Tai gi, viskas įvyko tada, kai buvau išvažiavusi porai mėnesių padirbti Londone. Su draugu jau draugaujame 9 metus (4 iš jų gyvename drauge). Manasis, pasilikęs vienas "pasiilgo" kūniškų malonumų ir susirado internete erotinių masažisčių skelbimus. Sužinojau atsitiktinai. Kilo didelis skandalas. Grįžau į Lietuvą. Prisiekinėjo, jog jų paslaugomis daugiau nesinaudos. Dėja. Naudojosi dar du metus. Įsigudrinau patikrinti, kai netyčia į gavo sms "Esu išvažiavusi, būsiu kitą savaitę". Patikino,jog tai jo klientė. Tačiau įvedus numerį į google - erotinės masažistės skelbimas. Ir tai buvo PO savaitės, kai pasipiršo man

Maniškis išlindo į kiemą, su kažkokiom vyriškom šlepetėm, išgėręs, plaukai susitaršę, klynas prasegtas, marškiniai išlindę, be kojinių. Nuėjom į butą, pradėjo abu meluot. Balkone - geriamo viskio butelys. Sukėliau skandalą, gumulas gerklėj. Moteris - labai iškalbinga, iš išvaizdos ne stebuklas, 35 metų. Galiausiai skėliau jam antausį ir išėjau. Jis pasiliko. Davėsi visą naktį.
Grįžau į namus ir supratau, jog neturiu nieko. Nei darbo (studentavau), tėvo kontrolė, vienišumo jausmas. Tai paskatino vėl susitaikyt. Nuo tų įvykių praėjo metai. Saviškiu nepasitikiu, lovos reikalai nekokie (nesuderinami) ir vėl baimė, jog ten lankysis jis. Jis geras man, visada toks buvo. Ir išlaiko, ir rūpinasi turbūt labiau, nei pati galėčiau savimi pasirūpinti. Ir išklauso. Žodžiu, jei ne tie nuklydimai ir pažeminimas prieš prostitutę - viskas būtų visada buvę gerai. Ką manot? Ar verta būti su žmogumi ir tikėtis, jog jis pasikeis ir nebeeis į kairę? Šiek tiek esu sutrikusi, kitą met nori jis vestuvių, o ar noriu aš - nesu tikra.
Ačiū perskaičiusiems.