Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 14:44)
Daugeli dabartines kolekcijos jcrew rubu netgi pavadinciau baisuma doh.gif  biggrin.gif
Na pvz. cia, kaip tai atrodo  schmoll.gif  O kaina sijono beveik 400 dol. doh.gif Aisku, gerai priderinus, gali ir neblogai atrodyti, kaip antroje foto toks pat sijonas. Bet gi jrew praranda savo ankstesni šarma, reikia dar atrasti dabar ten ka nors grazaus, ne iskart ir pavyksta  biggrin.gif

user posted image

drinks_cheers.gif sitoj foto derinys tai doh.gif kaip kaimo boba blush2.gif man jeigu 400$ primoketu tai gal ir iseiciau tada taip lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 10:34)
Kaip jus galvojate, ar gerai atrodytu, jeigu prisiuti apacioje tokios pat melynos spalvos ir audinio juosta? Man si suknele butu tobula, jeigu butu kiek ilgesne. Dabar deviu tik su melynais factory loaferiais arba kitais lygiapadziais batais. Su aukstakulniais man jau kazkaip ne taip ziurisi g.gif

Pridaigstykit ir matysit realu vaizda.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 14, 16:40)
drinks_cheers.gif sitoj foto derinys tai  doh.gif kaip kaimo boba  blush2.gif man jeigu 400$ primoketu tai gal ir iseiciau tada taip  lotuliukas.gif

kokia tu brangininkė, nieko sau mastau.gif hihihi.gif
man tai klaikus ilgis to sijono, čia reikia aukštaūgei būti, kad tokį sijono ilgį mautis g.gif ax.gif
Atsakyti
enura, man pirma mintis irgi apie kaima buvo. Bet juk FP irgi is esmes kaimas, bet toks romantiskas ax.gif O cia kazkaip ne į tvorą nei į mietą biggrin.gif

Jeigu galima butu pasvajoti (o juk visada galima smile.gif ), issirinkciau tokius rubus kapsulei ar baziniam komplektui. Aisku, kainos irgi labai grazios, bet gi pasvajoti galima biggrin.gif
Zodziu, ne viskas prarasta su jcrew, tik reikia sponsoriu bigsmile.gif biggrin.gif

Stai toki jcrew svarka. Tiktu su sviesiu golfu ir juodom a la odinem kelnem arba juodais dzinsais ax.gif O ir prie sijono, kuris zemiau, tiktu.
https://www.jcrew.co...04498/04498.jsp

Toliau imciau toki sijona, tiktu prie daugelio jcrew megztuku arba silkiniu palaidiniu ax.gif
https://www.jcrew.co...B0889/B0889.jsp

Dar tokia silkinuke, labai zavi spalvos ir rastai wub.gif Ir prie ankstesnio sijono tiktu ax.gif
https://www.jcrew.co...B0266/B0266.jsp

Tokia suknele rolleyes.gif Ir ilgis jos man labai jau prie sirdies biggrin.gif
https://www.jcrew.co...A6239/A6239.jsp

Labai megstu tokio stiliaus svarkus, sita rasciau prie ko priderinti, butu laisvalaikiui ax.gif Apykakle siaip sau, bet pakenciama biggrin.gif
https://www.jcrew.co...B0686/B0686.jsp
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 16:42)
enura, man pirma mintis irgi apie kaima buvo. Bet juk FP irgi is esmes kaimas, bet toks romantiskas ax.gif O cia kazkaip ne į tvorą nei į mietą biggrin.gif

Jeigu galima butu pasvajoti (o juk visada galima smile.gif ), issirinkciau tokius rubus kapsulei ar baziniam komplektui.

del FP drinks_cheers.gif bet ten madingas kaimas arba kaimas su sarmu cool.gif o cia toks "prosciai molodost" biggrin.gif

o del svajoniu rubu tai viskas realu, manau sezono pabaigoj uz trecdali kainos galima pagaut bus ax.gif aisku su salyga, kad neispirks ir taip
Atsakyti
Kaip jums klasikiniai svarkai 3/4 rankovemis g.gif Kazkokia nesamone mano akimis, juk ir taip tas rankoves galima uzraitoti, o jeigu dar koks pamusalas idomus, tai dar geriau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 14, 15:52)
Pridaigstykit ir matysit realu vaizda.

Arba su gera / patikrinta wink.gif siuvėja konsultuotis.

QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 17:13)
Kaip jums klasikiniai svarkai 3/4 rankovemis g.gif Kazkokia nesamone mano akimis, juk ir taip tas rankoves galima uzraitoti, o jeigu dar koks pamusalas idomus, tai dar geriau ax.gif

drinks_cheers.gif

Kiek pridiskutuota smile.gif . Aš tai ant miško ir grybų ir gamtos pasinešiau, vos spėju susekt naujienas Crew biggrin.gif

Aireda, o nenorit pasirodyt čia su ta suknute ir aukštakulniais/ gal tik tau atrodo, kad taip netinka? g.gif

Derinuks su NB fainas, bei tas megzukas, kur ne Crew gražus, rankovių kirpimas ypač.

Beje, visi ne galo gražūs rubeliai kur įkėlei nuorodas thumbup.gif (na, mano skonio, labai labai smile.gif )

-
Dėl tų "kaimo stailų" sutinku. Bent jau man tai... Nu niekada nesakyk niekada, taip sakant, tpfu tpfu tpfu biggrin.gif

O FP tai man net ne kaimas, o hipių stiliukas, kažkas iš XIX a. pabaigos dar. - Toks gan jau 'modifikuotas kaimas'.

-
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 14, 17:01)
"prosciai molodost"  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 14 rugsėjo 2014 - 18:50
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 14, 19:51)
Arba su gera  / patikrinta wink.gif siuvėja konsultuotis.
drinks_cheers.gif

Aireda, o nenorit pasirodyt čia su ta suknute ir aukštakulniais/ gal tik tau atrodo, kad taip netinka?  g.gif

O FP tai man net ne kaimas, o hipių stiliukas, kažkas iš XIX a. pabaigos dar. - Toks gan jau 'modifikuotas kaimas'.[/color]

rastafarinas, gera mintis dėl siuvėjos mirksiukas.gif Gera siuvėja iškart turėtų matyti, ar verta ar ne. Tam, kad pačiai pridaigstyt reikia turėti medžiagą.

Žinok, gal tik man taip atrodo dėl suknelės ilgio, bet ir to man pakanka biggrin.gif Dar mama pamačiusi su aukstakulniais (nors buvo tik toks vidutinis kulnas), pasakė, kad keisčiau batus ax.gif

Dėl FP hipiško stiliaus, man rodos hipiai ir buvo kaimo/ gamtos vaikai mirksiukas.gif

Tie mano įkelti rūbai tokie nepretenzingi, be issidirbinejimų, daug kur pritaikomi ax.gif Na išskyrus gal švarką su swarovskiais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 14, 09:41)
O sita megztini kuri  nors turite ?  smile.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kxJkxLx
Pasiemiau vakar S dydi pabandymui , spalva labai grazi hthr sky

Turiu raudoną, gan dažnai dėvimas. Labai minkštas, plonas, bet dėl to mikštumo veliasi/burbuliuojasi labiausiai iš mano turimų j.crew megztukų.

Dėl dydžio - tikrai oversize, bet man tas gražu. Rankovės platokos.

QUOTE(Aireda @ 2014 09 14, 18:13)
user posted image

Man gražu, kaip ir viskas 3/4 rankovėm (aš ir paltus taip atsiraitoju) biggrin.gif

Labai fainas tas švarkas su svarovskiais smile.gif
Atsakyti
Kaip šitie megztukai, gal jau turite kuri, ar faini? kaip dydis ? Gražiai atrodo, tik kaina dar didoka, kažin ar verta didesnės nuolaidos laukti g.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kxL5uKA
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 15, 12:52)
Turiu raudoną, gan dažnai dėvimas. Labai minkštas, plonas, bet dėl to mikštumo veliasi/burbuliuojasi labiausiai iš mano turimų j.crew megztukų.

Dėl dydžio - tikrai oversize, bet man tas gražu. Rankovės platokos.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
O tuos pasiburbulavimus galima nurinkti? ar jau susivelia taip, kad nenuimsi?
Sakai rankoves platokos g.gif turbut man netiks tada , nes mano rankos plonos, tai negraziai kabaluos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 15, 13:26)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
O tuos pasiburbulavimus galima nurinkti? ar jau susivelia taip, kad nenuimsi?
Sakai rankoves platokos  g.gif  turbut man netiks tada , nes mano rankos plonos, tai negraziai kabaluos  ax.gif

Nežinau, ar galima nurinkti, nebandžiau - bet pasivėlimas labiau toks viso paviršiaus (ypač ties krūtine), ne atskiri nuskabomi burbuliukai.
Gal jums xs vertėjo pirkti? Aš turiu L, L ir įprastai dėviu, tai rankoves atitraukiu iki alkūnių, nes nervina tas kabėjimas jų apie rankas (o jos nekūdos) smile.gif
Šiaip megztukas smagus, bet daugiau ~50 Lt, kiek man kainavo, tai nemokėčiau smile.gif
Atsakyti