Įkraunama...
Įkraunama...

Erotinės masažistės

QUOTE(Zavingojix @ 2014 08 30, 18:11)
Gal jis susiprotėjo po ano karto?

Žinot, protas man sako viską mest, o širdelė taip pripratus per tiek metų prie žmogaus, jog vis dar viliasi "O gal pasikeis.."

nesusiprotejo. nepasikeis. niekada. tik gal atsargesnis kuri laika bus - darys tai slapciau.

bet pas tave aukos mentalitetas. nepaliksi tu jo niekad (nebent tau pasiseks ir jis pats tave mes). todel ta proga, kad jau mokaisi medicina, pastudijuok atidziau venerines ligas. dar vyro paprasyk padet apie jas pasimokyt, na, kad paklausinetu ko nors is vadovelio, tipo nori pasitikrint ar ismokai biggrin.gif . pravers jums abiems sios zinios ateity cool.gif

beje, jei mb eitu pas prostitutes, jauciu geriau amzinam celibate buciau, bet su juo i lova nebeprisiversciau niekad eit. nes tai yra toks feeee, slykstyniu slykstyne, cia tas pats, kas su puse miesto but permiegojus per trumpa laika - na tokia mikroflora pas ji nuo prostituciu biggrin.gif
Atsakyti
tikra tiesa, nebent atsargesnis bus. Bet ir tai, kuri laika. Greiciausiai, kaip kazkuri rase, iki vaikui gimstant. Paskui tipo zmona vyro rankose, tai tada jau ji tures prie jo taikstytis. Bet del lyt.ligu tai man paciai siurpas eina fear.gif kaip su tokiu miegot ir dar vaika planuot fear.gif Vien pagalvojus, kad vyras su tokia buciuoti s gali man slykstu darosi wacko.gif
Na, bet gal Zavingojix pasiseks ir tas patinas pats ja greitai mes.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 08 30, 20:36)
nesusiprotejo. nepasikeis. niekada. tik gal atsargesnis kuri laika bus - darys tai slapciau.
bet pas tave aukos mentalitetas. nepaliksi tu jo niekad (nebent tau pasiseks ir jis pats tave mes). todel ta proga, kad jau mokaisi medicina, pastudijuok atidziau venerines ligas. dar vyro paprasyk padet apie jas pasimokyt, na, kad paklausinetu ko nors is vadovelio, tipo nori pasitikrint ar ismokai biggrin.gif . pravers jums abiems sios zinios ateity cool.gif
beje, jei mb eitu pas prostitutes, jauciu geriau amzinam celibate buciau, bet su juo i lova nebeprisiversciau niekad eit. nes tai yra toks feeee, slykstyniu slykstyne, cia tas pats, kas su puse miesto but permiegojus per trumpa laika - na tokia mikroflora pas ji nuo prostituciu biggrin.gif

O tu kandi. Net labai. Pirmas mano žingsnis buvo - nusiųsti jį pasidaryti tyrimus, ar neužsikrėtęs. Pasidariau ir aš. Ačiū die, neigiami abiejų.

Dauguma moterų, esančių panašioje situacijoje, TIKISI, kad viskas bus ok, t.y. gyvena viltimi. Kas dėl vaikų, o kas iš didelės meilės. Ir tikisi, jog tas kartas bus paskutinis. Ir ankščiau, skaitydama panašias istorijas aš pati stebėdavausi, kaip moterys gali likti su tokiais vyrais. Kol tokia pat situacija neaplankė ir manęs.

Ačiū labai visoms už patarimus. Pirmas mano žingsnis - susirasti darbą ir tapti nuo niekeno nepriklausoma. O toliau žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Zavingojix @ 2014 08 31, 12:12)
Kol tokia pat situacija neaplankė ir manęs.

Jus gi vaiku neturite. Na kam gadinates sau gyvenima doh.gif

Nesakyciau, kad pasilieka is dideles 'meiles'. Tai greiciausiai didele priklausomybe unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ar ZaVingoji tokia naivi, ar tokia bailė, ar nori gero gyvenimo su vyru verslininku....nepasikeis jis NIEKADA.
Atsakyti
O čia išvis tikra istorija? mastau.gif Kaip iš filmų scenų: susitaršęs vyriškis, nepaslėptas alkoholio butelis, pavydo scena, antausis, naivi sužadėtinė, tikinti savo gero vyro atsiprašymais ir t.t.
Atsakyti
Man ne -niolika, kad kurčiau išgalvotas istorijas. Taip, istorija tikra. Jos numerį dar kažkur net turiu telefone. Prigavau lengvai - bite.lt turėjau jo prisijungimo duomenis, tad lengvai atversdavau išklotines. Įsileido abu į tą butą tam, kad alia įsitikinčiau, jog ten nieko neįvyko ir prisigalvojau nesąmonių, o išgėręs nesusiprotėjo net savęs "aptvarkyti". Pats butas savanoriuose (raudoni dideli gražūs namai,netoli Makdonaldo. Pasirodo ten vienos atsikrausto, kitos išsikrausto dėl kaimynų triukšmų.

Dar vakar su juo pasišnekėjau, buvo ir ašarų iš mano pusės prisiminus. Susitarėm, kad šie metai būtų lemiami, apsvarstytume ar norim bendro gyvenimo drauge, ar įstengsim pamiršt nuoskaudas..t.t Pats suprato, jog arba lakstymai arba normalios šeimos kūrimas turi rūpėt.

Hmz.. dar pasikalbėjom vakar ir apie priežastis. Aš jam buvau antroji kai susipažinom, jis man pirmasis (tiek sekse, tiek santykiuose). Išvažiavimas mano trim mėnesiams į užsienį susuko jam protą. Ir tikrai jautėsi neišsilakstęs (draugystės metu visada visur būdavom drauge, poto apsigyvenom, o man išvažiavus pajuto laisvę).
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 08 31, 15:52)
Nesuprantu, ar ZaVingoji tokia naivi, ar tokia bailė, ar nori gero gyvenimo su vyru verslininku....nepasikeis jis NIEKADA.

Aš ištikrųjų esu labai naivi ir viskuo tikinti. Ir ne tik santykiuose, apskritai gyvenime g.gif
Atsakyti
Beje.. labai patiko šios moters viename forume pasisakymai (panašioje kaip mano istorijoje):

"Nereikia internete ieškoti patarimų tokiais svarbiais klausimais. Galima paklausyti nuomonių, bet nesigilinti perdaug. smile.gif Todėl, kad nė viena iš komentatorių iš tiesų nesupranta tavo padėties. Jos tik bando įsivaizduoti, kaip elgtųsi su savišiu, jei įtartų jį esant neištikimą: viena- bac kočėlu, kita- spirtų į užpakalį ir mestų daiktus pro langą, trečia- teatrališkai pareikštų apie skyrybas. Bet tai- jų mintyse. Turbūt joms tokios mintys malonios. Tačiau jei pačioms reikėtų spręsti analogišką situaciją, tai garantuoju- nepultų kirsti visų saitų su mylimu žmogum (oi, kiek tokių istorijų šioje svetainėje buvo... smile.gif .
Jau ima pabosti- vos tik atsiranda moteris, kuri pasiguodžia apie kokį širdies nerimą, tuoj supuola krūvos patarėjų... huh.gif Ir visos pataria- kaip sugriauti. O jūs patarkit- kaip ATSTATYTI? (na, ne visos , ne visos, yra ir blaivių protų wink.gif ."

[B] Matyt, jog kiekviena rašanti panašaus pobūdžio istorijas nori kažkokio super patarimo ir ne pačio blogiausio..Protas sako vieną - palik, o širdies balsas, pradžioje tyliai, o paskui vis greičiau rėkia, jog dar palauk. Ne išimtis ir manasis balsas.. Čia galbūt pasisakiau, nes maniau rasiu galbūt moterų, kurios išgyveno kažką panašaus.

Atsakyti
Pasiteisinimu moteris ras visada visose situacijose biggrin.gif Kai nera dar vaiku tai nesvaistyciau savo jaunystes tokiam vyrui ir blogai dairetes jei nematet geru vyru 4u.gif
Kai yra vaiku jau sunkiau buna moterims priimti sprendimus, nes jos nesa atsakomybe ir uz juos, bet realiai kiek teko skaityti ir man paciai likus su vaiku vienai buvo tik geriau ir geriau smile.gif Tad gyvenimas ties vyru nesibaigia, ir dabar turedama du vaikus zinau tikrai jei kas as geriau iseisiu nei kentesiu ir bandysiu susitaikyti...
Moterys nesiskiria kai yra priklausomos is baimes buti savarankiskom, vyrai tuom ir naudojasi daznai ir del to negerbia ju, bet jauciasi ramus, nes zino, kad niekur nedings. Bet ne viena situacija jau zinau kai moteris tyliai susitvarko savo finansus ir darbus, o tada skiriasi. Kas keisciausia jie buna tokie nustebe, kaip ji galejo ??? o vat mes juk galim, gal ne is karto, bet gali. Tad linkiu ir tau pamastyti ir pasirinkti teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Rikute.. good.gif
Atsakyti
Mn tai idomu, kodel sita masazisciu megeja, vadinate geru vyru?
Kuo jis geras?

Papildyta:
QUOTE(Zavingojix @ 2014 08 30, 18:11)
Gal jis susiprotėjo po ano karto? :/ Ir jam buvo šokas, manė patyliukais nueis ir va. staigmena. O sureagavo ir jo tėvai, ir manieji, jautės kaltas, pridaręs klaidų. Sužinojo ir bendradarbis, kur vis gi vaikštinėja darbo metu.

Tai tipo vyras daugiau pas prostitutes nesilankys, nes bijos tevu? biggrin.gif
Bandote ji pateisinti ir tiek ax.gif . Nuejo i kaire, nes ilgai nesimylejot? Kai busit nescia irgi gali tekti ilgai nesimyleti, jei kils kokiu nors komplikaciju. O kur dar po gimdymo rolleyes.gif .

Atsakyti
kad nuejo pas prostitute - suprantu vyra, kad ten patiko - suprantu, kad po konfrontacijos liko pas prostitute - ai nezinau.
Atsakyti