsą, grybus, daržoves. Žalio pieno nevartoju, nevartojau niekada, nevalgau miltiniu, duonos, bulviu, cukraus, saldainiu, kruopu. Arba labai labai mazai. Taip tris dienas.Ar normalu, kad po triju dienu tokio valgymo paleidzia vidurius?

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 08, 07:37)
žiūrint, ką valgei

Man labai palaisvėja. Bet tikrai be jokio diskomforto - neraižo pilvo, nestato į steresinę situaciją, kad reiktų tą pačia sekundę rasti wc.
Nomore labai teisi

Papildyta:
Ar įmanoma skaniai paruošti vištų skrandukus? O gal visai neapsimoka vargti, gal jie nenaudingi? Kažkada jau tikriausiai kalbėjom, bet visai užkrito ką.
QUOTE(nomore @ 2014 09 08, 09:07)
žiūrint, ką valgei
vidurius gali paleisti nuo bet kokios mitybos
gal riebalo daug labai?

valgiau daug kiausiniu

Man labai palaisvėja. Bet tikrai be jokio diskomforto - neraižo pilvo, nestato į steresinę situaciją, kad reiktų tą pačia sekundę rasti wc.
Nomore labai teisi biggrin.gif
Papildyta:
Ar įmanoma skaniai paruošti vištų skrandukus? O gal visai neapsimoka vargti, gal jie nenaudingi? Kažkada jau tikriausiai kalbėjom, bet visai užkrito ką.
Nomore labai teisi biggrin.gif
Papildyta:
sirdeles tai tikrai imanoma. o skrandukus, gal vos reiktu apvirti

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 08, 08:30)
o skrandukus, gal vos reiktu apvirti
paskui kepti su svogunais ir prieskoniais. arba vien tik kepti.

Man jie visada gaunas kieti kaip padangos. Tia nežinau, ar taip turi būti.
Papildyta:
Atlikau bandymą - truputį pakepinau morkas ant lyd.sviesto, sudėjau turėtas kepenėles, širdeles ir du skrandukus. Viską supjausčiau, aišku. Kepiau 10 min. Viskas gavosi gerai. Skrandukai irgi ne padangos

Labas rytas damules! Nespeju prisesti kas diena, bet as su jumis
)))
Taigi stai dalinuosi naujausiais pasiekimais ir atradimais:
Meginau gaminti kokosini sokolada savo brangiausiajam, tai mano rankinis blenderis nesutryne normaliai kokoso drozliu, tad kai jau eme svilti nusprendziau, kad darysiu kakavos ir kokoso drozliu sokolada
Zodziu suklijavau viska kokosu aliejum ir trupuciu kokosu grietineles, medaus vos puse sausto idejau nugi gavosi super duper. Jau netgi mano smaliziui puikiai tiko
))) Pasiskaiciau jusu raw morku torto receptus, dar rutuliukus desertinius uzmaciau, tai naj naj kaip panizo liezuvis
)) Bet pakentesim, pirma reikia atlaikyti kelione i lt be nuodemiavimu 
Gaminau ir sviesta Ghe, radau Kipre airshko sviestuko, nugi visai neblogai sakyciau pavyko. Ir is tiesu yra kur kas paprasciau nei tikejausi
Dabar dar savo mama ketinu i paleo itraukti. Siaip ji ipratusi prie maisto visokiu ribojimu, tad sunku nebus, tik beda ta kad su jos puokste ligu (kasos problemos, gastritas, aukstas cholesterolis ir t.t.) ji sako, kad jai sunkiai mesa virskina.... Darzoves geriau priima troskintas, tad be zaliu gal ir apsieisime, bet kokia mesa jai rinktis geriausia? Kas dar galetu buti baltymu saltiniu?

Taigi stai dalinuosi naujausiais pasiekimais ir atradimais:
Meginau gaminti kokosini sokolada savo brangiausiajam, tai mano rankinis blenderis nesutryne normaliai kokoso drozliu, tad kai jau eme svilti nusprendziau, kad darysiu kakavos ir kokoso drozliu sokolada

Gaminau ir sviesta Ghe, radau Kipre airshko sviestuko, nugi visai neblogai sakyciau pavyko. Ir is tiesu yra kur kas paprasciau nei tikejausi

Dabar dar savo mama ketinu i paleo itraukti. Siaip ji ipratusi prie maisto visokiu ribojimu, tad sunku nebus, tik beda ta kad su jos puokste ligu (kasos problemos, gastritas, aukstas cholesterolis ir t.t.) ji sako, kad jai sunkiai mesa virskina.... Darzoves geriau priima troskintas, tad be zaliu gal ir apsieisime, bet kokia mesa jai rinktis geriausia? Kas dar galetu buti baltymu saltiniu?
QUOTE(Izolda @ 2014 09 08, 11:06)
Tai kad ta majonezo gamyba super paprasta

Kiausinis, aliejus, citrinos sultys ir plakam

QUOTE(jautiena @ 2014 09 08, 07:11)
gali pametet pvz pagal Cronometer.com BRA 15/65/20%
Ačiū

Kaip leliukas?

Man pamenu buvo gerulis toks savaitinis išsividuriavimas

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 08, 08:44)
Man jie visada gaunas kieti kaip padangos.
Vaizdingas palyginimas

QUOTE(-sky- @ 2014 09 08, 09:46)
gastritas, aukstas cholesterolis ir t.t.) ji sako, kad jai sunkiai mesa virskina.... Darzoves geriau priima troskintas, tad be zaliu gal ir apsieisime, bet kokia mesa jai rinktis geriausia? Kas dar galetu buti baltymu saltiniu?
Gal tada tą mėsą mažiautermiškai apdoroti, pradėti nuožuvies, vištienos, jūros blogybių

QUOTE(Izolda @ 2014 09 08, 10:06)
Jeep:
Du vištos kiaušų tryniai (6-7 putpelių), 2-3 v.š. citrinos sulčių, 1 a.š. garstyčių, pusė arbatinio druskos, 200ml extra light alyvuogių aliejaus (extra virgin netinka, nes gaunasi kartus majonezas). Viską "uždengiu" blenderio "galva" ir per 5s majonezas paruoštas (anksčiu cackindavausi su rankiniu mikseriuku ir aliejaus pylimu plona srovele-nereikia, nebent norisi mazochistinių potyrių

Ir dar, mergino, ar pastebejote, kad nustojo dygti spuogai kai emete taip valgyti? Mano mama visa gyvenima turejo su tuo problemu. Visa laika buvo spuoguota. Jos pagr. maistas koses, makaronai, pienas. Mesa sako, smirda jai. Valgo ir valge jos mazai. Galvoju, gal cia tikrai alergija grudiniams
Ir dar idomu kaip su tuo norejimusis? Ar tikrai norisi to, ko is tikro reikia? O jei nesinori mesos...Man logiskai ir atrodo, kad turetu buti tai toks zmoniu maistas...Juk grudu kai vystesi zmogus niekas neaugino. Zmogaus rusis ir brendo tokiomis salygomis - mesa, darzoves, riesutai. O grudas vienas kitas. Man tik idomu, kodel negalima vartoti bulviu bei ankstiniu. Bei kodel saulegrazu aliejus negerai. nors mazais kiekiais.

Man nyksta spuogai kai ir vaisius išmetu. Bet kol lesu obuolius, kaip kokia Vorestos višta, spuogų yra. Bet tik ant sėdimojo galo turiu. Kitur ne.
Ką galiu pasakyti, kai kurie nagai anksčiau banguoti buvo, kairys rankos nykštys iš vis kaip įpjautą griovį turėjo - dabar vos vos pora lengvų kalvelių yra ant jo. Ir plaukai nebeslenka. Gaila kad vs dar žyla, o tikėjausi...
Aišku, man čia
hormonai dar gali gerinti viską, ne tik paleo.
Ką galiu pasakyti, kai kurie nagai anksčiau banguoti buvo, kairys rankos nykštys iš vis kaip įpjautą griovį turėjo - dabar vos vos pora lengvų kalvelių yra ant jo. Ir plaukai nebeslenka. Gaila kad vs dar žyla, o tikėjausi...

QUOTE(Hippie @ 2014 09 08, 12:22)
Du vištos kiaušų tryniai (6-7 putpelių), 2-3 v.š. citrinos sulčių, 1 a.š. garstyčių, pusė arbatinio druskos, 200ml extra light alyvuogių aliejaus (extra virgin netinka, nes gaunasi kartus majonezas). Viską "uždengiu" blenderio "galva" ir per 5s majonezas paruoštas (anksčiu cackindavausi su rankiniu mikseriuku ir aliejaus pylimu plona srovele-nereikia, nebent norisi mazochistinių potyrių
).

Jeigu darysit su putpeliu kiausiniais, tai dekit ne tik trynius, o visus kiausinius (ir baltyma ir tryny). As 200ml aliejaus dedu 4 cielus putpeliu kiausinius. Siaip galima det ir daugiau, bet kuo daugiau kiausiniu, tuo skystesnis majonezas gaunasi. Dar idedu cesnako skiltele ar krapu, ar baziliku... nu zodziu, kiekvienam pagal skoni. Vietoj citrinos sulciu naudoju baltojo vyno atcta(man taip skaniau), bet dedu jo tik puse sauksto. Visa kita darau taip pat kaip Hippie.