o ka galite daugiau pasakyti apie histamina maiste ir spuogus? skaitau angliskai, bet gal ka is patirties?
QUOTE(Naistė @ 2014 09 05, 21:00)
Nieko ten įpatingai ruošt nereikia. Man skanu paprastai - druska ir pipirais pabarstyt. Dar su pamidorais pamakaluoju. Arba su trupučiu česnako sutrinu. Dar favoritas- virti burokėliai, avokadas, citrinos sultys (arba balzamikas), aliejus, druska pipirai.
Kažkada dariau Beatos salotas, bet reikia, kad visi ingridientai skanūs būtų, tada liežuvį galima praryt: prinokęs skanus avokadas, didelio raudono greipfruto minkštimas, pomidorai iš savo daržo,didelės žalios alyvuogės. Viską sumakaluoji, palaistai aliejum, balzamiku, druska, pipirais ir mėgaujiesi

QUOTE(Naistė @ 2014 09 05, 19:00)
Niu man avokadai neskanu. Arba aš nemoku jų skaniai padaryt.
Ir vėl cukrui akcija
Geriau būtų sviestui
Rytoj pas mus žuvienės virimo čempionatas. Užssiregistravo net 44 komandos. Gal per tiek kas nors turės žuvienės be bulvių. Atvažiuokit į Šilutę. Labai fainas renginys būna.
Ir vėl cukrui akcija

Rytoj pas mus žuvienės virimo čempionatas. Užssiregistravo net 44 komandos. Gal per tiek kas nors turės žuvienės be bulvių. Atvažiuokit į Šilutę. Labai fainas renginys būna.
Naiste, kur vyks tas žiuvės gėris? Kaip tik pakeliui į Šilutę esam.

Žinok, avokadai ir man buvo neskanu kol neparagavau normaliai prinokusio. Turi būti minkšti kad lengvai paspaudus įsispaustų truputį.
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 05, 20:51)
Naiste, kur vyks tas žiuvės gėris? Kaip tik pakeliui į Šilutę esam.
Žinok, avokadai ir man buvo neskanu kol neparagavau normaliai prinokusio. Turi būti minkšti kad lengvai paspaudus įsispaustų truputį.

Uoste visas gėris.
Niu reiks dar pratintis prie abokadų
O man labia skanus tie rudaskuriai avokadai, Maxeje jie dabar litas su centais, bet jau siandien like tik pernoke. Kai jie prinoke, bet nepernoke, toooooookie sultingi is skanus, kad as ji viena sulapnoju kaip smakas, nereikia nei jokiu drusku ir pipiru. Pas drauge valgiau labai skanius suktinukus. I juostele sudytos ir saltai rukytos soninies ivyniotas avokado gabalelis, pasmeigtas mediniu pagaliuku.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 04, 23:46)
Viska edziau ir tokios kruvos spuogu gyvenime neturejau, o cia obuoliuku pagrauziau ir "grazuole" vaikstau. Jau koks jautrus organizmas pasidare kai paleo mintu, tai nervas net ima. Kur tai matyta, kad nuo obuoliuku isvanotu spuogais, tarsi saldainiu kila buciau suedusi ir ant virsaus batona ciela su kilu uogienes.
jo..mane irgi tai nervuoja. nu negali zmogus but 100% paleo...
ty paleo net obuoliukus leidzia. o cia - net to negali suest...
mano irgi ziauriai jautrus. nezinau nuo kuo as spuoguojuos. jau uzkniso. va ziemA ir paziuressiu
Papildyta:
mano megstamiausi avokadu receptai:
avokadas-pomidoras-bazilikas-krevetes(bet kokias)
avokadas-lasisa -sudyta-agurkas-aliejus
Jaicy, o tu pieniskus produktus valgai?
QUOTE(jaicy @ 2014 09 06, 00:38)
As si maciau jau, bet paskaityk:http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 05, 23:39)
Jaicy, o tu pieniskus produktus valgai?
Taip.bet ne perdaugiausiai..
Gal tau pieniski ir sukelia uzdegima. Bent jau as tai labia itariu butent pieniskus produktus del savo apsispuogavimo. As ju nemazai vartojau. Knygoje negerai apie pieniskus raso.Pasedesiu be ju ir paziuresiu.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 05, 23:29)
O man labia skanus tie rudaskuriai avokadai, Maxeje jie dabar litas su centais, bet jau siandien like tik pernoke. Kai jie prinoke, bet nepernoke, toooooookie sultingi is skanus, kad as ji viena sulapnoju kaip smakas, nereikia nei jokiu drusku ir pipiru. Pas drauge valgiau labai skanius suktinukus. I juostele sudytos ir saltai rukytos soninies ivyniotas avokado gabalelis, pasmeigtas mediniu pagaliuku.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 06, 17:09)
Gal tau pieniski ir sukelia uzdegima. Bent jau as tai labia itariu butent pieniskus produktus del savo apsispuogavimo. As ju nemazai vartojau. Knygoje negerai apie pieniskus raso.Pasedesiu be ju ir paziuresiu.
avokadai turi daug histamino, jis issaukia akne, tik gilinuosi i tai dar, kas tas histamas ir pan.