QUOTE(Karvute @ 2014 09 05, 12:24)
man ten butu patogu al raktus padeti, rankyne numesti atejus...
Na taip, bet gal tai būtų galima kažkaip gražiau išspręsti

...
Sudėliojau Jūsų variantą taip, kaip anksčiau rašiau, kad koreguočiau:

... nu nelimpa man jis vistiek

. Mažokas tarpas praėjimui į svetainę gaunas

. Jei niekaip kitaip nebūtų galima daryt, tai gal ir pusė bėdos, tačiau, kai galima kitas variacijas išlaužt, tai nuodėmė taip daryti (aš apie siaurą praėjimą

). Tiesa, salą tokią galingą nupiešiau, analogiškai Jūsiškei, tačiau sakėt mažinsit, tai galima įsivaizduot maždaug pusę šitos nupieštos salos ir kiek mažesnę virtuvinio dalį kaitlentės kairėje (sukeičiau kaitlentę su indaplove vietomis, tik visų blokų nepakoregavau, pvz. dabar aplik plautuvę stalčių blokai 2x900mm, taip neišeitų, nes indaplovę šalia reikia talpint - tik virtuvinio užstatymo principą čia parodau

) - tada praėjimas pakankamas liktų, bet... vistiek man nesižiūri... Erzina tas virtuvės artumas tik įėjus pro duris, nulipus laiptais irgi atsimuši praktiškai į ūkinės spintos šoną

. Ir šiaip pagalvojus, toli šaldytuvas gaunas taip, vistiek gyvenimas sukas svetainėj pagrinde, tai vyrui alaus pasiimti teks pėdinti per visą patalpą, kai tas atstumas galėtų būti perpus mažesnis (jei vyras alaus mėgėjas, šitas argumentas turėtų suveikti, dėl ko maniškis variantas geresnis

).
Tuo pačiu pakoregavau savo variantą palyginimui:

Šiaip pridėjau kelias pusbario kėdes, nes jos lyg papuošia virtuvinį, nenuobod-iai tada atrodo iš laiptų ir įėjimo pusės, ir galvoju, kad nereikėtų jų atsisakyt - juk smagu kad ir su drauge pritūpus būtent čia, virtuvėje, išgerti kavos, arbatos - kažkaip man jauku tai. O Jūs darykit kaip tinkami

. Be to dar pridėjau iš tos pusės stalčių bloką gal kokiem rakandėliams susidėt. Ir pre durų dar lentynėlę pakabinau raktams susidėt

. Bet čia irgi tik principas, toje vietoje galėtų koks pastatomas siauras baldelis atsistot, kitoks nei virtuvinis, pošiantis tą erdvę - vat Jums ir rankinukui vieta, ir raktams

.