Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(dives @ 2014 09 04, 10:33)
norėjau pasakyt, kad net ir matom -vadinas mes skirtingai-net ir į foto žiūrint, tai aš ir sakau, kad man net žiūrint nei kiek neužnešė į celofana mirksiukas.gif , oi-man tai tikrai nereikia masių pripažinimo, aš perku kas man gražu, bet tik neduok D, pasiduodu masiniams pirkiniams, beveik visad pasigailiu po to blush2.gif

taip taip ir yra drinks_cheers.gif

as taip pat perku tik kas man grazu smile.gif

ir manau kiekviena is musu taip perka mirksiukas.gif

skoniai tiesiog visu skirtingi, kas vienam bus grozis, kitam nebutinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 04, 10:06)
oho, bet patenkinta esat sita palaidine įtariu?

o mano šilkinė mylimiausia SCOOPNECK BLOUSE IN ANCHORS AWEIGH
stai apie kurią kalbu
https://www.jcrew.co...D=1341825958026

faina ta snake man labai. Noretusi dydziu didesnes, nes jeigu reiktu rankas pakilnoti tai siek tiek truksta lasivumo, bet ir pasilikau tik del to kad laabai patiko

o si silkinuke su inkariukais irgi labai faina drinks_cheers.gif gaila kad man 12 dydis didokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 04, 11:09)
skoniai tiesiog visu skirtingi, kas vienam bus grozis, kitam nebutinai smile.gif

Tai žinoma drinks_cheers.gif Man čia gali girti kad ir visos, bet jei rūbas baisus, tai baisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 08:10)
"Treningas" jau dabar madoj, o kita vasara manau tikrai daugelis jeigu ne su tokiom sliopkem, tai su Birckenstockais (ar kaip ten jie tiksliai vadinasi  rolleyes.gif ) vaikscios  biggrin.gif  4u.gif

... no no no biggrin.gif
Aš irgi mėgstu avalynę "ne į temą". Tie patys Crew lauferiai neoninės spalvos - visai mėgstu apsiaut prie visiškai neutralių ramių sp. Mano brolis išsireiškė: toks jausmas, kad visą apsirengei, tik batus pamiršai persiauti lotuliukas.gif
Nežinau, šitokios tapkės man per daug kraštutinumu dvelkia... Pirmiausia asociacija su biednais lietuvos baseinais... blush2.gif ax.gif

O bliuzoniukai/treningai - geras reikalas, nepeikiu. Net sijonuko nekomentuoju, tegu mergaitė, kuri apie jį užklausė neužsigauna.
Aš viską pamiršau, tiesiog tik šitas apavas ir krito labiausia į akis, aj, pabūsiu kaimietė biggrin.gif blink.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 04, 15:50)
Nežinau, šitokios tapkės man per daug kraštutinumu dvelkia... Pirmiausia asociacija su biednais lietuvos baseinais...  blush2.gif  ax.gif

O bliuzoniukai/treningai - geras reikalas, nepeikiu. Net sijonuko nekomentuoju, tegu mergaitė, kuri apie jį užklausė neužsigauna.
Aš viską pamiršau, tiesiog tik šitas apavas ir krito labiausia į akis, aj, pabūsiu kaimietė  biggrin.gif  blink.gif  lens.gif

drinks_cheers.gif prie tokio sijono jos tikrai be rysio unsure.gif ir pacios tapkes tokio modelio man doh.gif beeet... niekada nesakyk niekada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 17:54)
drinks_cheers.gif prie tokio sijono jos tikrai be rysio  unsure.gif ir pacios tapkes tokio modelio man  doh.gif beeet... niekada nesakyk niekada  biggrin.gif  4u.gif

irgi tiesa mirksiukas.gif

Nebemoku normaliai išreikšti minčių, matau reiks dažniau į temutę užsukti.
Perskaičiau savo pasisakymą, tai tik pasitikslinu, kad nei sijono, nei bliuzono nei giriu/peikiu. Kažkaip tapkėz užvaldė... blink.gif

Jei kada geresnių OFF įmestu parekomenduosiu šias suknutes. Gavau vasarą, abi nešiotos ir labai patenkinta. Pradžioj gavus ir pamačius bišk išsigandau, kad audinukas nlb patinka, bet greit apsigalvojau. Ir dėvėtos abi ne kartą. Pirmoji yra trumpesnė, bet su šonuose įsiūtais "kaulais", kišeniukais. Viršuje prisiūta silikono guma, tai niekas niekur nesmukčioja, tikrai stabili.
Antroji man apie kelėnus (170), bet elegantiška ir, man atrodo, tinkama tiek laisvalaikiui, tiek darbukan...

1. STRAPLESS MATELASSÉ DRESS

2. MATELASSÉ SHEATH DRESS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 rugsėjo 2014 - 17:42
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 04, 18:40)

lanai graziös suknutės, wub.gif wub.gif paskutiniu metu žiūriu vis labiau noriu suknučių, laip dydžiai atitinka ? kokį ėmei usa4 ar usa6, nes man reikia 1 dyd. mažesnį už tave, lauryna wub.gif

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 04, 11:00)
ji i didesne puse yra, aisku silkine kuo laisvesne tuo geriau, bet sitas 6 dydis puikiai tiktu ir 8 dydi nesiojanciai.
pas mane nepatikesit bet cia 00 dydis  rolleyes.gif siaip silkinukes perku 2 dydzio, berankoves 0 dydzio

aš pamenu tą šilkinukę wub.gif kad tu ją pirkai, bet kad dydis 00 blink.gif blink.gif nieko sau, g.gif ax.gif kad tiek didinta, pamenu dar tą derinuką smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 04, 20:25)
lanai graziös suknutės, wub.gif  wub.gif  paskutiniu metu žiūriu vis labiau noriu suknučių, laip dydžiai atitinka ? kokį ėmei usa4 ar usa6, nes man reikia 1 dyd. mažesnį už tave, lauryna wub.gif
Papildyta:
aš pamenu tą šilkinukę wub.gif  kad tu ją pirkai, bet kad dydis 00  blink.gif  blink.gif  nieko sau,  g.gif  ax.gif  kad tiek didinta, pamenu dar tą derinuką  smile.gif  smile.gif

Berankve - 4d, o melynaja - 6d. 4u.gif
Audinukas ju tox storesnis, bet grazus.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 04, 21:32)
Berankve - 4d, o melynaja - 6d.  4u.gif
Audinukas ju tox storesnis, bet grazus.

ačiū, 4u.gif gal foto turi su suknutėmis šiomis smile.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 04, 21:43)
ačiū,  4u.gif gal foto turi su suknutėmis šiomis smile.gif  ax.gif ?

Neturiu, ieskojau... doh.gif As amzinai uz kadro, fotografavimas musu seimoj kazkodel mano pareiga... blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matet Gllt'e galima Factory coupona 30% off isigyti ax.gif

http://www.giltcity....rewnationalsept

ir dar nemokamai g.gif
Atsakyti
Na ka gavau pirmaji, t.y. S dydzio, Hooded basket jacket
laisvumas kaip ant manekenes, sakyciau man pats tas. Turbut sita ir pasiliksiu. Bet dar bus labai idomu ir XS dydi pasimatuoti, o vdrug geriau bus bigsmile.gif
Dar veliau gerai dienos sviesoj apziuresiu, bet ir taip man laabai patiko wub.gif labai dziaugiuosi, kad nusipirkau, tikrai pravers ne karta drinks_cheers.gif
Tik va del apsaugos nuo lietaus tai kazkaip abejoju unsure.gif jeigu vos vos purskia tai apsaugos, o jeigu stipresnis lietus tai man pasirode, kad nelabai ax.gif nors gal ir klystu. Pati medziaga tokia kaip vaskuota, tai gal ir nubegs kaip nuo zasies lietaus lasai smile.gif
Gal kas jau isbandet ant lietaus g.gif
Atsakyti