Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 64 tema

Labas vakaras, mielosios 4u.gif
planuoju ir as i Jusu gretas isipaisyti blush2.gif . Antradieni einu pas odontologe ( Kaune, Denticijoj), tvarkytis dantuka viena, ir pasakysiu, kad planuoju detis breketus, tai, kad apziuretu visus ir, kad sutvarkytu visus, kurie bus pagede smile.gif
Planuoju eiti i dvi konsultacijas:
1. Denticijoj pas Ilona Tercijonaite del metaliniu breketu virsuj ir apacioj(pagal kainininka 2600lt), arba viruj 6 keramikiniu, apacioj etaliniu(3300lt);
2. Practicus klinikoje pas Kristina Lopatiene, del 6 safyrniu, o apacioj metaliniu (3600lt) . Viska lems kiek kainuos prelimenariai vienas vizitas. Bet zinoma labiausiai noreciau safyra detis ir metala bigsmile.gif

Gal dar kokiu geru ortodontu parekomenduotumete Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal kas jau istiesino savo dantukus ir galetu rekomenduoti klinika Vilniuje. Nesinori permoketi, bukle nera sunki.

Aciu
Atsakyti
Netingėkite pasiskaityti visos temos, apie ortodontus ne vieną kartą diskutuota. Vilniuje populiariausia ortodontė V. Budrienė.
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2014 11 21, 23:41)
Na ką gi. Praėjo jau 4 savaitės nuo breketų uždėjimo, kelias dar tolimas, bet pirmi pokyčiai jau matosi. Ypač pagal lanko "kampus". Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti.  ax.gif

akivaizdus pokytis, iškart tvarkos burnoje daugiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2014 11 21, 22:41)
Na ką gi. Praėjo jau 4 savaitės nuo breketų uždėjimo, kelias dar tolimas, bet pirmi pokyčiai jau matosi. Ypač pagal lanko "kampus". Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti.  ax.gif

Ką tik uždėjus ................................................................ Po 4 savaičių:
user posted imageuser posted image

Dabar nekantriai laukiu vizito pas dantistę ateinančia savaitę, ydomų ką darys. bigsmile.gif Gal kažkaip pavyks priekinius "pabėgėlius" prie lanko prijungti.

Labai akivazidus pokyciai! drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunu! O cia sakykite prasau, kokie breketai yra? Ir kokiame mieste daretes?
As jau papadau vilti i nezinau kur detis breketus. Planvau pas Ilona Tercijonaite arba Kristina Lopatiene, taciau apie jas labai daug neigiamu atsiliepimu, kad klientes bego nuo ju pas kitas. Tai jau pasimetusi esu. Gal netgi Vilniuje detis geriau tuos breketus, o ne Kaune, tokia minti turiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unica @ 2014 11 24, 16:07)
Labai akivazidus pokyciai!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Saunu! O cia sakykite prasau, kokie breketai yra? Ir kokiame mieste daretes?
As jau papadau vilti i nezinau kur detis breketus. Planvau pas Ilona Tercijonaite arba Kristina Lopatiene, taciau apie jas labai daug neigiamu atsiliepimu, kad klientes bego nuo ju pas kitas. Tai jau pasimetusi esu. Gal netgi Vilniuje detis geriau tuos breketus, o ne Kaune, tokia minti turiu... g.gif

Sveika, Unica. Ačiū. smile.gif Aš susidėjau keramikinius beligatūrinius. Lankausi pas Rolandą Dzedulionienę, Grybo g. Denticijoje, Vilniuje. Kol kas atsiliepimai tik teigiami, tad jei kas mąstot apie breketų dėjimą Vilniuje - iš savo pusės rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2014 11 24, 18:06)
Sveika, Unica. Ačiū. smile.gif Aš susidėjau keramikinius beligatūrinius. Lankausi pas Rolandą Dzedulionienę, Grybo g. Denticijoje, Vilniuje. Kol kas atsiliepimai tik teigiami, tad jei kas mąstot apie breketų dėjimą Vilniuje - iš savo pusės rekomenduoju.

Supratau, aciu uz atsakyma 4u.gif turesiu omeny smile.gif . Visgi pasistengsiu Kaune susirasti ortoonte, tikiuosi sios temos dalyves parekomenduos tikrai gera! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Unica @ 2014 11 24, 19:18)
Supratau, aciu uz atsakyma  4u.gif  turesiu omeny smile.gif . Visgi pasistengsiu Kaune susirasti ortoonte, tikiuosi sios temos dalyves parekomenduos tikrai gera!  biggrin.gif

O as kaiptik db vienam forume uztikau merginas patenkintas Lopatiene smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif na ka gi, visas mano baimiu procesas praejo, vakar isrove iskart du dantis doh.gif o jau kiek nakti pries ta rovima prisapnavau doh.gif , atsikelaiu nemiegojusi pikta, ir isvargusi. taigi, isties nera toks baisus procesas kaip isivaizdavau, nebuvo isties ko sitiek jaudintis ir stresuoti. tik tiek kad visgi man gaila tu dvieju dantuku, jie gi buvo sveiki ir geri....nu bet tikiuosi tik del gero juos issitraukiau biggrin.gif

QUOTE(Metamorfozė @ 2014 11 21, 14:20)
Gal ne taip išsireiškiau, kad nesupratote. Arba pati susimaišiau, ir tai ne jūsų situacija.  biggrin.gif Žodž, kiek pamenu, mes panašiu metu susidėjome breketus. Ir mano gydymas, kaip ir jūsų, jau eina į pabaigą. Man jau nuimtų breketus, bet ta vienintelė bėda... tas nelemtas tarpas normaliai sukandus dantis... Per mėnesį laiko, kai mes tik šią problemą bandome ištaisyti, niekas nepasikeitė. Kitą savaitę einu į vizitą, ir taip bijau, kad orto pasakys, kad jau nieko negalima padaryti.

as susidejau 2013 08 22. o ta tarpa jus turit omeni sukandus tarp priekini dantu? nes man jis dabar dar islikes, akda sukandi galinius dantis, tarp priekiniu dantu galiu ikisti prakstiskai maziuka pirstuka. uztai man kazkiek ir stums i galatuos dantukus. ir kaip suprantu ta ir beda buvo, kad stumiant 7 dantukui butu buve labai sunku, ir gali nutirpti saknys. na dabar ziuresim kas gausis. tik idomu, dabar po istraukimo gumeles detis?

QUOTE(kycka @ 2014 11 21, 22:41)
Na ką gi. Praėjo jau 4 savaitės nuo breketų uždėjimo, kelias dar tolimas, bet pirmi pokyčiai jau matosi. Ypač pagal lanko "kampus". Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti. 

akivaizdus pokyciai, saunu 4u.gif

QUOTE(bertita @ 2014 11 23, 20:27)
Ir siaip gal galetumet parasyt kokia pradzia pries dedant breketus,cia be rovimu,ka jau grynai pries dedant daro?wink.gif aciu labai

pasidaryt higiena reiktu ir kaip ir viskas. daugiau nieko nedare biggrin.gif

QUOTE(Unica @ 2014 11 24, 16:07)
o ne Kaune, tokia minti turiu... g.gif

as is Klaipedos vazineju i Kauna pas gydytoja A. Kepene (buvusi Anuzyte). po kol kas esu labai patenkinta ir nieko nesigailiu ( na tik vakar istrauktu 2 dantu)
Atsakyti
Laba. Nuo siandien jau oficialiai breketuota. Pradzioj virsus, po kazkur 4men apacia. Jau praejo 3 val po sudejimo, tai 'laukiu' skausmo unsure.gif Pirmas ispudis geresnis, nei tikejausi. Maniau bus baisiau, maisys ir tt, bet viskas kolkas gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 25 lapkričio 2014 - 16:45
QUOTE(tute28 @ 2014 11 25, 17:44)
Laba. Nuo siandien jau oficialiai breketuota. Pradzioj virsus, po kazkur 4men apacia. Jau praejo 3 val po sudejimo, tai 'laukiu' skausmo  unsure.gif  Pirmas ispudis geresnis, nei tikejausi. Maniau bus baisiau, maisys ir tt, bet viskas kolkas gerai.  rolleyes.gif

sveikinu 4u.gif lauksiu įspūdžių, aš antradienį eisiu unsure.gif jaudinuos, atrodo gyvenimas pasikeis, vos ne į užsienį kraustausi (tokio stiprumo pokyčio jausmas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2014 11 23, 13:44)
Bet kokiu atveju, antradienį labiau pasiklausinėsiu savo dantistės, nes bus pirmas vizitas po breketų uždėjimo. Šiaip aš juos susidėjau labai spontaniškai sakyčiau. smile.gif Be galo bijau dantistų, turbūt pradžioje esu minėjus. Turėjau minčių apie breketus jau prieš metus, bet ilgai begalvojant, entuziazmas išblėso. Šiemet vėl... Darbe turim sveikatos draudima su pinigėliu suma odontologijai. Tai tempiau iki paskutiniųjų. Likus mažiau nei savaitei iki draudimo pabaigos, pasakiau, kad griekas būtų neišnaudoti, tai per penkias dienas apturėjau vizitą, susitaisiau dantis, pasidariau higiena, sustatėm planą ir užsidėjau breketus. biggrin.gif Aišku, draudimo finansų neužteko, bet tai buvo stimulas imtis ir padaryti tai, ko jau seniai reikia. smile.gif Tai užtat žinios ir klausimai buvo minimalus. Vienintelis tikslas ir supratimas - noriu tiesų dantų, man reikia breketų. smile.gif Dabar va jau kai ir pasiskaičiau daugiau, ir pati klausimų jau turiu - tiksliau išsiklausinėsiu.

As irgi panasiai susidejau. Gavau premija, galvojau kur ja isleist ir po savaites turejau breketus biggrin.gif
OMG nueme apacia! Viskas! As neisivaizdavau kad tokie grazus yra mano dantys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 25 lapkričio 2014 - 20:27