Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 08 29, 14:27)

As tai vargstu su jcrew virsutiniais rubais, nes is esmes dydziai tinka, bet jeigu krutine pagal bendra sudejima kiek didesne, tai jautiesi suvarzyta, svarkai ir storesni megztiniai jau sunkiai telpa.

Tai ne krutines didesnes nereikia, tarkim ir paltuko ju Metro modelis labai siaurom rankovem, tikrai svarko nepasivilkciau arba butu itin nepatogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 29, 14:41)
Tai ne krutines didesnes nereikia, tarkim ir paltuko ju Metro modelis labai siaurom rankovem, tikrai svarko nepasivilkciau arba butu itin nepatogu  ax.gif

Taip, Metro ypac siauros rankoves. Bet as izvelgiu tendencija jcrew virsutiniu rubu modeliuose. Tiek metro, tiek cocoon, tiek lietpaltis (ne sis aptartas, kitoks, kuri turiu), tiek dar vienas paltas is senesnes kolekcijos. Ju visu virsutine dalis kazkokia vos vos, nors dydis didesnis uz jcrew svarkus g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif 4u.gif

O man patinka siauros rankoves, nes dazniausiai perplacios man buna rolleyes.gif

Nu duokit dar to Jacket realiu vaizdu ir apsiraminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 29 rugpjūčio 2014 - 14:09
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 14:00)
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif  4u.gif

O man patinka siauros rankoves, nes dazniausiai perplacios man buna rolleyes.gif

Nu duokit dar to Jacket  realiu vaizdu ir apsiraminsiu biggrin.gif

O jei populiarus Scoolboy jacket tinka 4 dydis, tai sis Hooded basket-weave jacket
tiks S, ar M geriau g.gif Peciai mano apie 40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 08 29, 14:18)
O jei populiarus Scoolboy jacket tinka 4 dydis, tai sis Hooded basket-weave jacket
tiks S, ar M geriau g.gif Peciai mano apie 40 g.gif

S dydzio pectukai 38cm., tai kogero M reiktu..
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 15:00)

ziurint kieno tos rankoves siauros : palto ar megztuko smile.gif Mano rankos plonos, o as buvau pora megztuku nusipirkusi, kur rankoves per placios ir del to nesiziurejo graziai.

Paltui irgi grazu siauros rankoves tik , kad nepraktiska, negalima svarko pasivilkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 14:22)
S dydzio pectukai 38cm., tai kogero M reiktu..

Stampuota striukyte ju is senos kolekcijos turiu M, tai greiciausiai ir sio reiktu M g.gif

Idomu, Labor day proga bus didesnes nuolaidos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 08 29, 15:30)
Stampuota striukyte ju is senos kolekcijos turiu M, tai greiciausiai ir sio reiktu M g.gif

Idomu, Labor day proga bus didesnes nuolaidos g.gif  biggrin.gif

butent sitai striukei? Tai kad ir tai jau maximum -50% ji, daugiau pas crew nebuna biggrin.gif na nebent pacia sale kaina pamazintu, bet nemanau, ispirks jas ir taip turbut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 29 rugpjūčio 2014 - 16:05
QUOTE(enura @ 2014 08 29, 15:51)
butent sitai striukei? Tai kad ir tai jau maximum -50% ji, daugiau pas crew nebuna  biggrin.gif na nebent pacia sale kaina pamazintu, bet nemanau, ispirks jas ir taip turbut  ax.gif

sudomino vienas megztukas, tai galvoju gal viskam 50 % duos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 29 rugpjūčio 2014 - 16:43
QUOTE(enura @ 2014 08 29, 15:51)
butent sitai striukei? Tai kad ir tai jau maximum -50% ji, daugiau pas crew nebuna  biggrin.gif na nebent pacia sale kaina pamazintu, bet nemanau, ispirks jas ir taip turbut  ax.gif

Tai, kad buvo ji mazesne kaina ir dar -50proc. off ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 16:30)

bet pagauti mazesni dydi buvo nerealu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 16:30)

ane? tada praziopsojau, kad buvo mazesne blush2.gif bet dydziu tai tikrai visai nebuvo drinks_cheers.gif
arba gal kokias kelias brokuotas vel buvo ismete unsure.gif man jau alergija nuo broko, pastoviai sekasi doh.gif As jau geriau pirkciau truputi brangiau ir nesiociau nei paskui pusvelciui su broku pardavineciau doh.gif
Atsakyti