del kriauses tai as jau buvau praradusi vilti rast. Dabar sakau jau gal kam pabodo, tai vel ieskau 

QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 10:12)
ziuriu megztukas "kriause" vel populiaruma igauna, yra ieskanciu isparduotuvej, tsakant antroji banga

aš jau spėjau parduoti s ir xs įsigyti naują

Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 09 10, 10:53)
del kriauses tai as jau buvau praradusi vilti rast. Dabar sakau jau gal kam pabodo, tai vel ieskau 

man pavyko prieš gerą 1,5 men.kažkas pas tarpininkes nesusimokėjo, tai nuskilo kai pamačiau išparduotuvėje, o taip buvau jau viltį palaidojus , liepos mėn. į tą kriaušę nieks net nežiūrėjo triušio sudėtim

QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 10:02)
man pavyko prieš gerą 1,5 men.kažkas pas tarpininkes nesusimokėjo, tai nuskilo kai pamačiau išparduotuvėje, o taip buvau jau viltį palaidojus , liepos mėn. į tą kriaušę nieks net nežiūrėjo triušio sudėtim 

Tai va kas nukosejo man is panoses..

o gal visgi reikia S? Pagalvok

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 08:20)
Eiti būtų galima visur kokiam Londone ir niekur Vilniuje, nes čia gi "nesuderinta", "baisu" ir t. t.

pas mus kazkaip labai sureiksminama ta apranga grazu-negrazu, originalumas retai ivertinamas. Man ant saves pvz butu negrazu, bet va pamatyciau tokia manekene gatveje butu visai grazu, bent jau kitaip, issiskirianciai, nes tiesa pasakius pvz. nuo conversu ant kas antro zmogaus jau darosi bloga, kad ir kokie jie man grazus ir geri

QUOTE(linamog @ 2014 09 10, 08:40)
O as as kazkaip nuo tu kvarkaliuku isgijau, todel dabartines kolekcijos sutampa su mano skoniu.
as ir pagalvojau, kad su nostalgija prisimenat vis raukinukus-nerinukus, bet jeigu jau 5-us metus is eiles butu tik viskas su kvarbatkom, tai turbut rektumem kad aciu nebenorim

QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 09:12)
Arba paziurejau manikenes, kur demonstruoja striukes , ar paltukus , svarkus ... na su ryskiai per trumpomis rankovemis
zodziu.... 
ziuriu megztukas "kriause" vel populiaruma igauna, yra ieskanciu isparduotuvej, tsakant antroji banga
atsimenu kaip kazkada ir as jo laaaabai norejau, bet visgi nesusidraugavom, teko parduoti 

del rankoviu ypac paltu, striuku tai pritariu

o as kriauses neturiu ir nenoriu

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 09 10, 11:36)
tikrai nereikia tau S turėjau, nes jis pralaisvėja nešiojantis, nes triušio sudėtyje jis ne tippis
aš kai pirkom senia du tuėjau xs ir s, tada masčiau, kad man s geriau, vėliau pasigailėjau, kad s pasilikau

tai nenukosėjau, nes jūs visos šilkus ir linus pirkot,

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 08:20)
Man tas "skudurinis" stilius idėjiškai labai patinka - vien dėl to, kad Lietuvoje esame labai konservatyvūs drabužių derinimo klausimu, o čia toks - va, norėjau ir apsirengiau! Aš už
Eiti būtų galima visur kokiam Londone ir niekur Vilniuje, nes čia gi "nesuderinta", "baisu" ir t. t.
Šiandien nuolaidų proga susiklomplektavau maudymkę (labai pagal sezoną
). Truputį bijau dėl kelnaičių - prieš 2-3 metus pirktos M dydžio j crew man idealiai tinka, o šias paėmiau L... Na, pažiūrėsim.

Šiandien nuolaidų proga susiklomplektavau maudymkę (labai pagal sezoną

Iš šiūmetinių man M buvo mažos, nors iš senųjų į laisvą pusę

QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 10, 08:25)
Gerai, kad yra įvairovė. Vilniaus gatvėse, mačiau daug gražesnių "belen kas" pavyzdžių
Man gaila, kad kuo toliau, tuo mažiau Crew turi tų perliukų savo kolekcijose, kurių senosiose apstu...

Man gaila, kad kuo toliau, tuo mažiau Crew turi tų perliukų savo kolekcijose, kurių senosiose apstu...

Labiausiai pasiilgstu ne raukinių, o nuostabių audinių

QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 13:38)
tikrai nereikia tau S turėjau, nes jis pralaisvėja nešiojantis, nes triušio sudėtyje jis ne tippis
aš kai pirkom senia du tuėjau xs ir s, tada masčiau, kad man s geriau, vėliau pasigailėjau, kad s pasilikau
tikriausiai tada, o aš kriaušę
per liepos karščius 

Nepirkau jokių šilkų. ieškojau kriaušės

Man dbar uzejes oversizinis stilius. Siandien apsivilkau aptempta megztuka ir blogai jauciuos, del to xs man reik

Nu nieko.. isgyvensiu

QUOTE(Ilka* @ 2014 09 10, 14:47)
Iš šiūmetinių man M buvo mažos, nors iš senųjų į laisvą pusę

Skaičiau, kad dydžiai labiau ima atitikt (o užpalkalis irgi nemažėja

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 09 10, 15:12)
Nepirkau jokių šilkų. ieškojau kriaušės 
Man dbar uzejes oversizinis stilius. Siandien apsivilkau aptempta megztuka ir blogai jauciuos, del to xs man reik
Nu nieko.. isgyvensiu
kazko spintoj apsivilkt dar yra 

Nu nieko.. isgyvensiu

kažko ir man norisi oversize labiau, bet jau reikia ir tuos jcrew kašmyrus, tippius panešioti

enura, kur dingai, ar sulaukei xs HOODED BASKET-WEAVE JACKET

aš laukiu jau manau gal ryt turėsiu ar poryt

QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 14:32)
enura, kur dingai, ar sulaukei xs HOODED BASKET-WEAVE JACKET

as tik S gavau kol kas, XS dar net skaiciu neturiu. Pakomentuok kai gausi savo

QUOTE(enura @ 2014 09 10, 15:03)
Enura, tempk mums vaizdeli viena kita su tuo S

As tada visgi susilaikiau del dydzio neapsispresdama

QUOTE(enura @ 2014 09 10, 16:03)