Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 64 tema

Merginos, ar is besigydanciu cia yra tokiu, kurios neturi vieno danties ?
Pas mane vienoj pusej istrauke senai vaikystej 4tuka ar 5tuka, net nepamenu, visi dantys susigrudo ir nusisuko i ta puse, (antrukas isvis gomury) kur ner to danties. Nesioju breketus virsuje tik kolkas nuo liepos menesio, nemazai istrauke ta antruka is gomurio, bet visi dantys taip negraziai nusisuko i ta puse kur ner danties sad.gif Is esmes jau visi kaip ir lanke jie, bet centras virsaus nusisukes i desine su visais dantim.. Dantys dar ir i prieki pavaziavo, matos, nes lupa issoksta. Kazkaip galvoju o kas toliau? Kaip grazins man atgal, ar darys tarpa ir siulys implanta (galbut) ? Apie traukima del simetrijos kitoj pusej nieko nekalbejo ir nesiule. Kazkaip susimasciau,gal kazkas panasioj situacijoj buvote... Kaip nepatinka vaizdas man dabar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2014 11 09, 17:46)
Merginos, ar is besigydanciu cia yra tokiu, kurios neturi vieno danties ?
Pas mane vienoj pusej istrauke senai vaikystej 4tuka ar 5tuka, net nepamenu, visi dantys susigrudo ir nusisuko i ta puse,  (antrukas isvis gomury) kur ner to danties. Nesioju breketus virsuje tik kolkas nuo liepos menesio, nemazai istrauke ta antruka is gomurio, bet visi dantys taip negraziai nusisuko i ta puse kur ner danties sad.gif Is esmes jau visi kaip ir lanke jie, bet centras virsaus nusisukes i desine su visais dantim.. Dantys dar ir i prieki pavaziavo, matos, nes lupa issoksta. Kazkaip galvoju o kas toliau? Kaip grazins man atgal, ar darys tarpa ir siulys implanta (galbut) ? Apie traukima del simetrijos kitoj pusej nieko nekalbejo ir nesiule. Kazkaip susimasciau,gal kazkas panasioj situacijoj buvote... Kaip nepatinka vaizdas man dabar sad.gif

Man buvo vaikysteje istrauktas dantis. tai salimais esantys sugriuvo i ta tarpa, bet su breketais viska graziai atstate smile.gif
Atsakyti
cia tie damon breketai tai beligaturiniai? visiskai galva susisuko nebesuprantu nei kiek kas bekainuos doh.gif susidariau plana pas Budriene Vic klinikoje o dabar persirasiau i denticija. Tokiu kainu kaip buvom sutare su Budriene vic klinikoje net nera g.gif ar cia jie pakele kainas ar ten maksimuma raso kainorasciuose. Dabar ziurineju denticijos kainas ir nu kosmosas. Breketų sistemos uždėjimas vienam žandikauliui 1400-1600 Lt ar ca gali but beligaturiniai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 11 07, 21:44)
dar darys, tik sausi. balinom kolkas. Taip atrodo dbr

tikrai labai gražu, akivaizdu, kad yra skirtumas

QUOTE(mocha @ 2014 11 09, 17:46)
Kaip nepatinka vaizdas man dabar sad.gif

manau tikrai nepaliks negražaus vaizdo ir su laiku ji sutvarkys smile.gif kad nėra 1 danties tikrai nėra kažkas unikalaus ar sudėtingo

Saldžioji, tai ten turėjo būti parašyta kuri ten sistema.
bet kaina 1400-1600 vienam žandikauliui yra mažiausia iš galimu manau, čia metaliniai ligatūriai (su gumytėmis fiksuojami)

man orto sakė kad tarp ligartūrių ir beligatūriu funkcinio skirtumo nėra, nebent estetika (nors man ten skirtumo nesimato) ir higiena paprastesnė kai su dureliais, o ne gumytėmis fiksuoja
aš rinkausi pagal kainą, įvertinus kad ji nebaigtinė, rinkausi pigesni variantą su sąlyga , akd tikrai turėsiu atidžiau dantis žiūrėti, bet viltimi, kad Vaterpik man padės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 11 10, 11:10)
cia tie damon breketai tai beligaturiniai? visiskai galva susisuko nebesuprantu nei kiek kas bekainuos  doh.gif  susidariau plana pas Budriene Vic klinikoje o dabar persirasiau i denticija. Tokiu kainu kaip buvom sutare su Budriene vic klinikoje net nera  g.gif  ar cia jie pakele kainas ar ten maksimuma raso kainorasciuose. Dabar ziurineju denticijos kainas ir nu kosmosas. Breketų sistemos uždėjimas vienam žandikauliui 1400-1600 Lt ar ca gali but beligaturiniai?  unsure.gif

normali cia kaina, prie ko cia tas kosmosas g.gif denticijoj vienas paprastas metalinis breketas 120lt tai kaina priklauso kiek breketu deda nu ir darbas apie 100 lt.
Atsakyti
Ar tikrai yra tokia rusis, 'Ligaturiniai breketai'? Googlas tokiu neduoda, daug psl visokiu perskaiciau, SM breketu gal kokiu 15temu, tokiu nemaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 10 lapkričio 2014 - 15:48
QUOTE(tute28 @ 2014 11 10, 16:48)
Ar tikrai yra tokia rusis, 'Ligaturiniai breketai'? Googlas tokiu neduoda, daug psl visokiu perskaiciau, SM breketu gal kokiu 15temu, tokiu nemaciau  g.gif

jai yra žodis "beligatūriai" tai yra ir "ligiatūriai" biggrin.gif aš taip pat pagooglinau, taip patrastai atsakymo ne duoda, bet iš konteksto galima suprasti, kad beligatūriai yra ligiatūrių naujesnė atmaina:)

ligatūriai tvirtinasi gumytėmis, o beligatūriai dureliais
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 10, 14:31)
jai yra žodis "beligatūriai" tai yra ir "ligiatūriai" biggrin.gif aš taip pat pagooglinau, taip patrastai atsakymo ne duoda, bet iš konteksto galima suprasti, kad beligatūriai yra ligiatūrių naujesnė atmaina:)

ligatūriai tvirtinasi gumytėmis, o beligatūriai dureliais

Nesigincysiu, neismanau, neseniai isvis tik pradejau dometis, tik neteko girdet, kad paprastus metalinius breketus vadintu ligaturiniais smile.gif
Atsakyti
Kas abejojate dėl kramtymo ir skausmų, lūpų draskymo, bet esate anksčiau nešioję plokšteles, tai nesibaiminkit, burna jau pripratus prie plokštelių buvo ir iš vis nieko nei skaudėjo po sudėjimo, nei lūpom trukdė (tas pats kas plokštelės pasukimas).
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 11 10, 17:37)
Nesigincysiu, neismanau, neseniai isvis tik pradejau dometis, tik neteko girdet, kad paprastus metalinius breketus vadintu ligaturiniais  smile.gif

aš tokia pat žalia, bet kainininką pas odontologus varčiau biggrin.gif
tai anksčiau būdavo tiesiog metaliniai breketai, vienos rūšies, o paskui jie patobulėjo, gumytes pakeitė dureliai, taigi ta ligatūra (ką bereikštu šis žodis biggrin.gif) dingo atsirado beligatūriai biggrin.gif čia aš taip logiškai analizuoju
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 11 10, 16:48)
Ar tikrai yra tokia rusis, 'Ligaturiniai breketai'? Googlas tokiu neduoda, daug psl visokiu perskaiciau, SM breketu gal kokiu 15temu, tokiu nemaciau  g.gif

Taip tikrai yra ligaturiniai, tai tie paprasti metaliniai breketai. Ligatura, tai gumele arba viela.
O beligaturiniai tai uzdaromi arba durelemis arba breketo sonuose irengtu mechanizmu.
Tiek beligaturiniai tiek ligaturiniai breketai buna keramikiniai ir safyriniai.
Taip kaip paprasti breketai patys paprasciausi tad ir pigiausi, o beligaturiniai yra modernesni, geriau paskirsto jega, reciau reik raut danti, o ir patogiau su jais dirbti tad ir kaina kiek didesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 11 10, 18:07)
Taip tikrai yra ligaturiniai....

thumbup.gif Viskas aisku.

Kas turit beligaturinius Damon, kiek kartu iprastai keicia lankus? Idomu kiek cia papildomai pinigu skaiciuotis g.gif
Atsakyti