Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

4u.gif Labas. Ateinu paakinta Nidulios is pleiskanu temos. Kaip ir ji isbandziau N produkcijos, kokios tik yra LT vaistinese, parduotuvesi ir ne tik. smile.gif

Dar tik skaitinesiu, bet as kiek permeciau pagrindinius principus, svoris su tokia mityba turi smarkiai krist g.gif as nenoriu,kad kristu, na iki 3 kg, ne daugiau, noriu pleiskanu atsikratyt ir su oda susitvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 08 24, 15:45)
4u.gif Labas. Ateinu paakinta Nidulios is pleiskanu temos. Kaip ir ji isbandziau N produkcijos, kokios tik yra LT vaistinese, parduotuvesi ir ne tik. smile.gif

Dar tik skaitinesiu, bet as kiek permeciau pagrindinius principus, svoris su tokia mityba turi smarkiai krist  g.gif as nenoriu,kad kristu, na iki 3 kg, ne daugiau, noriu pleiskanu atsikratyt ir su oda susitvarkyt biggrin.gif

sveika,
tada reiktu nebijot valgyt riebalus.
svoris manau vis tiek kazkiek nukris, nes astsaisakysi angliavandeniu.

man irgi su pleiskanom-neziejanciais ploteliais pasidare daug geriau - viskas dingo!
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 08 23, 16:41)

Aš duosiu vit. D, natūralaus vit. C turinčių augalų miltelių. Dičkiui skysto kalcio su magniu.
biggrin.gif skamba makabriškai. Kulka delikatesą ištaškė laugh.gif

O kokios firmos d vitaminas ir kalcis su magniu? O kas cia per c vitamino milteliai?
Atsakyti
o bulves kaip pagal paleo, darzove ar ne? biggrin.gif

ir medus kaip? g.gif

pagalvojau, gi ne tik pleiskanos mane kamuoja, odos alerginiai berimai per metus du tris kartus iki tokio lygio, kad i zmones negali iseit..ir plaukai baisingai slenka, ir ju del ju verta pasistengti smile.gif
o ir sunku nebutu, megstu as vaisius ir darzoves, mesa - gal maziau. Angliavandeniu - miltiniu/perdirbtu/cukriniu atisakyt galeciau, aisku, pastangu reiks smile.gif ypac kai darbe kas savaite tortadienis koks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 08 24, 13:52)
sveika,
tada reiktu nebijot valgyt riebalus.
svoris manau vis tiek kazkiek nukris, nes astsaisakysi angliavandeniu.

man irgi su pleiskanom-neziejanciais ploteliais pasidare daug geriau - viskas dingo!

per kiek laiko? g.gif

radau, kad bulviu negalima. verysad.gif cia tai jau kapiec smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 24 rugpjūčio 2014 - 16:25
Realesne, cia beveik visoms nelengva pradzia buvo, ypac atsisakyti cukraus ir visko, kur jo yra, nes jis kaip narkotikas. Dauguma nariu taip maitintis eme del ligu, kai kurios - del svorio, kitos - noredamos sveikai gyventi ir ateityje nesirgti. Visko cia as mus buna kol susireguliuojam mityba pagal savo organizmus:) Bet beveik visos pasakys, kad emusios sios mitybos nebeserga sezoninemis persalimo ligomis. Jau kokia as sirgale antibiotine buvau, tai truksta zodziu apsakyti:)
Pasiskaityk sita straipsniuka, gal rasi sutampanciu simptomu. Manau, kad grybelio candida isbujojimas ir per galvos oda lipa, kitaip negaliu paaiskinti, kodel atsisakius cukru man praejo ir seboreja ir pleiskanos bei kitos nesamones. Tu tiesiog pasiskaityk musu istorija, nuotodas ir pati nuspresi ar tau to reikia.
Papildyta:
QUOTE(Realesne @ 2014 08 24, 17:09)

radau, kad bulviu negalima.  verysad.gif cia tai jau kapiec smile.gif

Bulves=krakmolas=cukrus
medus - cukrus 80%+vanduo20% jei gerai pamenu proporcijas
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 08 24, 16:09)

per kiek laiko?  g.gif

radau, kad bulviu negalima.  verysad.gif cia tai jau kapiec smile.gif

per beveik pusmeti, gal kiek daugiau.

ale saldziosias bulves galima, arba jaunas kur dar nedaug krakmolo.. bet nezinau kas cia is musu jas valgo g.gif
Atsakyti
kas liko is mano 'negalavimu' - tai nosies uzgulimas. visada nakti(ty gulint) labai uzgula nosis.. nepasakyciau kad ten yra sloga ar kokiu isskyru, bet reik visada daznai vartytis sad.gif
pamenu po gero menesio Paleo man TAIP pagerejo, kad as TAIP apsidziaugiau! bet... kazkaip po mazu grizo viskas ir niekaip negaliu to atsikratyt... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 08 24, 20:56)
kas liko is mano 'negalavimu'  - tai nosies uzgulimas. visada nakti(ty gulint) labai uzgula nosis.. nepasakyciau kad ten yra  sloga ar kokiu isskyru, bet reik visada daznai vartytis sad.gif
Gal tai alergija namų dulkių erkutėms g.gif Nebandei pagalvės keisti (reik manyt, ne ant pūkinės miegi)?
Šienligė - nuo ankstyvo pavasario iki spalio, šiaip sausas kambarių oras, gleivės nuo pieno produktų... (Vardinu savo dukros bėdas ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 24 rugpjūčio 2014 - 22:01
Laba ryta,

merginos, priminkit, ką gali reikšti ryte geltonas putojantis šlapimas (taip, iš vakaro beveik negėriau skysčių)?
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 08 24, 22:00)
Gal tai alergija namų dulkių erkutėms  g.gif Nebandei pagalvės keisti (reik manyt, ne ant pūkinės miegi)?
Šienligė - nuo ankstyvo pavasario iki spalio, šiaip sausas kambarių oras, gleivės nuo pieno produktų... (Vardinu savo dukros bėdas  ax.gif )

hm kad ne..
nesu alergiska siaip - bent jau nebuvau..
ne, pagalves dormeo . kaldra- vilnone.
turiu kate- bet ir pries ja man buvo tas pats..o ir del kates butu gal kitokia alergija kaip mano draugei..
man grynai su nosim kazkas... g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, o ka manot apie si papilda sarmu ir rugsciu pusiausvirai reguliuoti?
http://www.efarma.lt...tiskos-tabletes
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 08 25, 11:35)
sveikos mergaites, o ka manot apie si papilda sarmu ir rugsciu pusiausvirai reguliuoti?
http://www.efarma.lt...tiskos-tabletes

Paskaicius anotacija, tai jei maitiniesi paleo, nereikia to papildo. Juk pamineta, kad del per mazo darzoviu vartojimo ir t.t....... Paleo valgoma daug darzoviu o baltymo saikingai, tai gaunasi, kad to papildo visai ir nereikia. O jei issiderines organizmas tai dar ir neisisavins to papildo. Suvaldysi ir is...osi:) Ismesti pinigai gaunasi.
Atsakyti