Labas rytas, merginos
Nemaniau, kad kada nors bandysim taikyti NŠP metodą siekiant apsisaugoti nuo nėštumo, bet matyt abu subrendom tam.
Esu matavusi BT siekiant pastoti, tai buvo prieš penkerius metus beveik. Pavyko iš pirmo karto. Turiu išsisaugojusi tą laimingąjį grafikėlį. Jį dabar lyginu, kai skaitau info apie NŠP, nes nelabai ką prisimenu. Perskaičiau per tris-keturias dienas kažkiek info, kažkas jau aišku pasidarė, kai ko nesuvokiu. Pvz, kaip jūs gimdos kaklelį pasitikrinat? Kiek žinau iš savo nėštumų, kai ginė norėdavo jį apžiūrėti, ar suminkštėjęs, ar prasivėręs, tai sukišdavo
ten pirštus gilokai

gal čia jūs makšties ertmę vertinat? Na, visa kita, pas mane labai aiškiai visada vyksta.
Pas mane dabar 22ciklo diena, ciklas trumpas dažniausiai būna 25-26 dienos. Bet neišlaukiu, jau pradėjau matuoti. Su gyvsidabriniu, bet jei nuspręsiu, kad noriu matuot ir toliau, po kelių ciklų pirksiu elektroninį. Tam skirtą. Man kažkaip smagu

būtų
Kažkiek man gaila, kad tas matavimas priverčia pabusti, po to dažniausiai aš neužmiegu. Bet kažkaip įdomu. Ir kadangi aš žinau, kad metodas tikrai veikia, tai kažkaip azartas užkyla.
Jei kam įdomus mano laimingasis grafikėlis, galėsiu parodyti