Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai X

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 05, 16:45)
Nežinau iš kokio Tu miesto - Vilniuje tai kursai kaip tik prasideda rugsėjo 10 d., norinčios lankyti nesnauskit mirksiukas.gif

aš iš Kauno.

Būtų tikrai smalsu ten nueit....
Atsakyti
Merginos, normalu, kad keturias dienas iki mmm teplioja? Baigiau maitint prieš praeitas mėnesines dvi dienas tepliojo, kol pramušo, o dabar jau ir keturias..
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 09 12, 20:24)
Merginos, normalu, kad keturias dienas iki mmm teplioja? Baigiau maitint prieš praeitas mėnesines dvi dienas tepliojo, kol pramušo, o dabar jau ir keturias..

Laba diena, aš kaip supratau, jums tik prieš kelis mėnesius po maitinimo prasidėjo mmm. Tai tikrai normalu, kad kažkas ne visai taip kaip reikia vyksta. Turi viskas įsivažiuoti per kelis ciklus. Bet jei taip vyks ir toliau, apsilankyčiau pas ginę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 09 17, 09:42)
Laba diena, aš kaip supratau, jums tik prieš kelis mėnesius po maitinimo prasidėjo mmm. Tai tikrai normalu, kad kažkas ne visai taip kaip reikia vyksta. Turi viskas įsivažiuoti per kelis ciklus. Bet jei taip vyks ir toliau, apsilankyčiau pas ginę g.gif

Ne ne, man laimė nesišypso ir mmm abu kartus prasidėjo trys mėnesiai po gimdymo. smile.gif Šiaip niekad netepliodavo, o dabar va du ciklai tokie. Bet gal sakau susiję su maitinimu pabaiga..
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuos prie Jusu. ir kaip dera naujokei iskart su klausimais.. 4u.gif
jau kelis menesius matuojuos BT, seku gleives. laukiu mmm atsinaujinimo po gimdymo, iki siol maitinu savo pienuku (vaikui tuoj metai). pries 18 dienu sulaukiau zymaus temperaturos pakilimo, vaisingos gleives buvo pasirodziusios vos pora dienu ir sutapo su temp pakilimu, taciau mmm iki siol nera.
Gal labiau patyrusios gali pakomentuotiko ko tiketis toliau... ar maitinant normalu, kad ir pakilus BT nesulaukiu mmm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1000 @ 2013 09 17, 12:14)
Sveikos mergaites, jungiuos prie Jusu. ir kaip dera naujokei iskart su klausimais.. 4u.gif
jau kelis menesius matuojuos BT, seku gleives. laukiu mmm atsinaujinimo po gimdymo, iki siol maitinu savo pienuku (vaikui tuoj metai). pries 18 dienu sulaukiau zymaus temperaturos pakilimo, vaisingos gleives buvo pasirodziusios vos pora dienu ir sutapo su temp pakilimu, taciau mmm iki siol nera.
Gal labiau patyrusios gali pakomentuotiko ko tiketis toliau... ar maitinant normalu, kad ir pakilus BT nesulaukiu mmm? unsure.gif

Na šiaip tendencija yra kiek kitokia - pirmųjų ciklų po gimdymo poovuliacinė fazė paprastai būna trumpesnė ir pamažu ilgėja per keletą ciklų. O ar BT išliko aukšta? Jei taip, tai ko gero ir NT pasidaryčiau unsure.gif O susilaikėt, ar kokiu kitu metodu saugojotės? 4u.gif

O aš irgi sulaukiau pirmo BT pakilimo po gimdymo, jis truko 5 dienas, 6 nukrito, o sekančią dieną pasirodė lygiai 1 lašas kraujo. Tai čia jau mėnesinės? ax.gif Po pirmo gimdymo pirmos mėnesinės buvo laaaaabai gausios, na bet tada ir ciklai atsinaujino vėliau (dabar 5, o tada 10 mėn.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 17 rugsėjo 2013 - 13:43
QUOTE(suri kata @ 2013 09 17, 14:42)
Na šiaip tendencija yra kiek kitokia - pirmųjų ciklų po gimdymo poovuliacinė fazė paprastai būna trumpesnė ir pamažu ilgėja per keletą ciklų. O ar BT išliko aukšta? Jei taip, tai ko gero ir NT pasidaryčiau  unsure.gif O susilaikėt, ar kokiu kitu metodu saugojotės?  4u.gif

O aš irgi sulaukiau pirmo BT pakilimo po gimdymo, jis truko 5 dienas, 6 nukrito, o sekančią dieną pasirodė lygiai 1 lašas kraujo. Tai čia jau mėnesinės?  ax.gif Po pirmo gimdymo pirmos mėnesinės buvo laaaaabai gausios, na bet tada ir ciklai atsinaujino vėliau (dabar 5, o tada 10 mėn.).

taip ir liko auksta, iki "zemu" lygio kreive nebesileidzia.
Susilaikyt tai susilaikem vos pradejau stebet gleiviu pasikeitima..o dabar ir nebezinau kaip toliau ko laikytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2013 09 17, 14:42)
O aš irgi sulaukiau pirmo BT pakilimo po gimdymo, jis truko 5 dienas, 6 nukrito, o sekančią dieną pasirodė lygiai 1 lašas kraujo. Tai čia jau mėnesinės?  ax.gif Po pirmo gimdymo pirmos mėnesinės buvo laaaaabai gausios, na bet tada ir ciklai atsinaujino vėliau (dabar 5, o tada 10 mėn.).

Gali būti, kad po to lašo, praėjus kokiai dienelei, prasidės visu gražumu.
Papildyta:
QUOTE(1000 @ 2013 09 17, 13:14)

Sveika prisijungusi 4u.gif Šiaip tai visų pirma reiktų grafiko... mirksiukas.gif Jei buvo O - turi būti ir mmm (arba nestuke.gif ). Forume esu skaičiusi, kad pasitaiko moterims liuteininė fazė ir 18 dienų trukmės, bet rimtesnėje literatūroje nesu radusi daugiau 17, tuo labiau, kad atsinaujinant ciklams po gimdymo ji turėtų ženkliai sutrumpėti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(1000 @ 2013 09 17, 14:54)
Susilaikyt tai susilaikem vos pradejau stebet gleiviu pasikeitima..

Kiek tiksliai dienų praėjo nuo paskutinių santykių iki BT pakilimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 17, 16:07)
Gali būti, kad po to lašo, praėjus kokiai dienelei, prasidės visu gražumu.

To nesulaukiau - lašas buvo sekmadienį, dabar jau antradienis ir nieko. Gleivės nevaisingo tipo, BT žema g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

Nusprendžiau parodyti savo grafikėlį, kuris truputėlį mane buvo nuliūdinęs, bet panašu, kad viskas gerai. Kaip manot jūs? šiaip, kadangi save kažkiek seku, žinau, kad mano ovuliacija suvėlavo keletą dienų. Ir vaisingos gleivės vėliau pasirodė, todėl beveik esu tikra, kad gali būti, jog ir mmm kelias dienas vėluos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 17, 17:07)

Kiek tiksliai dienų praėjo nuo paskutinių santykių iki BT pakilimo? g.gif

12 dienu

NT neigiamas
Atsakyti
QUOTE(1000 @ 2013 09 18, 15:05)
12 dienu

NT neigiamas

Būtų labai smalsu pamatyti grafiką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2013 09 18, 12:52)
labas visoms 4u.gif

Nusprendžiau parodyti savo grafikėlį, kuris truputėlį mane buvo nuliūdinęs, bet panašu, kad viskas gerai. Kaip manot jūs? šiaip, kadangi save kažkiek seku, žinau, kad mano ovuliacija suvėlavo keletą dienų. Ir vaisingos gleivės vėliau pasirodė, todėl beveik esu tikra, kad gali būti, jog ir mmm kelias dienas vėluos.

Negaliu komentuoti, nes nesuprantu simbolių blush2.gif Grafiką "pritempti" būtų galima, bet tik tuo atveju, jei kiti požymiai nekeltų abejonių, o su "save kažkiek seku" galima gan liūdnai nusiplanuoti... verysad.gif
Atsakyti