Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Aireda, man labai grazu wub.gif neperrysku tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 11, 18:01)
Aireda, man labai grazu  wub.gif neperrysku tikrai  4u.gif

Kai orai dar lepina, galima ir pasidziaugti spalvomis mirksiukas.gif Butu niuri diena, gal jau ir per daug butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 18:12)
Kai orai dar lepina, galima ir pasidziaugti spalvomis mirksiukas.gif Butu niuri diena, gal jau ir per daug butu ax.gif

labai geras derinukas drinks_cheers.gif wub.gif viskas spalviškai dera drinks_cheers.gif ir nėra ryškus nei kiek schmoll.gif tie liberty baltinukai su veliūriniu švarkeliu thumbup.gif , o mano toks mėlynas, dars su etikete kabo verysad.gif ax.gif kažko laukia biggrin.gif
gi ne lietinga diena, teisingai sakai apranfa labai parinkta pagal orą, kurie leidžia pasidžiaugti ir spalvomis ir pencil wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 17:58)
O gal jau per rysku g.gif

Mano skoniui - puikiai, idomu, kokie batai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 11, 20:53)
Mano skoniui - puikiai, idomu, kokie batai.

Taip, batai svarbu mirksiukas.gif Aisku, aukstakulniai, kitaip man nesiziuri ax.gif Zomsiniai neutralios pilksvai rusvos spalvos. Nieko mandresnio nesugalvojau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 09 11, 19:15)
labai geras derinukas drinks_cheers.gif  wub.gif  viskas spalviškai dera drinks_cheers.gif  ir nėra ryškus nei kiek schmoll.gif  tie liberty baltinukai su veliūriniu švarkeliu thumbup.gif , o mano toks mėlynas, dars su etikete kabo verysad.gif  ax.gif kažko laukia biggrin.gif
gi ne lietinga diena, teisingai sakai apranfa labai parinkta pagal orą, kurie leidžia pasidžiaugti ir spalvomis ir pencil wub.gif  tongue.gif

Inga 4u.gif Tu liberty su veliuriniu svarkeliu spalvinis derinys turi man kazkokiu gydomuju galiu, kai matau, pagereja nuotaika, kazkokia spalvu terapija gaunasi lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 21:31)
Inga 4u.gif Tu liberty su veliuriniu svarkeliu spalvinis derinys turi man kazkokiu gydomuju galiu, kai matau, pagereja nuotaika, kazkokia spalvu terapija gaunasi lotuliukas.gif  biggrin.gif

taip tiesa, gera terapija drinks_cheers.gif, praeitais metais, kai pirkau bijojau, kad nebūčiau, kaip citrina geltona tongue.gif tongue.gif ten atspalvių daug šiltų, o tu kelnių tų liberty nepirkai????

aš vakar su tais liberty buvau su vaiku ir poliklinikoj dėjausi su tuo pigiuoju kašmyriuku ir bordo velvetais, tai taip pat labai jaučiausi gerai, ir visi pastebėjo aišku, sutikau mamyčių prie gydytojos kabineto pažįstamų, sako, kokia tu ryški, graži smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 17:58)

O as siandien pasidziaugiau, kad nepardaviau si pencil sijona (enura, cia tas pats purple mirksiukas.gif ), nors niekas jo ir nenorejo.

Aireda, n u o s t a b i a i wub.gif
Labai skoningai, gaiviai ir nenuobodziai 4u.gif
Nors spalvos ir ryskios, bet visos taip puikiai suderejo kartu, kad ogogo thumbup.gif
Galima Tave deti ant zurnalo virselio mirksiukas.gif
Arba i musu j. crew temos pirma puslapi, kur dedamos j.crew modeliu foto mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 21:31)
Taip, batai svarbu mirksiukas.gif Aisku, aukstakulniai, kitaip man nesiziuri ax.gif Zomsiniai neutralios pilksvai rusvos spalvos. Nieko mandresnio nesugalvojau ax.gif

drinks_cheers.gif
Na, batai - didziausias mano galvos skausmas, aukstakulniu nenesioju, nemoku su jais elgtis tongue.gif Belieka balerinos , o ir jas su 41 d siaura peda l sunku atrasti, zodziu , ne kazkas pas mane su avalyne ax.gif

Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 09 11, 22:08)

aš vakar su tais liberty buvau su vaiku ir poliklinikoj dėjausi su tuo pigiuoju kašmyriuku ir bordo velvetais, tai taip pat labai jaučiausi gerai, ir visi pastebėjo aišku, sutikau mamyčių prie gydytojos kabineto pažįstamų, sako, kokia tu ryški, graži smile.gif  smile.gif

tai kur gi ne tongue.gif Tooookia ryski biggrin.gif
Zinok ir mane pastebi, ypac mano kaimuke, parduotuvej, ar pas vaika mokykloj, cia neiprasta taip rengtis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Inga, turiu tas liberty kelnes wub.gif As jas kartais devejau su pigiaja tunika raudonos spalvos ir raudonom basutem, tai irgi spalvine bomba doh.gif Su pigiuoju kasmyru nebandziau, nepataikyciau su orais ax.gif

Dideja, zinojau, kad tau patiks derinys mirksiukas.gif Gal tik del ryskumo buvo abejoniu ax.gif Dziugu, kad neisbrokijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 11, 22:19)
Inga, turiu tas liberty kelnes wub.gif As jas kartais devejau su pigiaja tunika raudonos spalvos ir raudonom basutem, tai irgi spalvine bomba doh.gif Su pigiuoju kasmyru nebandziau, nepataikyciau su orais ax.gif

taip su ta neonine persikine thumbup.gif kaip ik dabar tokiu oru, man net jokiu viršutinio rūbo nebereikėjo thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 12 rugsėjo 2014 - 07:10
Aireda, Inga - skoningai ryškūs derinukai, tikra atgaiva akims thumbup.gif

P.S. įmeskit tų "pigiųjų" kašmyriukų nuorodą ax.gif
Atsakyti
Aireda, man irgi labai gražu! Apskritai tie veliūriniai švarkai tokie jaukūs, norisi prisiglausti blush2.gif

QUOTE(dives @ 2014 09 11, 16:24)
koks čia? įmeskit nuorodą 4u.gif

https://www.jcrew.co...07877/07877.jsp

Radau vakar ebay, MM nupirko, tai jau laukiu žiemos ir tikiuos, kad bus labai šalta biggrin.gif
Atsakyti
Inga, visada praleidziu tavo vaizdus verysad.gif Bet galiu isivaizduoti kaip viskas atrodytu kartu, nuotaikingai wub.gif

šviesi lapė, tikrai jaukus tie veliuriniai svarkai mirksiukas.gif Nors man atrodo, daug kam jie ir nepatinka ax.gif
Atsakyti