Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 09 02, 21:48)
o tiek laiko as ji siuliau ir gyriau isparduotuvej  doh.gif niekam nereikejo pusvelciui  rolleyes.gif

čia tai taip, reklamos didelė reikia, o jei rūbas išskirtinis-brangus, nedaug kas turi, reklamos nėra...

čia kaip man su WISPY WIND TRENCH...gal kas prisimenat iš senos kolekcijos dar...
https://www.jcrew.co...D=1313992919974

na, labai man jis gražus labai buvo...ir yra, bet kažkaip nebuvo kur apsirengt, pardavinėjau, niekas net nepaklausė...irgi už pigiau, nes 100dol. buvo mokėjus
na ir apsirengiau čia kada, kai oras toks-tai šilta, tai lietutis, tai vėjelis....tai tokia žvaigždė buvau, jezau, vos neatėmė, sako-parduok už belekiek, bet dabar man jau gaila, nes jis tikrai toks išskirtinis rūbas ir spalva-labai graži perlamutrinė tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 09 04, 07:31)
Ir nuo vėjo, ir nuo lietaus tikrai apsaugos, tik šilumos iš jo minimaliai - be pamušalo, tik rankovės - su. Ir pats jacket gana sunkus, užima nemažai vietos, nežinau, ar verta jį vežtis kelionėn vien dėl svorio, pvz. skrendant kokiu Ryanair, kur svoris ribojamas.  Nebent būti juo apsirengus.

QUOTE(inga_ @ 2014 09 04, 07:51)
tai žinoma, visi viršutinius dedasi ant savęs,  taupydami svorį rankiniam bagažui.

As ji ir galvoju apsirengti drinks_cheers.gif
aciu uz informacija, Perfecta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 09:59)
čia tai taip, reklamos didelė reikia, o jei rūbas išskirtinis-brangus, nedaug kas turi, reklamos nėra...

čia kaip man su WISPY WIND TRENCH...gal kas prisimenat iš senos kolekcijos dar...
https://www.jcrew.co...D=1313992919974

drinks_cheers.gif del reklamos smile.gif

pastebejau, kad rubas ilgai kabo SM isparduotuvej, o sioj temutej kazkas graziai ji pademonstruoja ir rubas iskart nuperkamas biggrin.gif

aisku , skonio reikalas, bet man tai sitas trench negrazus ax.gif toks kaip celofaninis atrodo ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 08:59)

čia kaip man su WISPY WIND TRENCH...

kas tiesa tai tiesa drinks_cheers.gif bet va gerai kai gali nesiot. As kai kuriuos rubus irgi idedu parduot, buna neparsiduoda tai pati nesioju ir taikrai neretai dziaugiuosi kad nepardaviau drinks_cheers.gif Bet va i ta sijona tai butu buve be sansu ilysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 04, 10:04)
aisku , skonio reikalas, bet man tai sitas trench negrazus  ax.gif  toks kaip celofaninis atrodo  ax.gif  smile.gif

kaip įdomu, man jis niekada nebuvo panašus į celofaninį...ten nailonas, minkštutis, švelnutis, plevena...

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 10:06)
kas tiesa tai tiesa  drinks_cheers.gif bet va gerai kai gali nesiot. As kai kuriuos rubus irgi idedu parduot, buna neparsiduoda tai pati nesioju ir taikrai neretai dziaugiuosi kad nepardaviau  drinks_cheers.gif

jo-tie likę rūbai, bent jau mane paskui labiausiai iš visų ir džiugina, nesuprantu kodėl, vos ne mylimiausiais rūbais tampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 10:11)
kaip įdomu, man jis niekada nebuvo panašus į celofaninį...ten nailonas, minkštutis, švelnutis, plevena...

na...., is foto , tai man taip atrodo ax.gif o realybej, tikiu , kad yra kitaip 4u.gif O svarbiausiai, kad paciai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 04, 10:25)
na...., is foto , tai man taip atrodo  ax.gif  o realybej, tikiu , kad yra kitaip  4u.gif O svarbiausiai, kad paciai tinka  mirksiukas.gif

norėjau pasakyt, kad net ir matom -vadinas mes skirtingai-net ir į foto žiūrint, tai aš ir sakau, kad man net žiūrint nei kiek neužnešė į celofana mirksiukas.gif , oi-man tai tikrai nereikia masių pripažinimo, aš perku kas man gražu, bet tik neduok D, pasiduodu masiniams pirkiniams, beveik visad pasigailiu po to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 09:33)
oi-man tai tikrai nereikia masių pripažinimo, aš perku kas man gražu, bet tik neduok D, pasiduodu masiniams pirkiniams, beveik visad pasigailiu po to blush2.gif

del masiu pritariu drinks_cheers.gif bet va kai reikia parduoti ta nemasini ruba, tai cia ir prasideda linksmybes doh.gif smile.gif
Papildyta:
va pareklamuosiu gera daikta isparduotuvej biggrin.gif

user posted image
user posted image

J.Crew Collection snake-print blouse
US 6
220 Lt

wub.gif

ir kaina tikrai nera didele, as uz savo brangiau mokejau, tikrai labai faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 10:53)

US 6
220 Lt
wub.gif
ir kaina tikrai nera didele,

mačiau, kaina tikrai l. gera

vis dar noriu jos, bet man tai 10-12 dydžio reikia
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 09:56)
mačiau, kaina tikrai l. gera

vis dar noriu jos, bet man tai 10-12 dydžio reikia

ji i didesne puse yra, aisku silkine kuo laisvesne tuo geriau, bet sitas 6 dydis puikiai tiktu ir 8 dydi nesiojanciai.
pas mane nepatikesit bet cia 00 dydis rolleyes.gif siaip silkinukes perku 2 dydzio, berankoves 0 dydzio
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 10:53)
va pareklamuosiu gera daikta isparduotuvej  biggrin.gif

ir kaina tikrai nera didele, as uz savo brangiau mokejau, tikrai labai faina  4u.gif

aga, faina bliuskyte smile.gif
ir kaip graziai dera ruda su geltona wub.gif

tik db turbut ne sezonas jai, db silti megztukai ir golfukai turi but "ant bangos" SM isparduotuvej smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 rugsėjo 2014 - 10:06
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 11:00)
ji i didesne puse yra, aisku silkine kuo laisvesne tuo geriau, bet sitas 6 dydis puikiai tiktu ir 8 dydi nesiojanciai.
pas mane nepatikesit bet cia 00 dydis  rolleyes.gif siaip silkinukes perku 2 dydzio, berankoves 0 dydzio

oho, bet patenkinta esat sita palaidine įtariu?

o mano šilkinė mylimiausia SCOOPNECK BLOUSE IN ANCHORS AWEIGH, kokio kokybiško šilko ji yra, pirkau kaip visad 2 dydžius, man 10 geras, 12 pardavinėjau gan ilgą laiką..bet dabar mąstau-pasilikt reikia gal -atsargai blush2.gif tiesiog labai smagus rūbas ir šilkas toks kaip nei vienos kitos šilkinės-ar tai Jcrew ar kitų..nakiek man teko susidurt

stai apie kurią kalbu
https://www.jcrew.co...D=1341825958026
Atsakyti