klasiskai zydit vidam,pavydziu,o as vel pamirsau mazylius ant lango saulej,ir iskepe
as jau nebespeju,nors persiplesk visur.kiek liks,tiek.

Šarliz.Tikėjausi švelnesnės spalvos,va kaip būna kai renkiesi iš paveiksliukų.Dar erzina,kad labai leidžia smilkius lapelius,sakytum tankėja skrotelė.Ar dar kas Šarliz'ą augina,ar ir pas jus taip elgiasi?
Gražūs žiedai pas merginas

QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 09 03, 18:51)
Šarliz.Tikėjausi švelnesnės spalvos,va kaip būna kai renkiesi iš paveiksliukų.Dar erzina,kad labai leidžia smilkius lapelius,sakytum tankėja skrotelė.Ar dar kas Šarliz'ą augina,ar ir pas jus taip elgiasi?
aš turėjau - tik komentuočiau atvirkščiai. Man spalva labai patiko, nes ji unikali, reta. Man gal kaip ne visam svietui grožis dažnai yra keistume. Neapsikenčiau to, kad užaugo labai didelė, o aš didelių nemėgstu. Žiedai gavosi per maži tokiai skrotelei. Galėčiau nuolat auginti vaikutį, bet ji žydi sakyčiau vėlokai, tai pavargau nuo jos. Jokio tankėjimo ir smulkių lapelių nebuvo. Čia gi dar vaikutis, tai manau parodys ką gali

ką pastebėjau idomaus, rudenėjant žiedai ryškesni pasidarė, spalvų daugiau žiede, vasarą tokie pablukę buvo, nors nestovėjo ant saulės.
man tai kur kas smulkesni nei pavasari zydi,idomu kodel

man vasara kai buvo didziules puokstes ziedu tai jie buvo smulkesni, bet dabar jau rudenejant, maziau ziedu, jie vel dideli, grazus

matyt maniskiai nusialine po karsciu,dabar auginasi kiti lapus,gal jiem atiduoda jegas,o gal kazkokiu trasu truksta

Dar vienas tinginys,kaip reikiant sužydo tik dabar.Zavist bogov.Gal ir seniena,bet ją labai myliu.Visiškai beprobleminė veislė,puikiai atlaikiusi karščius ir naujokės eksperimentus.
grazu lisiteja,tik cia ziauriai apmire,o kur vidam dingo,man jau net neramu

Aš dingau
...o kas čia vaidenosi užvakar...
Lisitėja gražu
nesu auginusi Zavist Bogov, pas mane yra panaši Vesnyje Griozy. Atrodo visi vaikai prigijo, tai kitąmet turėsiu žiedų
man labai ji patinka, gražūs žiedai, graži spalva

Lisitėja gražu

uzvakar buvo uzvakar
kai nematau pora dienu taves jau susirupinu
mano vesenyje griozy zydi pora zieduku,bet smulkus kazkokie,vargani,o augaliukas jaunutis.

Labas rytas
Klausimas toms kas auginat vaikučius ne pirmus metus . Pas mane yra tokių fragmentų kur jau reikia atskirti, yra tokių kur dar tik kalasi vaikai yra fragmentų dar ir be vaikų. Ar jie augs natūraliomis sąlygomis, tamsiuoju ir šaltuoju metų laiku ? ar reikia būtinai dirbtinio apšvietimo?

Klausimas toms kas auginat vaikučius ne pirmus metus . Pas mane yra tokių fragmentų kur jau reikia atskirti, yra tokių kur dar tik kalasi vaikai yra fragmentų dar ir be vaikų. Ar jie augs natūraliomis sąlygomis, tamsiuoju ir šaltuoju metų laiku ? ar reikia būtinai dirbtinio apšvietimo?