Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai X

QUOTE(suri kata @ 2013 08 09, 22:26)
Jau turiu skaitmeninį. Bandysiu. Tikiuosi nepaves  smile.gif

O čia mano eksperimentas su 2 termometrais ax.gif : galistaniniu (juoda linija) ir tuo naujuoju elektroniniu (mėlyna linija):

user posted image

Ką manote apie patikimumą?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 08 20, 09:50)
O čia mano eksperimentas su 2 termometrais ax.gif : galistaniniu (juoda linija) ir tuo naujuoju elektroniniu (mėlyna linija):

Ką manote apie patikimumą?

Kai aš žaidžiau su gyvsidabriniu ir elektroniniu, kreivės panašiai atrodė: tai nepriekaištingai atsikartoja, tai kurį rytą skirtumas didesnis ar mažesnis atsiranda (matuodavau makštyje abu kartu įkišus). Šiaip aš pasitikiu elektroniniu, su dviem termometrais pažaidžiau ciklą ar du, o šiaip dvejus metus naudoju jį, gyvsidabrinis iš spintelės traukiamas ligos atveju smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif

Nemaniau, kad kada nors bandysim taikyti NŠP metodą siekiant apsisaugoti nuo nėštumo, bet matyt abu subrendom tam.

Esu matavusi BT siekiant pastoti, tai buvo prieš penkerius metus beveik. Pavyko iš pirmo karto. Turiu išsisaugojusi tą laimingąjį grafikėlį. Jį dabar lyginu, kai skaitau info apie NŠP, nes nelabai ką prisimenu. Perskaičiau per tris-keturias dienas kažkiek info, kažkas jau aišku pasidarė, kai ko nesuvokiu. Pvz, kaip jūs gimdos kaklelį pasitikrinat? Kiek žinau iš savo nėštumų, kai ginė norėdavo jį apžiūrėti, ar suminkštėjęs, ar prasivėręs, tai sukišdavo ten pirštus gilokai blink.gif g.gif gal čia jūs makšties ertmę vertinat? Na, visa kita, pas mane labai aiškiai visada vyksta.

Pas mane dabar 22ciklo diena, ciklas trumpas dažniausiai būna 25-26 dienos. Bet neišlaukiu, jau pradėjau matuoti. Su gyvsidabriniu, bet jei nuspręsiu, kad noriu matuot ir toliau, po kelių ciklų pirksiu elektroninį. Tam skirtą. Man kažkaip smagu biggrin.gif būtų biggrin.gif

Kažkiek man gaila, kad tas matavimas priverčia pabusti, po to dažniausiai aš neužmiegu. Bet kažkaip įdomu. Ir kadangi aš žinau, kad metodas tikrai veikia, tai kažkaip azartas užkyla.

Jei kam įdomus mano laimingasis grafikėlis, galėsiu parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 08 27, 08:28)
Pvz, kaip jūs gimdos kaklelį pasitikrinat? Kiek žinau iš savo nėštumų, kai ginė norėdavo jį apžiūrėti, ar suminkštėjęs, ar prasivėręs, tai sukišdavo ten pirštus gilokai blink.gif  g.gif  gal čia jūs makšties ertmę vertinat? Na, visa kita, pas mane labai aiškiai visada vyksta.

Sveika prisijungusi smile.gif

Taip, gimdos kaklelis yra gana giliai (truputis paveikslėlių, kaip jį pasiekti), tad geriau jau šio metodo visai atsisakyti, jei nepriimtina ar jei pakankamai informatyvūs kiti požymiai (jis tėra pagalbinis, o ne privalomas NŠP komponentas), nei apsimesti, jog stebi. Nuo makšties sienelių kaklelis skiriasi labai - vieną kartą jį radus tikrai nebekils klausimas, ar čiuopi kaklelį, ar makšties sienelę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 08 27, 10:39)
Sveika prisijungusi smile.gif

Taip, gimdos kaklelis yra gana giliai (truputis paveikslėlių, kaip jį pasiekti), tad geriau jau šio metodo visai atsisakyti, jei nepriimtina ar jei pakankamai informatyvūs kiti požymiai (jis tėra pagalbinis, o ne privalomas NŠP komponentas), nei apsimesti, jog stebi. Nuo makšties sienelių kaklelis skiriasi labai - vieną kartą jį radus tikrai nebekils klausimas, ar čiuopi kaklelį, ar makšties sienelę. 4u.gif

Aišku, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif dar iškilo klausimas biggrin.gif

Jeigu ryte atsibundat prieš žadintuvą 10 minučių, ar palaukiate ramiai, ar matuojate temperatūrą? Aš šį rytą nusprendžiau geriau matuot, nei laukti. Na, pabudau jei tiksliai, tai 7 minutėm prieš žadintuvą.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 08 28, 06:58)

Jeigu ryte atsibundat prieš žadintuvą 10 minučių, ar palaukiate ramiai, ar matuojate temperatūrą? Aš šį rytą nusprendžiau geriau matuot, nei laukti. Na, pabudau jei tiksliai, tai 7 minutėm prieš žadintuvą.

Dėl 7 ar 10 minučių aš nesuku sau galvos, matuoju temperatūrą ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2013 09 03, 13:46)
Dėl 7 ar 10 minučių aš nesuku sau galvos, matuoju temperatūrą ir viskas  smile.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip nusprendžiau, nes laukimas labai išbudintų, ir gal net blogiau, netiksliau būtų.

ačiū už ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 rugsėjo 2013 - 09:27
QUOTE(Fėja* @ 2013 08 28, 06:58)

Kiek pamenu, kursuose minėjo, kad galima pusės valandos paklaida tiek prieš nustatytą matavimo laiką, tiek po jo, svarbiausia - nelipti iš lovos.
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2013 09 05, 15:29)
Kiek pamenu, kursuose minėjo, kad galima pusės valandos paklaida tiek prieš nustatytą matavimo laiką, tiek po jo, svarbiausia - nelipti iš lovos.

aš kadaise kai domėjausi, tai pamenu, kad svarbiausia kuo mažiau judėti taip pat, kad pabundi, griebi patogiai padėtą termometrą ir ramiai pasimatuoji.

Dabar irgi domiuosi, vėl per naują.
Beja, domėjausi ir kursais, bet kol kas, kaip suprantu jų nėra.

Bet iš tiesų, šiais laikais tiek info internete, o dar va, ir SM yra, kur geranoriškai, merginos labiau suprantančios tą reikalą, atsakinėja... gal labai nuostolio ir nėr, kad kursų nelankiusi g.gif

Ačiū merginos, kurios padedat, dar kartą user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 rugsėjo 2013 - 15:53
Aš vis dėl to mąstau apie kursus, nors ir jau šešis ciklus turiu sugrafikuotus ir atrodo aišku viskas..
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 09 05, 16:28)
Beja, domėjausi ir kursais, bet kol kas, kaip suprantu jų nėra.

Nežinau iš kokio Tu miesto - Vilniuje tai kursai kaip tik prasideda rugsėjo 10 d., norinčios lankyti nesnauskit mirksiukas.gif
Atsakyti