Teip, labai jau graziai padirbeta
Man tai sviesos nebuna per daug, net ant langu uzuolaidu neturiu, todel visgi rinkciausi pirma varianta

o ir du blokai man geriau prie iejimo, neapsunkina tos vietos prie valgomojo stalo. O ta vieta prie iejimo visai nefunkcionali, ten galetu jie ir stovi, gi ten tik pro sali praeini. Na nezinau, man labiau jusu nupiestas pirmasis variantas
QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 13:39)
A čia man tos pagyros

? Ačiū, jei taip

.
Apie šviesos šaltinius - mano U raidės variante 2 langai puikiai skleistų šviesą virtuvėn, o svetainėje irgi būtų 2 langai,kiek pamenu

, manau šviesos ten nuo jų užtektų. Todėl galvoju, kad visai nereikia užsiciklinti ties tais langais ir stengtis, kad pirmas langas kairėje sienoje žūt būt būtų neužstotas žiūrint iš svetainės pusės. Tai virtuvės zona, todėl nereikia jo sieti su svetaine.
pas mane jau virtuvej sienos padazytos, tapetai uzklijuoti. Siandien aplankstem, ieskojam pakloto grindim, pirmadieni jau virtuvej grindis tureciau, bet susibalamutinom belenkaip

nieko nenupirkom. Kisa ta mums sintetini, bo visi ji perka, nzn, pas mus nuo seno remonto buvo storas sintetinis, padejom sena tv ant grindu, pastovejo men., ir atsirado duobe. Tai sintetiniso nenoriu..
na kaip nors, antradieni atvaziuoja baldininkas galutiniai primierkai, tai nzn kalbesiu apie plano koregavima, ka beismasciau, tikiuosi, kad galesim taip padaryt, bu jau rozetes irengtos - nepatrauksi.
Sako medziagos apie dvi savaites vaziuoja, o surinkti planuoja spalio antroj savaitej. Oj kaip jau laukiu