Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Smagus popoveris smile.gif Ir kaina gera ax.gif Gal noret rolleyes.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kxKcu7l
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 09 14, 10:06)
ramka, aišku, kad ilgesnė būtų usa4 drinks_cheers.gif 

aireda, jo tu aukštesnė kiek pamenu keliais cm, todėl tau gal norisi to ilgio man idealiai, kaip tai manikenei ilgis, ir aš ją tik baletkėm deduosi, dabar tokius fainus prisitaikiau baletkes  iš ugg brendo bordo lakinius iš labai gražu bendras vaizdas, ji ma npati mylimiausia šiuo metu ji wub.gif  wub.gif

nors ir ne Jcrew tema, bet apie kuriuos uggiukus kalbi? bigsmile.gif
Papildyta:
Gal pamatuotumet kuri 4 dydzio ilgi nuo liemens mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 14, 10:51)
Aireda, nedasiudinek. Ir kritima sukneles gali sugadinti ir siaip mam atrodo prarastu ji sarma ...

drinks_cheers.gif
nemanau, kad gerai butu dasiut ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2014 09 14, 11:13)
Smagus popoveris smile.gif Ir kaina gera ax.gif Gal noret rolleyes.gif

man tai per margas jis, akys raibsta ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 rugsėjo 2014 - 10:15
QUOTE(inga_ @ 2014 09 14, 11:06)
ramka, aišku, kad ilgesnė būtų usa4 drinks_cheers.gif 

aireda, jo tu aukštesnė kiek pamenu keliais cm, todėl tau gal norisi to ilgio man idealiai, kaip tai manikenei ilgis, ir aš ją tik baletkėm deduosi, dabar tokius fainus prisitaikiau baletkes  iš ugg brendo bordo lakinius iš labai gražu bendras vaizdas, ji ma npati mylimiausia šiuo metu ji wub.gif  wub.gif

Inga, as ne aukstesne uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 14 rugsėjo 2014 - 10:33
QUOTE(ramka @ 2014 09 14, 11:13)
nors ir ne Jcrew tema, bet apie kuriuos uggiukus kalbi? bigsmile.gif

va sitie ugg antora

ir spalva realiai jų tamsesnė nei čia foto, specialiai dėl tos suknutės siunčiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 11:15)
Inga, as ne aukstesne uz tave mirksiukas.gif Cia as su neaukstu kulnu ir man jau truksta ilgio. Butu taip, kaip ant manekenes, butu jau geriau ax.gif

kaip ten bebutu su tuo ilgiu, zinok vistiek labai grazu wub.gif
Devek tokia ir nesuk sau galvos del ilgio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 14, 11:17)
Devek tokia ir nesuk sau galvos del ilgio  mirksiukas.gif

As tik pasvarsciau, ar galima butu ja patobulinti. Bet tikriausiai reikia susitaikyti ir, kaip Tu sakai, nesukti sau galvos biggrin.gif

Inga, tie bordo ugg'sai gerai turetu atrodyti prie sukneles mirksiukas.gif O man taip tinka prie jos mano ecco ant kulno, ypac spalviskai, bet ...

Man labiau noretusi prie tos sukneles smailanosiu elegantisku arba lygiapadziu arba su nedideliu kulnu.
Dideja, pameni tuos Ann Taylor juodus batelius, kuriu dydis tau netiko, su tais graziai atrodytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 14 rugsėjo 2014 - 10:24
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 11:15)
Inga, as ne aukstesne uz tave mirksiukas.gif Cia as su neaukstu kulnu ir man jau truksta ilgio. Butu taip, kaip ant manekenes, butu jau geriau ax.gif

gražiai atrodo ant tavęs irgi ta suknutė, drinks_cheers.gif
o dėl ūgio, tikrai tu berods 169-170cm. nemeluok biggrin.gif prisipažink manikene smile.gif smile.gif
o mano 167-168 cm.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 14, 11:21)
gražiai atrodo ant tavęs irgi ta suknutė, drinks_cheers.gif
o dėl ūgio, tikrai tu berods 169-170cm. nemeluok biggrin.gif  prisipažink manikene smile.gif  smile.gif
o mano 167-168 cm.

Inga, na gerai, aukstesne as, prisipazinsiu, 168-169 cm., priklausomai nuo to, ar ryte ar vakare matuoti biggrin.gif
Papildyta:
Ar pirkote tuos New Balance by Jcrew kedus?
Galvojau, nepirksiu jokiu NB, puse miesto vaiksto su jais, nenoriu. Bet susigundziau siu Jcrew spalva, ju foto ji tokia metine i zalsvuma. Apgavo jcrew, juose blankiai zydra spalva. Bet siaip, nieko, labai smagus. Kazkodel man jie labai patinka prie siu liberty kelniu, nes neutralios spalvos, o raudonos detales graziai susisaukia su kelniu raudonom gelem.
I megztini nekreipkite demesio, jis ne jcrew ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 11:25)
Inga, na gerai, aukstesne as, prisipazinsiu, 168-169 cm., priklausomai nuo to, ar ryte ar vakare matuoti biggrin.gif

tai va kaip tokioms suknutėms kiekvienas cm reikškia tai apytikriai 1-1,5 cm. tikrai aukštesnė esi, todėl man tai suknutė ir yra ilgesnė nei tau tongue.gif tai ką tu ir nori pridėti kažkokią juostelę, tikrai neverta gadinti rūbo, pritariu didejai, lyn . Aš jau kelintą sezoną, čia jau temoje žino mano poziciją į rūbų taisymą, griežtai prieš, jei rūbas netinak geriau parduoti, pasiūlos pilna rūbą rasti pagal save, aišku abydna, kai matai rūbas žiauriai gražus, o tau netinka kažkas, tai kyla va visokios mintys smile.gif ax.gif bet aš to nedarau schmoll.gif geriausiu atveju ilgi trumpinti ar iš šonų ką pasiaurinti. Bet kai čia temoje kažkas naujus paltus neša pertaiso, dideja pamenu vargo su švarku ir sugadino kiek pamenu, vis vien liko nepatenkinta juo, tik ne naujus rūbus, galima jau seną rūbą taisyti be to dar papildomos išlaidos doh.gif doh.gif siuvėjų paslaugos dabar ypač ne pigios, tai 100 proc. prieš naują rūbą persiūti.

oi kiek daug prirašiau, mane užmėtysite pomidorais pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 14, 10:37)

Tu geriau nuotraukas dek, tada nemetysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 11:19)

Inga, tie bordo ugg'sai gerai turetu atrodyti prie sukneles mirksiukas.gif O man taip tinka prie jos mano ecco ant kulno, ypac spalviskai, bet ...

Man labiau noretusi prie tos sukneles smailanosiu elegantisku arba lygiapadziu arba su nedideliu kulnu.

jei realybėje daug geriau atrodo, lakiniai, bet tas lakas toks vos vos švelnus, nėra labai blizgus, labai gera harmonija su šilku. Smailianosiai ilgina pėdą, aš su jais iš vis atsargiai renkuosi, nebent loaferiai, bet šiaip smailianosiai tinka siauroms pėdoms, tai man šitas variantas atkrenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 14, 11:37)

As ne karto netaisiau jcrew rubu, nes jeigu jau netinka tai netinka mirksiukas.gif Tiesiog bijociau, kad ji visai sugadintu g.gif
Taigi, ir del sukneles reikes apsiraminti biggrin.gif
Atsakyti