QUOTE(guodzik @ 2014 11 23, 09:48)
Kycka, o kiek zadejo jums laiko nesioti? Nes mano atvejus buvo kokius 10 kartu lengvesnis ir tai isnesiojau 1.5 metu

Rezulatas per du menesius tikrai wow.
Per vieną, ne per du mėnesius.

O nešioti tai sakė, kad reikės bent 2 metus ir tada ilgalaikė retencija. Čia metai, du ar visą gyvenimą - nedetalizavom. Manau, kol nesimato kiek paslankūs dantys, sunku tikslų laiką pasakyt. O dėl tų 2 metų... Dabar jau nepamenu kur, bet kažkur buvau užmačius kad didieji išsiklaipymai dažnai per pusę metų plius minus į vietas suvažiuoja, o vat tada prasideda precizika ir tikslus dantų suvedžiojimas ir pasukiojimas. Tai gal ir bus, kad 0.5 m sustatyt dantis ten, kur reikia ir 1.5 m taip, kaip reikia.
Bet kokiu atveju, antradienį labiau pasiklausinėsiu savo dantistės, nes bus pirmas vizitas po breketų uždėjimo. Šiaip aš juos susidėjau labai spontaniškai sakyčiau.

Be galo bijau dantistų, turbūt pradžioje esu minėjus. Turėjau minčių apie breketus jau prieš metus, bet ilgai begalvojant, entuziazmas išblėso. Šiemet vėl... Darbe turim sveikatos draudima su pinigėliu suma odontologijai. Tai tempiau iki paskutiniųjų. Likus mažiau nei savaitei iki draudimo pabaigos, pasakiau, kad griekas būtų neišnaudoti, tai per penkias dienas apturėjau vizitą, susitaisiau dantis, pasidariau higiena, sustatėm planą ir užsidėjau breketus.

Aišku, draudimo finansų neužteko, bet tai buvo stimulas imtis ir padaryti tai, ko jau seniai reikia.

Tai užtat žinios ir klausimai buvo minimalus. Vienintelis tikslas ir supratimas - noriu tiesų dantų, man reikia breketų.

Dabar va jau kai ir pasiskaičiau daugiau, ir pati klausimų jau turiu - tiksliau išsiklausinėsiu.