Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 64 tema

QUOTE(guodzik @ 2014 11 07, 21:44)
dar darys, tik sausi. balinom kolkas. Taip atrodo dbr:
user posted image

g.gif bigsmile.gif su kuo balinot? smile.gif labai graziai atrodo, saves net neisivaizduoju tokia sypsena turincia ir tep issisepusia blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 11 07, 20:44)
dar darys, tik sausi. balinom kolkas. Taip atrodo dbr:
user posted image

Turit labai gražią šypseną! 4u.gif Su baltu pavydu laukiu, kada irgi galėsiu taip plačiai šypsotis. smile.gif Nors.. jau praėjus 2.5 savaitės, nuotraukose matau milimetrinius dantų pakrutėjimus, tai jau smagu. ax.gif Bet vis tiek. Tie jūsų dantukai.... ech... blush2.gif
Atsakyti
Ar visiem taip buna, kai nuima? bigsmile.gif http://www.youtube.c...Z7kx-VdQWJLsDwQ
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 11 07, 21:27)
Papprastu breketu vielike( lankas) fiksuojamas gumelemis arba vielutem. O beligturiniai- spaecialiu "dureliu"uzraktu pagalba.

kaip suprantu beligaturiniai brangesni ir grazesni? kiek ziurejau video nes tos gumeles vaikiskai atrodo blush2.gif Idomu kokius Budriene des unsure.gif uzsiprasiau kad virsutiniam zandikauliui detu keramikinius tuos grazesnius o dagiau apie ju rusys man nieko nepasakojo unsure.gif ar per antra vizita jau deda breketus ar ne?
Atsakyti
Man balino tik prieky du negyvus. 4u.gif jie buvo tamsus, negrazus, pati Sandra sake kad graziai isbalo ir sumokejau tik 80 lt. Tik ji man uzplombavo dbr su laikinom, paskui pakeis i kazkokias geresnes kad datempt iki sausio smile.gif
Nuims jums breketus, sypsosites visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 11 08, 20:56)
kaip suprantu beligaturiniai brangesni ir grazesni? kiek ziurejau video nes tos gumeles vaikiskai atrodo  blush2.gif  Idomu kokius Budriene des  unsure.gif  uzsiprasiau kad virsutiniam zandikauliui detu keramikinius tuos grazesnius o dagiau apie ju rusys man nieko nepasakojo  unsure.gif  ar per antra vizita jau deda breketus ar ne?

Na, ir tie patys beligatūriniai gali būti tiek metaliniai, tiek keramikiniai. Tai tiesiog žodis nurodantis, koks vielutės tvirtinimo ant breketų metodas, mechanizmas - ar su gumelėm, ar su sklasčiukais. Skirtingos technologijos, skirtingos kainos - taip, beligatūriniai brangesni. Bet be vizualinių pliusų, jiems priskiriami ir kiti privalumai. Pvz. čia arba čia galima pasiskaityti apie rūšis ir skirtumus.
Kas dėl vizitų - manau įmanoma, aišku priklauso, kiek dantistė vieno vizito metu gali skirti jums laiko, kokią dantų būsena, ar reikia kažką rauti, taisyti, ar darysitės higieną prieš viską ir t.t. Man pvz. breketai buvo uždėti per trečią vizitą: 1. apžiūra, nuotraukos, planas, higiena 2. dantų taisymas, atspaudai 3. breketai. Šiaip jums daktarė turėtų sudaryti planą ir pasakyti, kas bus daroma artimiausiais vizitais.
Atsakyti
O kada geriau pasidaryti higiena? Galima ta pacia diena ir higiena ir iskart breketai? Ar geriau pries kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 11 09, 00:57)
O kada geriau pasidaryti higiena? Galima ta pacia diena ir higiena ir iskart breketai? Ar geriau pries kelias dienas?

Kai man nueme breketus reagavau lb ramiai,o ir dantys atrode kazkokie perdideli, o kas keisciausia retas pastebejo,kad as be ju biggrin.gif mociute tik po pusmecio pamate ir tai jai pasake biggrin.gif
Higiena geriau pasidaryt kiek anksciau,nes po jos daznai sujautreja dantenos tai kels papildoma diskomforta
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 11 08, 22:07)
Kai man nueme breketus reagavau lb ramiai,o ir dantys atrode kazkokie perdideli, o kas keisciausia retas pastebejo,kad as be ju biggrin.gif mociute tik po pusmecio pamate ir tai jai pasake biggrin.gif
Higiena geriau pasidaryt kiek anksciau,nes po jos daznai sujautreja dantenos tai kels papildoma diskomforta

Aciu, tada taip ir darysiu, pries savaite kokia pasidarysiu.
Reikejo eiti visiem rodyt issisiepus ir girtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 lapkričio 2014 - 00:22
Man tai is pradziu lb truko kazko burnoj biggrin.gif dar dvi sav ir jau busiu be apacios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 11 08, 18:45)

Ma pirma reakcija- per dideli dantys! Kazkaip gan ramiai reagavau. Faina zinoma buva, bet.... nuemi i vsio. Gal pajutau, ka pasiekiau tai ko norejau... Net nemoku paaiskint. Zinoma, smagu turet faina sypsena.

QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 11 08, 21:56)
kaip suprantu beligaturiniai brangesni ir grazesni? kiek ziurejau video nes tos gumeles vaikiskai atrodo  blush2.gif  Idomu kokius Budriene des  unsure.gif  uzsiprasiau kad virsutiniam zandikauliui detu keramikinius tuos grazesnius o dagiau apie ju rusys man nieko nepasakojo  unsure.gif  ar per antra vizita jau deda breketus ar ne?

Del grozio tai nezinau. Beligaturiniai biski tolygesne jega veikia dantis. Yra i kitu privalumu.
Per antra vizita deda. Per pirma aptariau del breketu rusies.

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 11 09, 01:07)

Mana viens bendradarbis po metu pastebeja. O kits- pastebeja, ka plaukus buvau dazius( nors tamsinta vos vienu tonu), bet va breketu nuemima-nepastebeja.
Draugi, tai su manim visa diena sopinimuose buva, as vaiksciojau issiviepus kaip bezdzioni, mislijau, ka zandikauliai issikabins.Galvojot pastebeja? Ogi ne! Per pusrycius jos vyrs paklausi kaip su zaslais sekas- tada as kiek begaledama parodziau cyyyyza. Draugi vos nuo kedes nenuvirta.

QUOTE(guodzik @ 2014 11 09, 01:39)
Man tai is pradziu lb truko kazko burnoj biggrin.gif dar dvi sav ir jau busiu be apacios thumbup.gif

Ma i daba vis ju trukst. unsure.gif
Atsakyti
Akcija atrakcija breketams (metaliniams arba keramikiniams beligatūriniams) - čia. Gal kam prireiks, kas dar tik dairotės.
Atsakyti