Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(Colomba @ 2015 06 17, 20:35)
Pas Kiudelį Klinikose didelės eilės kiek žinau. Nežinau, gal jis dar kur nors privačiai priiminėja. Man jis kaip gydytojas patinka. Daugiau gastroenterologų Kaune nežinau.
Aūūū, kaunietės, gal galit ką nors rekomenduoti? smile.gif

vat įdomu ar privačiai dirba, aš turiu ergo draudima
Atsakyti
Sakykite mergaites, kas kiek laiko dairotės kolonoskopija? Ar remiasi jos metu taip pat tikrinates?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 06 17, 21:05)
vat įdomu ar privačiai dirba, aš turiu ergo draudima

Prieš porą metų buvau pas jį privačiai Avevita klinikoje Kaune (http://www.avevitaklinika.lt/lt/seimos-klinika/zinynas/bendra-informacija/gastroenterologija.html) tik nežinau ar dar dirba ten.
Papildyta:
QUOTE(Saulene430 @ 2015 06 18, 08:51)
Sakykite mergaites, kas kiek laiko dairotės kolonoskopija? Ar remiasi jos metu taip pat tikrinates?

Aš darausi kas metus nepriklausomai nuo to kaip jaučiuosi (nes sergu jau virš 10 metų)
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 06 17, 20:35)
Pas Kiudelį Klinikose didelės eilės kiek žinau. Nežinau, gal jis dar kur nors privačiai priiminėja. Man jis kaip gydytojas patinka. Daugiau gastroenterologų Kaune nežinau.
Aūūū, kaunietės, gal galit ką nors rekomenduoti? smile.gif

O Adamonis ne vienas is ju? Kad skrandį pas ji tyriausi tai tikrai g.gif
Atsakyti
[quote=buzialis,2015 06 18, 18:45]
Prieš porą metų buvau pas jį privačiai Avevita klinikoje Kaune (http://www.avevitaklinika.lt/lt/seimos-klinika/zinynas/bendra-informacija/gastroenterologija.html) tik nežinau ar dar dirba ten.
Papildyta:

ten jis nebedirba, aš skambinau, nors jų puslapį rodo kad dirba, su juo kalbėjaus šiandiena, išeina atostogų, man svarbiausia užsiregistruoti rugpjučiui, kaip ten su ta registraciją yra? aš skambinau, liepė dažniau skambinti kol bus talonų g.gif
Atsakyti
[quote=saulyte2,2015 06 18, 19:19]
[quote=buzialis,2015 06 18, 18:45]
Papildyta:

ten jis nebedirba, aš skambinau, nors jų puslapį rodo kad dirba, su juo kalbėjaus šiandiena, išeina atostogų, man svarbiausia užsiregistruoti rugpjučiui, kaip ten su ta registraciją yra? aš skambinau, liepė dažniau skambinti kol bus talonų g.gif
[/quote]
Bandyk dar per sergu.lt užsiregistruot, būna ten laikas atsiranda.
Atsakyti
Turiu dezute BUDENOFALK putu ir puse dėžutės SALOFALK zvakuciu, jei kas is jūsų vartojate rašykit atsiusiu.
Atsakyti
Putos jau užsakytos.
Atsakyti
mergaites, ar daznai jauciates pavargusios? MB pradejo labai skustis nuovargiu, galvoju, gal kokiu vitaminu jam nupirkt, nezinau... g.gif ka pasiulytumet, gal ka vartojat? beje, gal zinot, ar zuvu taukai kapsulese nepaskatintu viduriavimo?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 06 23, 19:47)
mergaites, ar daznai jauciates pavargusios? MB pradejo labai skustis nuovargiu, galvoju, gal kokiu vitaminu jam nupirkt, nezinau...  g.gif  ka pasiulytumet, gal ka vartojat? beje, gal zinot, ar zuvu taukai kapsulese nepaskatintu viduriavimo?

Kartais. Pradėjau sportuoti, kažkiek energijos daugiau.
O šiaip kai jaučiu nuovargį pasitikrinu vitaminą D, nes man jau kelis kartus sutapo, nuovargis didelis būdavo (nubusdavau rytais pavargusi) kai labai trūkdavo vit. D. Tada jį gerdavau.

Žuvų taukai kapsulėse bent jau man jokio poveikio neturi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 06 23, 21:58)
Kartais. Pradėjau sportuoti, kažkiek energijos daugiau.
O šiaip kai jaučiu nuovargį pasitikrinu vitaminą D, nes man jau kelis kartus sutapo, nuovargis didelis būdavo (nubusdavau rytais pavargusi) kai labai trūkdavo vit. D. Tada jį gerdavau.

Žuvų taukai kapsulėse bent jau man jokio poveikio neturi. smile.gif

na, su tuom vitaminu D - net nezinau... MB labai greitai ir smarkiai idega, oda greit pagauna saule net nesivoliojant pliaze, dabar jau kaip koks ispanas atrodo, tai siuo metu kaip tik to vitamino jau trukt neturetu...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Norejau paklausti, ar kraujo tyrimai mums turi buti nemokamai, ar turime moketi. Man paskirti yra bendras, ENG, GOT (AST) GPT (ALT) ir Kreatininas. Dariau siuos tyrimus balandzio men. nereikejo moketi. O dabar reikia, nes neva tik I metus karta buna nemokamai, gal kuri esate susidurusi ir zinote. Nervoja moki PSD tai Dar net kraujo tyrimu negali buti padaryti nemokamai... g.gif
Atsakyti