QUOTE(nesigilink @ 2013 02 25, 23:20)
Taaip.. kur 35,5 - 38,5. Šiaip tai pilnai man manojo pakanka, bet jei kažkur ne už kosminę kainą užmatyčiau, tai norėčiau tokiu matuoti
O skaitmeninio su dviem skaičiais po kablelio nenori? Pirkau iš ebay'jaus, gal 30 lt kaina gavosi, matuoja gerai, negrybauja.
Na o man šiandien nutiko taip, kad pamatavus temperatūrą, pasikišau termometrą po pagalve. Aš gi pamatavusi iš karto niekada nežiūriu kiek ten jis rodo, miegu toliau. O šiandien prabudus su dukryte besivoliojant kažkaip sugebėjom jį vėl paspausti ir jis tat užfiksavo naują temperatūrą, aš likau taip ir nepamačiusi, kiek ten jis rodė.

Tada dar bandžiau pasimatuot iš naujo, nes nuo įprasto matavimo laiko buvo praėjusi valanda, ir dar iš lovos nebuvau atsikėlusi, parodė 36.99. Šiandien laukiau trečios pakilusios temperatūros, o pakoregavus šią reikšmę, gautųsi 36.89 - mano atveju ji vis dar pakilusi ir net tuos reikiamus 0.2 laipsnio. Tai čia kažin geras taškas? Ar laukt rytojaus? O jei sulaukus dviejų aukštų temperatūrų trečiąjį rytą nebepamatuojama dėl kažkokių priežasčių, kaip tada reikia elgtis? Laukti iš naujo trijų taškų?
Pagal gleives šis vakaras jau lyg saugus skaitytųsi, nes šiandien ir vakar visiškai sausa, užvakar iš ryto buvo tų lipniųjų, visai netąsių.