Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai X

Sveikos smile.gif

gal kada kur užmatėte ką nors panašaus pirkti?

user posted image

Aš ką randu internete, tai už 28eu, man kažkaip nekyla ranka tiek mokėti už termometrą..
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2013 02 23, 02:52)
Sveikos smile.gif

gal kada kur užmatėte ką nors panašaus pirkti?

Aš ką randu internete, tai už 28eu, man kažkaip nekyla ranka tiek mokėti už termometrą..

Galistaninis termometras su stambesne skale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 02 24, 20:49)
Galistaninis termometras su stambesne skale? g.gif

Taaip.. kur 35,5 - 38,5. Šiaip tai pilnai man manojo pakanka, bet jei kažkur ne už kosminę kainą užmatyčiau, tai norėčiau tokiu matuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2013 02 25, 23:20)
Taaip.. kur 35,5 - 38,5. Šiaip tai pilnai man manojo pakanka, bet jei kažkur ne už kosminę kainą užmatyčiau, tai norėčiau tokiu matuoti smile.gif

O skaitmeninio su dviem skaičiais po kablelio nenori? Pirkau iš ebay'jaus, gal 30 lt kaina gavosi, matuoja gerai, negrybauja.

Na o man šiandien nutiko taip, kad pamatavus temperatūrą, pasikišau termometrą po pagalve. Aš gi pamatavusi iš karto niekada nežiūriu kiek ten jis rodo, miegu toliau. O šiandien prabudus su dukryte besivoliojant kažkaip sugebėjom jį vėl paspausti ir jis tat užfiksavo naują temperatūrą, aš likau taip ir nepamačiusi, kiek ten jis rodė. doh.gif Tada dar bandžiau pasimatuot iš naujo, nes nuo įprasto matavimo laiko buvo praėjusi valanda, ir dar iš lovos nebuvau atsikėlusi, parodė 36.99. Šiandien laukiau trečios pakilusios temperatūros, o pakoregavus šią reikšmę, gautųsi 36.89 - mano atveju ji vis dar pakilusi ir net tuos reikiamus 0.2 laipsnio. Tai čia kažin geras taškas? Ar laukt rytojaus? O jei sulaukus dviejų aukštų temperatūrų trečiąjį rytą nebepamatuojama dėl kažkokių priežasčių, kaip tada reikia elgtis? Laukti iš naujo trijų taškų?

Pagal gleives šis vakaras jau lyg saugus skaitytųsi, nes šiandien ir vakar visiškai sausa, užvakar iš ryto buvo tų lipniųjų, visai netąsių.
Atsakyti
Pagal CCL - tokiu atveju rekomenduotina prideti para, t.y. postovuliacinis nevaisingumas prasidetu ryt vakare (t.y. siandien vakare, nes rasei vakar). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarty_978: 28 vasario 2013 - 10:20
o ką daryt, jei temperatūrą matuoti išėjo kas antrą dieną (tai pramiegojau, tai dar kas nors)? bet tą kas antrą stabiliai apie 36,4 - 36,5 buvo (kaip ir visada būna žemosios temperatūros), o tris dienas jau yra pakilusi 36,7 - 36,8- 36,7. galima traktuot, kad įvyko ovuliacija? nes gleives tą patvirtintų.
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 02 28, 21:18)
o  ką daryt, jei temperatūrą matuoti išėjo kas antrą dieną (tai pramiegojau, tai dar kas nors)? bet tą kas antrą stabiliai apie 36,4 - 36,5 buvo (kaip ir visada būna žemosios temperatūros), o tris dienas jau yra pakilusi 36,7 - 36,8- 36,7. galima traktuot, kad įvyko ovuliacija? nes gleives tą patvirtintų.

Galima, jei tų "kas antrų" taškų žemiau dengiančiosios linijos susidaro ne mažiau kaip 6.
Atsakyti
kazkaip paskutiniu metu laikaus ant ribos g.gif arba tik tik praeina 9 dienos po o uzfiksavimo ir susergu arba praeina maximumas 16 dienu ir susergu g.gif kazkoks balansavimas ant gal kokios nors ligos g.gif tai registruosius pas giniu (vistiek reikia ta vezini tyrima pasidaryt) ir paklausinesiu kame cia reikalas g.gif rugpjuti ziurejo su echoskopu - sake viskas tvarkoje, bet tada ir nebuvo tokiu nuokrypiu.... bet va nzn nuo ko reiks pradet klausinejima, kai jisai skeptiskai ziuri i nsp... ir is vis ar rasciau siauliuose gydytoja kuris skeptiskai neziuretu i nsp g.gif
Atsakyti
Naujiena mokančioms rusiškai - latvių svetainė apie NŠP Augliba.lv 4u.gif su galimybe vesti savo užrašus profesionalaus NŠP mokytojo priežiūroje mirksiukas.gif

O čia galima parsisiųsti seną knygą lietuvių kalba apie NŠP PDF formatu (ja vadovautis ginkdie nepatariu, bet pavartyti galbūt bus įdomu): Margaret Nofziger "Natūralus nėštumo planavimas"
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2013 03 03, 08:38)
bet va nzn nuo ko reiks pradet klausinejima, kai jisai skeptiskai ziuri i nsp... ir is vis ar rasciau siauliuose gydytoja kuris skeptiskai neziuretu i nsp g.gif

Jei tikrai žinai, kad apie Tavo BKT nieko nenorės nė girdėti, gal verta pamėginti laimę pas kitą gydytoją. Beje ir SM yra skiltis apie gydytojus - šį tą galima išsiklausinėti iš kitų pacienčių (bent jau susiaurėtų ratas, iš ko rinktis (ar tikrai nesirinkti)). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 03 kovo 2013 - 10:57
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 03 03, 10:55)
Jei tikrai žinai, kad apie Tavo BKT nieko nenorės nė girdėti, gal verta pamėginti laimę pas kitą gydytoją. Beje ir SM yra skiltis apie gydytojus - šį tą galima išsiklausinėti iš kitų pacienčių (bent jau susiaurėtų ratas, iš ko rinktis (ar tikrai nesirinkti)). 4u.gif

kazkaip manau, kad nerasiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo kada reikia skaičiuoti liuteininę fazę? nuo pirmos pakilusios temperatūros dienos? toji diena laikoma ovuliacijos diena ar diena prieš?
skaičiuojant nuo pirmos pakilusios temperatūros dienos, mano liuteininė fazė šį mėnesį buvo 7 dienos g.gif ankstesnį mėnesį 6. gal kaip nors pasieksiu normalią trukmę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 03 07, 16:55)
Sveikos, nuo kada reikia skaičiuoti liuteininę fazę? nuo pirmos pakilusios temperatūros dienos? toji diena laikoma ovuliacijos diena ar diena prieš?
skaičiuojant nuo pirmos pakilusios temperatūros dienos, mano liuteininė fazė šį mėnesį buvo 7 dienos  g.gif ankstesnį mėnesį 6. gal kaip nors pasieksiu normalią trukmę smile.gif

O kelintas jau ciklas po gimdymo? Pažiūrėjau savuosius, tai pirmąjį ciklą truko 8 dienas, paskui 9-10 dienų vis. Šis ciklas penktas po gimdymo, ir pakilusi temperatūra laikosi jau 12 dienų. thumbup.gif BET, nuo 25 CD teplioja (Šiandien 28 CD). g.gif Tepliojimas kažkuom blogas? Geras? Kodėl jie vyksta?
Atsakyti