QUOTE(tute28 @ 2014 11 08, 18:45)
Ma pirma reakcija- per dideli dantys! Kazkaip gan ramiai reagavau. Faina zinoma buva, bet.... nuemi i vsio. Gal pajutau, ka pasiekiau tai ko norejau... Net nemoku paaiskint. Zinoma, smagu turet faina sypsena.
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 11 08, 21:56)
kaip suprantu beligaturiniai brangesni ir grazesni? kiek ziurejau video nes tos gumeles vaikiskai atrodo

Idomu kokius Budriene des

uzsiprasiau kad virsutiniam zandikauliui detu keramikinius tuos grazesnius o dagiau apie ju rusys man nieko nepasakojo

ar per antra vizita jau deda breketus ar ne?
Del grozio tai nezinau. Beligaturiniai biski tolygesne jega veikia dantis. Yra i kitu privalumu.
Per antra vizita deda. Per pirma aptariau del breketu rusies.
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 11 09, 01:07)
Kai man nueme breketus reagavau lb ramiai,o ir dantys atrode kazkokie perdideli, o kas keisciausia retas pastebejo,kad as be ju

mociute tik po pusmecio pamate ir tai jai pasake
Higiena geriau pasidaryt kiek anksciau,nes po jos daznai sujautreja dantenos tai kels papildoma diskomforta
Mana viens bendradarbis po metu pastebeja. O kits- pastebeja, ka plaukus buvau dazius( nors tamsinta vos vienu tonu), bet va breketu nuemima-nepastebeja.
Draugi, tai su manim visa diena sopinimuose buva, as vaiksciojau issiviepus kaip bezdzioni, mislijau, ka zandikauliai issikabins.Galvojot pastebeja? Ogi ne! Per pusrycius jos vyrs paklausi kaip su zaslais sekas- tada as kiek begaledama parodziau cyyyyza. Draugi vos nuo kedes nenuvirta.
QUOTE(guodzik @ 2014 11 09, 01:39)
Man tai is pradziu lb truko kazko burnoj

dar dvi sav ir jau busiu be apacios
Ma i daba vis ju trukst.