40 procentų darbinga.
Sveikos, ar yra kam buve OK ar Krono liga nesant kraujo, o vyraujant daugiausia pilvo skausmui? Pas mane jis lokalizuotas kaireje puseje apacioje, kartais toje vietoje gurgia. Ir skausmas toks keistas - deginantis. Kiti simptomai-daznas silpnumas, apetito nebuvimas, kartais buna pusiaujo tokiu vaikstanciu skausmu, na tikrai nemazai simptomu.. tyrimu daryta begale, tame tarpe ir kolonoskopija (taciau nepaeme biopsijos, kas labiausiai ir neramina). Jau treti metai ieskau ligos.. beje, tustinuosi dazniausiai 2 kartus dienoje, koses konsistencijos ismatomis. Labai domina bet kokia info, nes jau nebezinau kur kreiptis ir ka betirti..
Sveikos, ar yra kam buve OK ar Krono liga nesant kraujo, o vyraujant daugiausia pilvo skausmui? Pas mane jis lokalizuotas kaireje puseje apacioje, kartais toje vietoje gurgia. Ir skausmas toks keistas - deginantis. Kiti simptomai-daznas silpnumas, apetito nebuvimas, kartais buna pusiaujo tokiu vaikstanciu skausmu, na tikrai nemazai simptomu.. tyrimu daryta begale, tame tarpe ir kolonoskopija (taciau nepaeme biopsijos, kas labiausiai ir neramina). Jau treti metai ieskau ligos.. beje, tustinuosi dazniausiai 2 kartus dienoje, koses konsistencijos ismatomis. Labai domina bet kokia info, nes jau nebezinau kur kreiptis ir ka betirti..
Man iki diangnozavimo kelis metus paskaudėdavo kairį šoną. Tačiau kai padarė kolonoskopiją, patvirtino ligą.
O jums skaudedavo visad ta pacia vieta? Nes man daznai eina i nugara skausmas, kartais visai pilvo apacia skauda. Naktiniu simptomu nera. Vidaus organai sveiki, kraujo tyrimu visokiu daryta, visi be pakitimu, ginekologiskai irgi viskas ok. Bet tas skausmas vis uzeina, kartais atrodo, kad nuolatinis.. labai neramina mane, kad neeme biopsijos per kolonoskopija, gal kazko nepamate.. tiesa, ismatose rasta blastocystis hominis pirmuonis, bet infektologe teigia, kad nesukelia jis tokiu simptomu, kurie mane vargina, nors uzsienio forumuose raso, kad kai kuriems zmonems buna tokie simptomai, kaip man dabar.