Na, ta prasme daugiau scanu, gal krano tyrimu, konsultacijų kažkokiu tai. Man atrodo netgi 3d scanus daro su sia liga.
QUOTE(Saulene430 @ 2016 03 31, 08:29)
Na, ta prasme daugiau scanu, gal krano tyrimu, konsultacijų kažkokiu tai. Man atrodo netgi 3d scanus daro su sia liga.

Pati kai sugalvodavau krauja pasidarydavau papildomai. Is gines puses jokiu papildomu skanu. Standartas kiek priklauso. Lankiaus poliklinikoj tai sake net i klinikas negali rasyt siuntimo. Nes nestumo patologijos nera. Pati savo nuoziura variau ,kad rimciau paziuretu.
Nzn 3 d nereikejo skano,nes realiai tai nieko jis nereikalingas. Man svarbu labai geras specas apziurejo ar nera kazkokiu patologiju ir isorej ir viduj leliuko.
Kokius vaistus naudojote nėštumo metu? Kaip su maitinimu? O siaip su sia liga yra sunkiau pastoti, ar viskas taip pat kaip ir nesergančiom?

QUOTE(Saulene430 @ 2016 04 02, 11:01)
Kokius vaistus naudojote nėštumo metu? Kaip su maitinimu? O siaip su sia liga yra sunkiau pastoti, ar viskas taip pat kaip ir nesergančiom? 

Nestumo metu geriau tik pentasa. Kai buvo jau labai blogai,pirkau budenofalc putas.
Pagimdzius 3 men buvo remisija. Tada pablogejo. Dar menesi pratempiau ,tada nutraukiau zindyma ir pradejau gert Imurana.
Del pastojimo nzn. Kazkokia itaka vaisingumui turi lyg ir mesalazinas. Man del to problemu nebuvo
Sveiki, opiniu kolitu sergu 1,5 metu. Po puses metu remisijos prasidejo paumejimas, taciau jis kitoks, neviduriuoju, pulingu iskyru buvo tik karta, nors paumejimas tesiasi jau savaite laiko, kraujo pastebiu tik klizmutes viduje, nes naudoju salofalko klizmutes. Skaičiau jei nepasišalina iš organizmo visos tos išskyros yra negerai, ar verta jau dabar kreiptis į gydytoją ar tai nieko rimto ir gydytis toliau salofalko klizmutem?
QUOTE(zabelebar @ 2016 05 17, 10:23)
Sveiki, opiniu kolitu sergu 1,5 metu. Po puses metu remisijos prasidejo paumejimas, taciau jis kitoks, neviduriuoju, pulingu iskyru buvo tik karta, nors paumejimas tesiasi jau savaite laiko, kraujo pastebiu tik klizmutes viduje, nes naudoju salofalko klizmutes. Skaičiau jei nepasišalina iš organizmo visos tos išskyros yra negerai, ar verta jau dabar kreiptis į gydytoją ar tai nieko rimto ir gydytis toliau salofalko klizmutem?
Aš jūsų vietoje kreipčiausi gydytojo konsultacijos. Bent jau mano patirtimi tai , kai paūmėjimas, savaime nebepraeina. Tik blogėja .
Pakonsultuos, paskirs gal laikinai kokių geriamųjų vaistų.
QUOTE(pievu-gele @ 2016 05 18, 11:38)
Aš jūsų vietoje kreipčiausi gydytojo konsultacijos. Bent jau mano patirtimi tai , kai paūmėjimas, savaime nebepraeina. Tik blogėja .
Bet ir krauja pastebiu tik kas antra diena, nei pilvo maudimo nei nko, jauciuosi visiskai sveika tik tas kraujas klizmutes antgalyje...
QUOTE(zabelebar @ 2016 05 19, 07:11)
Ir dar turiu viena klausima merginoms, sakykit kaip del saules voniu ir soliariumo naudojant salofalko klizmutes? O gal sia liga sergant soliariumas draudziamas?

Vartojant įmuraną nerekomenduoja.
QUOTE(Colomba @ 2016 05 19, 18:39)
Vartojant įmuraną nerekomenduoja.
O sakykit, su siais vaistais, vistiek bunat saulej, tepates kogero su stipriausia apsauga nuo saules, tai nei kiek neidegat?
QUOTE(Saulene430 @ 2016 05 24, 20:19)
O sakykit, su siais vaistais, vistiek bunat saulej, tepates kogero su stipriausia apsauga nuo saules, tai nei kiek neidegat?
Tepuosi, jei kur į gamtą ar pan. Kepurę nešioju. Rankos gal kažkie įdega, bet specialiai nesidegu. O ir mėgstu būti balta kaip sūris.