Jis tikrai ankščiau turėjo daug kompleksų. Nepasitikėjo savimi, savo jėgomis, savo bendravimu. Tuo metu iškilo ir dar viena problemą - mėgdavo dažnai išgerti. T.y. grįžus namo gerdavo "nekaltą" jo teigimu alų, kol apspangdavo ir eidavo miegot. Aš dėl savo nesibaigiančių mokslų, būdavau kitame kambaryje ir sėdėdavau iki išnaktų. Pykau, daug dėl to riejomės. Visada sakiau, jog mano vyras nebus panašus į mano tėvus. Tuo metu pakeitė darbą (įkūrė įmonę). Kažkokį valdžios pojūtį pastebėjau. Žodžiu, prasidėjo tos masažistės. Priežastis, kodėl ten ėjo, aš įvardinčiau taip:
1. Mergina labai užsiėmusi savo ateitimi, dėmesio mažai, o ir ji pati nuolat pervargusi
2. Dar mergina pastoviai knisa protą, kad mažint gėrimą, daugiau dirbt (kažkaip mano suvokimu tuometiniu, jei įkuri įmonę tai darbus ne vienas kitam mėtinėji, o tiesiog DIRBI). + pas draugus retai eidavom
3. Sekso mažai, o ir tas netenkindavo. Ir žinau priežastį (nu, čia jau visiškai atvirai). Mūsų lytinis aktas labai ilgai trukdavo, ir net nevisada jis "baigdavo", o man dažnai skaudėdavo.. Be to, erzindavo tas, jog vis užsimesdavo mane ant savęs ir aš pavargdavau tiesiog jodinėt.
4. Na, ir lankydavosi tenais. Kaip vėliau sužinojau - kartą į mėnesį tai tikrai. Kas jam ten patikdavo, tai būdavo atsirinkęs jau kelias moteris, kurios fainos iš bendravimo, jį girdavo, aistringos, užjaučiančios. Leisdavo jam išsikalbėt. Net buvo atvejų, kai nuvažiavo,sekso nebuvo, bet jie prasikalbėdavo..Kaip supratau, su kai kuriomis susibičiuliavo.
Žinot, kai nuvažiavau aš į tą butą.. pakalbėjau su ta mergina (moterimi..) ji iš tiesų turi kažką tokio, kas priverčia tave patikėti, jog ji tau artima. Net nemoku tinkamai išsireikšti... Ji net man paėmė už rankos ir pradėjo verkti kartu, kai man ašaros byrėjo. Mm.. ir dar buvo momentas. Grįžau aš jau pas tėvus, vedžioju šunį, mastau apie viską.. ir skambina MB.. Atsiliepiu - o jie šneka tarpusavyje.. Kaip po to pamąsčiau, matyt prisimaigė telefonas jo kišenėje. Klausiaus jų pokalbio apie valandą.. Ji pasttoviai jam kartojo, kad jis važiuotų pas mane, jog esu tikrai graži ir protinga mergina (beje, ji apie mane žinojo VISKĄ), kad jį myliu.. Jo kalbose - aš žinau, jog ji mane paliks, kai pabaigs mokslus, aš jai turbūt per prastas.
Metai laiko jau praėjo nuo to įvykio. Mes išsikraustėm į butą, jis nustojo gert, pradėjo stengtis darbuose savo dar labiau. Manimi rūpinasi, tikrai rūpinasi.Įsigyjom gyvūną (mano dideliu noru), labai palaiko mane įvairiose situacijose. Buvo ir skausmingų man išgyvenimų, tai tikrai atlaikė, ir nemiegodavo naktimis ir iš darbo atsiprašydavo kai susirgdavau ar blogai pasijusdavau. Laiku grįžta namo, klausia ką nupirkti, padeda tvarkytis, gamintis maistą, planuoja išvykas į gamtą..t..t
Papildyta:
[quote=Grandiloquent,2014 09 01, 09:10]
Man įdomu, kaip tėvai ir net bendradarbiai sužinojo?

Autorė būsimo vyro žygius paviešino iš širdgėlos?
KosTmosas.
Nuvažiavo į darbą kaip nesavas ryte, pasipasakojo bendradarbiui. Taip sužinojo. Poto bendradarbis paskambino man, visas nustebęs, patarė nurimti, pasakė, jog maniškis absoliučiai pasimetęs ir savyje nesusigaudo. Palinkėjo stiprybės ir tepridūrė, jog jei liksim drauge - reikės daug daug pastangų vienas dėl kito įdėt.
Jo tėvai - mes pas juos gyvenom. O aš visus daiktus verčiau, rinkausi, verkiau. Pastebėjo, paklausė, atsakiau, apkabino, palinkėjo stiprybės, paskambino jam, nekėlė. Po visko ilgai su juo šnekėjo, kad tai ką jis daro, tik griauna jį patį.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 01, 08:57)
Žavingoji, man taip buvo. Tik pas mane du vaikai mazi namuose. prizadejo, po kelių mėnesių vėl prasidejo. vėl prižadejo- vėl prasidėjo. Išsiskyriau, sutikau vertą žmogų. O exas ir toliau laksto, nors su kita moterimi gyvena.
Hmz.. o kokios jo "lakstymo" priežastys buvo?