Įkraunama...
Įkraunama...

Erotinės masažistės

QUOTE(Zavingojix @ 2014 08 31, 19:14)
.Protas sako vieną - palik, o širdies balsas, pradžioje tyliai, o paskui vis greičiau rėkia, jog dar palauk. Ne išimtis ir manasis balsas.. Čia galbūt pasisakiau, nes maniau rasiu galbūt moterų, kurios išgyveno kažką panašaus.

Kad ir kas ka besakytu, su panasia patirtimi ar be. Jus vistiek viska darysite kaip jums norisi ir atrodo teisinga. Ir kol lemiamam sprendimui nepribresite, kad ir kas ka sakytu- nieko nepakeis. Ir sprendimas turi ateiti is vidaus.

Man tiesiog noretusi tiketis, kad jums greciau(nei kad veliau) pavyks suprasti, kad jusu draugas jusu visiskai negerbia. Ir priemus tinkama sprendima atverti duris grazesniam gyvenimui 4u.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 01 rugsėjo 2014 - 02:02
Žavingoji, man taip buvo. Tik pas mane du vaikai mazi namuose. prizadejo, po kelių mėnesių vėl prasidejo. vėl prižadejo- vėl prasidėjo. Išsiskyriau, sutikau vertą žmogų. O exas ir toliau laksto, nors su kita moterimi gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 08 31, 22:12)
Mn tai idomu, kodel sita masazisciu megeja, vadinate geru vyru?
Kuo jis geras?

Man įdomu, kaip tėvai ir net bendradarbiai sužinojo? umn.gif
Autorė būsimo vyro žygius paviešino iš širdgėlos? g.gif
KosTmosas.
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 01, 07:57)
O exas ir toliau laksto, nors su kita moterimi gyvena.

Gaila moterėlės. Taką į venerinių ligų centrą bus tikrai pramynus. Visokių aukų būna. Jums - bledstvynikas, jai - lobis.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 01, 07:57)
Žavingoji, man taip buvo. Tik pas mane du vaikai mazi namuose. prizadejo, po kelių mėnesių vėl prasidejo. vėl prižadejo- vėl prasidėjo. Išsiskyriau, sutikau vertą žmogų. O exas ir toliau laksto, nors su kita moterimi gyvena.

Analogiska situacija ir pas mane buvo, nepasikeite nei tada nei dabar kai ex ir su kita gyvena, tokie nepasikeis niekada.
Atsakyti
Man tai, tiesą pasakius, neramu būtų ne dėl to, kad vyras nuolat naudojosi prostitutės paslaugomis, t. y., buvo neištikimas, o tai, kad apskritai vyras pirko moterį, vadinasi, jo samprata apie vyro ir moters santykius "serganti". Taigi, svarbu ne tik, kad vyras nustotų lankytis pas prostitutes, bet ir tai, kad pats persitvarkytų, nes jo dvasinis purvas, kurį išleidžia ant prostitučių, jų paslaugomis nesinaudojant, eis ant moters. Juk kitas vyras tokioje situacijoje tiesiog susirastų meilužę, na, kad ir vienai nakčiai susirastų kokiam klube. Nepirkdamas. O šiam reikia pirkti, reikia turėti galią prieš moteris, naudotis jų padėtimi, reikia kontroliuoti situaciją, reikia gauti viską neinvestuojant nieko. Ar tai dings, jeigu vyras tiesiog nustos lakstyti pas prostitutes? Abejoju. Manau, tas vyras turi ir kitą veidą, ne tą, gerąjį, kurį rodo gerai mergaitei-autorei, o ir kitą - su kompleksais, baimėmis, galios rodymo poreikiu. Tad autorei tiesiog siūlyčiau įsižiūrėti ir pamatyti tą kitą veidą, o tada sąžiningai savęs paklausti, ar sugebės būti su tokiu žmogumi, ar sugebės jam padėti keistis, ar sugebės jį priimti su tokiais nuopoliais. Man tai būtų per sudėtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 01 rugsėjo 2014 - 11:46
Jis tikrai ankščiau turėjo daug kompleksų. Nepasitikėjo savimi, savo jėgomis, savo bendravimu. Tuo metu iškilo ir dar viena problemą - mėgdavo dažnai išgerti. T.y. grįžus namo gerdavo "nekaltą" jo teigimu alų, kol apspangdavo ir eidavo miegot. Aš dėl savo nesibaigiančių mokslų, būdavau kitame kambaryje ir sėdėdavau iki išnaktų. Pykau, daug dėl to riejomės. Visada sakiau, jog mano vyras nebus panašus į mano tėvus. Tuo metu pakeitė darbą (įkūrė įmonę). Kažkokį valdžios pojūtį pastebėjau. Žodžiu, prasidėjo tos masažistės. Priežastis, kodėl ten ėjo, aš įvardinčiau taip:

1. Mergina labai užsiėmusi savo ateitimi, dėmesio mažai, o ir ji pati nuolat pervargusi
2. Dar mergina pastoviai knisa protą, kad mažint gėrimą, daugiau dirbt (kažkaip mano suvokimu tuometiniu, jei įkuri įmonę tai darbus ne vienas kitam mėtinėji, o tiesiog DIRBI). + pas draugus retai eidavom
3. Sekso mažai, o ir tas netenkindavo. Ir žinau priežastį (nu, čia jau visiškai atvirai). Mūsų lytinis aktas labai ilgai trukdavo, ir net nevisada jis "baigdavo", o man dažnai skaudėdavo.. Be to, erzindavo tas, jog vis užsimesdavo mane ant savęs ir aš pavargdavau tiesiog jodinėt.
4. Na, ir lankydavosi tenais. Kaip vėliau sužinojau - kartą į mėnesį tai tikrai. Kas jam ten patikdavo, tai būdavo atsirinkęs jau kelias moteris, kurios fainos iš bendravimo, jį girdavo, aistringos, užjaučiančios. Leisdavo jam išsikalbėt. Net buvo atvejų, kai nuvažiavo,sekso nebuvo, bet jie prasikalbėdavo..Kaip supratau, su kai kuriomis susibičiuliavo.

Žinot, kai nuvažiavau aš į tą butą.. pakalbėjau su ta mergina (moterimi..) ji iš tiesų turi kažką tokio, kas priverčia tave patikėti, jog ji tau artima. Net nemoku tinkamai išsireikšti... Ji net man paėmė už rankos ir pradėjo verkti kartu, kai man ašaros byrėjo. Mm.. ir dar buvo momentas. Grįžau aš jau pas tėvus, vedžioju šunį, mastau apie viską.. ir skambina MB.. Atsiliepiu - o jie šneka tarpusavyje.. Kaip po to pamąsčiau, matyt prisimaigė telefonas jo kišenėje. Klausiaus jų pokalbio apie valandą.. Ji pasttoviai jam kartojo, kad jis važiuotų pas mane, jog esu tikrai graži ir protinga mergina (beje, ji apie mane žinojo VISKĄ), kad jį myliu.. Jo kalbose - aš žinau, jog ji mane paliks, kai pabaigs mokslus, aš jai turbūt per prastas. g.gif

Metai laiko jau praėjo nuo to įvykio. Mes išsikraustėm į butą, jis nustojo gert, pradėjo stengtis darbuose savo dar labiau. Manimi rūpinasi, tikrai rūpinasi.Įsigyjom gyvūną (mano dideliu noru), labai palaiko mane įvairiose situacijose. Buvo ir skausmingų man išgyvenimų, tai tikrai atlaikė, ir nemiegodavo naktimis ir iš darbo atsiprašydavo kai susirgdavau ar blogai pasijusdavau. Laiku grįžta namo, klausia ką nupirkti, padeda tvarkytis, gamintis maistą, planuoja išvykas į gamtą..t..t

Papildyta:
[quote=Grandiloquent,2014 09 01, 09:10]
Man įdomu, kaip tėvai ir net bendradarbiai sužinojo? umn.gif
Autorė būsimo vyro žygius paviešino iš širdgėlos? g.gif
KosTmosas.

Nuvažiavo į darbą kaip nesavas ryte, pasipasakojo bendradarbiui. Taip sužinojo. Poto bendradarbis paskambino man, visas nustebęs, patarė nurimti, pasakė, jog maniškis absoliučiai pasimetęs ir savyje nesusigaudo. Palinkėjo stiprybės ir tepridūrė, jog jei liksim drauge - reikės daug daug pastangų vienas dėl kito įdėt.

Jo tėvai - mes pas juos gyvenom. O aš visus daiktus verčiau, rinkausi, verkiau. Pastebėjo, paklausė, atsakiau, apkabino, palinkėjo stiprybės, paskambino jam, nekėlė. Po visko ilgai su juo šnekėjo, kad tai ką jis daro, tik griauna jį patį.

Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 01, 08:57)

Hmz.. o kokios jo "lakstymo" priežastys buvo?
Atsakyti
QUOTE(Zavingojix @ 2014 09 01, 14:28)

dievuleliau, tipiska uzspausta auka doh.gif save kalta laiko, savy priezasciu iesko doh.gif
Atsipeikek!!!! Tavo diedas toks yra! Ir bus. Patinka jam tos "masazistes". Ne viena, tai kita bus. Ar kelios vienu metu. Anksciau, dabar ir visada. O jei kada nebus,tai tiesiog nezinosi. Arba susitaikai, arba skirstoties. Viskas.
Atsakyti
doh.gif
Man visas postas persmelktas Jusu noru ji pateisinti.
Visos tos priezastys, kurias isvardinote turi ir kitus sprendimo budus, ne tik pas prostitutes lankytis.
Ir as kaip ir Laukine gulbe cia matau ne tik ta problema, kad jis isdave Jus, bet dar ir kokiu budu.
Cia aisku skonio reikalas, bet vyras lankantis pas prostitutes man asmeniskai yra visiskas sliuzas. 4u.gif
O siaip tai reikia tiketi ne tuo, ka vyras sako, o tuo ka daro. Ne zodziais, o darbais mes tevyne mylim, ar ne? bigsmile.gif
Ir taip ir neatsaket, kame tas jo gerumas, nes as kol kas matau tik prostituciu megeja, potencialu alkoholika ir ypatingais geejimais lovoje nepasizyminti kompleksuota vyra.
Atsakyti
QUOTE(Zavingojix @ 2014 09 01, 15:28)
Papildyta:
Hmz.. o kokios jo "lakstymo" priežastys buvo?

Priežastys? Noras naujų pojūčių.
Pats tai pripažino ir pasakė galų gale, nors iki to rasdavo aibes priežasčių, tai per mažai dėmesio jam(du maži vaikai namuose), tai aš jo nesuprantu, tai aš per graži lotuliukas.gif taip taip, taip ir pasakė- tu, kaip lėlė, bet per tą gražumą nebeveži blink.gif Pas mus viskas gerai lovoj buvo, bet ta pati bandelė kasdien nusibosta, reikia ir pyragaitį nusipirkti gi..
Papildyta:
Aš tai dabar tik vieno gailiuosi, kad neišsiskyriau po pirmo karto, kai dar vaikų nebuvo, geriau būčiau vaikus vertam vyrui pagimdžius, ne jam...

Atminkit, moterys, vieną dalyką, po vestuvių ir gimus vaikams nebus geriau, nei yra, bus tik blogiau ir sudėtingiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 01 rugsėjo 2014 - 17:09
as tai skaitau ir negaliu patiketi - kaip tokia protinga mergina, net sugebanti studijuoti medicina, gali but su tokia menka saviverte???? kaip supratau, dar ir grazi, miela. nu ziauru...

man cia irgi beda ne neistikimybe kaipo tokia. o vyro noras PIRKTI meile. PIRKTI uzuojauta, moters supratima, isklausyma. ne isimyleti, susirasti meiluze, o PIRKTI tokia. kazkoks pirkejas - vartotojas tas vyrukas. ir jokios jo gerosios savybes neatsvers jo pirkejo poziurio i zmones.

kiek tau dar laiko liko studijuot, kol pradesi rezidentura?
Atsakyti
taip, viskas, ka jus rasot tera bandymai ji pateisinti. bet kazin ar tokioje situacijoje imanoma, kad reaguotumete kitaip. ir jo tokio elgesio priezastys man visai suprantamos ir normalios. sitoks problemu sprendimo budas netinkamas, taciau svarbu, kad jis ta ir suprastu. ne visi sugea i iskilusius sunkumus reaguoti taip, kaip mes noretumete- susesti, kalbetis, spresti viska. baime, nepasitikejimas savimi dideliai veiksniai lemiantys tokius kvailus sprendimus. reikia dirbti su tuo, nes tik su problema, kad jis vaiksciojo pas prostitutes. taciau jeigu autore tiki, kad jis pasikeite, as nuosirdziai linkiu, kad taip ir butu 4u.gif gal ir as taip galvociau, suteikciau antra sansa. jeigu vel tai pasikartos, vadinasi jis nieko neismoko, nesuprato, jo toks tipas tiesiog ir viskas. taciau mylimu zmogumi tiketi reikia. tik tikejimas nereiskia leidima jam uzlipti ant galvos. gyvenkite pirma del saves, susiraskite darbam, veiklos ir tiesiog bukite su tuo zmogumi. neskubekite kurti seimos, rimtai isipareigoti, taciau pasitikekite juo. tik visada bukite budri. nenumokite ranka i zenklus, kurie gali viska pasakyti, nes poto bus tik sunkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 01, 18:07)
Priežastys? Noras naujų pojūčių.
Pats tai pripažino ir pasakė galų gale, nors iki to rasdavo aibes priežasčių, tai per mažai dėmesio jam(du maži vaikai namuose), tai aš jo nesuprantu, tai aš per graži lotuliukas.gif taip taip, taip ir pasakė- tu, kaip lėlė, bet per tą gražumą nebeveži blink.gif  Pas mus viskas gerai lovoj buvo, bet ta pati bandelė kasdien nusibosta, reikia ir pyragaitį nusipirkti gi..
Papildyta:
Aš tai dabar tik vieno gailiuosi, kad neišsiskyriau po pirmo karto, kai dar vaikų nebuvo, geriau būčiau vaikus vertam vyrui pagimdžius, ne jam...

Atminkit, moterys, vieną dalyką, po vestuvių ir gimus vaikams nebus geriau, nei yra, bus tik blogiau ir sudėtingiau...

Nu bliamba, maniškis pačioje pradžioje irgi tą patį sakė doh.gif fool.gif Lygiai lygiai! Dar pridūrė, kad aš jo neišklausau doh.gif

Merginos, pamokėt... Neskubėsiu aš su tom vestuvėm (savajam jau pasakiau, kad nesu užtikrinta, ar jis man ir man reik laiko viskam apmąstyt). mirksiukas.gif Buvo nustebęs, bet sutiko (labai jau spaudė su tom vestuvėm)...
Papildyta:
QUOTE(kriste227 @ 2014 09 01, 19:35)
taip, viskas, ka jus rasot tera bandymai ji pateisinti. bet kazin ar tokioje situacijoje imanoma, kad reaguotumete kitaip. ir jo tokio elgesio priezastys man visai suprantamos ir normalios. sitoks problemu sprendimo budas netinkamas, taciau svarbu, kad jis ta ir suprastu. ne visi sugea i iskilusius sunkumus reaguoti taip, kaip mes noretumete- susesti, kalbetis, spresti viska. baime, nepasitikejimas savimi dideliai veiksniai lemiantys tokius kvailus sprendimus. reikia dirbti su tuo, nes tik su problema, kad jis vaiksciojo pas prostitutes. taciau jeigu autore tiki, kad jis pasikeite, as nuosirdziai linkiu, kad taip ir butu  4u.gif  gal ir as taip galvociau, suteikciau antra sansa. jeigu vel tai pasikartos, vadinasi jis nieko neismoko, nesuprato, jo toks tipas tiesiog ir viskas. taciau mylimu zmogumi tiketi reikia. tik tikejimas nereiskia leidima jam uzlipti ant galvos. gyvenkite pirma del saves, susiraskite darbam, veiklos ir tiesiog bukite su tuo zmogumi. neskubekite kurti seimos, rimtai isipareigoti, taciau pasitikekite juo. tik visada bukite budri. nenumokite ranka i zenklus, kurie gali viska pasakyti, nes poto bus tik sunkiau  4u.gif

Va taip ir nusprendžiau elgtis. Ir daugiau įsiklausyti į save. Matai, blogiausia tas, kad tų moterų pas jį buvo du metus..Ir ten ne klaidos buvo daromos, o JO pasirinkimai. Ir tie patys pažadai buvo girdėti jau (prigavus). Svarbiausia - neskubėsiu su vaikais ir vestuvėm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zavingojix: 01 rugsėjo 2014 - 21:07