Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 08 29, 21:13)
Megztuko dydis S 4u.gif

Na va kiek norinciu biggrin.gif
Gerai, kad spejau pirma nupirkt isparduotuvej tongue.gif

Dar jauciu su kokiais juodais dzinsiukais ( kuriu as neturiu) turetu liuks ziuretis smile.gif

Būsiu įkyri blush2.gif Kiek cm per megztuko krūtinę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 08 29, 21:24)
Būsiu įkyri  blush2.gif Kiek cm per megztuko krūtinę? smile.gif

Pardaveja man rase, kad 49 cm smile.gif
Atsakyti
Dideja, grazus megztukas! as ir tokiu iskirpciu visai nemegeja, bet su saliku kaip gerai ir jaukiai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Chardonnay @ 2014 08 29, 22:05)
Mano akiai zipas jums tikrai per didelis.. blush2.gif

viskas su dydziu gerai butu, bet reik butinai kitos apacios. prie sio sijono visai netinka... Isdarko figura. Man negrazu blush2.gif
atsiprasau, kad taip tiesiai sviesiai, bet kitaip suderinus siuos drabuzius (turiu omeny, atskirai devint), vaizdas visai kitas butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 29 rugpjūčio 2014 - 20:31
QUOTE(Dideja @ 2014 08 29, 21:28)
Pardaveja man rase, kad 49 cm smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
O kiek kaštavo išparduotuvėj? biggrin.gif Pagal megztuko išmatavimus spėju jis toks truputį laisvokas?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 08 29, 21:31)
viskas su dydziu gerai butu, bet reik butinai kitos apacios. prie sio sijono visai netinka... Isdarko figura. Man negrazu blush2.gif
atsiprasau, kad taip tiesiai sviesiai, bet kitaip suderinus siuos drabuzius (turiu omeny, atskirai devint), vaizdas visai kitas butu

Aš irgi apie skinny džinsiukus pagalvojau smile.gif Dabar biški pavargusiai atrodo blush2.gif Bet vistiek manau, kad mažesnis dydis geriau tiktų wink.gif
Atsakyti

Labai patiko Didėjos deriniai su grazuoliu megztuku wub.gif Asmeninės simpatijos! smile.gif 100proc. pritariu,kas tai - Jūsų rūbas 4u.gif Man asmeniškai labai gražiai dera smėlio spalva su tomis odinėmis rankovytėmis. Ir į Jūsų garderobą kaip jis smagiai įsiliejo 4u.gif

Noriu ir aš pasidžiaugti ir savuoju pirkiniu - J.Crew Monarch skirt.
Dėkoju Troleimolei už jį 4u.gif Sijonukas realiai mažintas visu dydžiu - man, nešiojanciai 00 sijonukų, 2 dydis kiek didokas. Pagal pojūtį ant savęs, jaučiu,kad 2 dydis adekvatus nulinukui. Kaip ir planavau, siaurinsiu pas siuveja siek tiek mirksiukas.gif
Turbūt čia ta pati grožybė, kuri iš Enuros kažkada iškeliavo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Orcheja, sijonas labai patiko, su juodom nepermatomom pedkelnem ir balerinom isvis super wub.gif
O sis megztukas prie sijono man nelabai ax.gif Prie megztuko man noretusi kokiu nors kelniu ar dzinsu mirksiukas.gif

Dideja, taip ir galvojau, tas megztinis bigsmile.gif Puikiai tau tinka ir tikrai su cinkeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 29 rugpjūčio 2014 - 21:16
Patiko Didejos ir Ochejos derinukai thumbup.gif
Atsakyti
Ta megztuka su oda as seniai isiziurejus wub.gif bet jo juk neskalbsi unsure.gif , o i valykla daznai reiktu nest , sviesus juk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2014 08 29, 17:09)
Ir padariau sau isvada, kad jis tikrai atrodo geriau, kai megztuko ilgis siekia paraukima ir siek tiek laisvenis..
Mano ugis 168cm

drinks_cheers.gif iskart sakiau, kad ji tik taip ir imanoma nesiot, kad grazu butu 4u.gif As galvojau kad su tokiu ugiu bus gerokai trumpesnis jis, o cia ziuriu visai normalus ilgis, bent jau kaip su pedkelnem, gal del to dar kad ir vos vos didokas.
ir man visai gerai jie kartu atrodo. Paprastas kasdienis derinys, nemanau kad buvo siekta kazko wow ax.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2014 08 29, 20:05)
Mano akiai zipas jums tikrai per didelis.. blush2.gif

Jums turbut labai patinka aptempti rubai biggrin.gif Nes tikrai nera per didelis rolleyes.gif

QUOTE(Chloja @ 2014 08 29, 20:53)

manau kad tikrai ta pati biggrin.gif pagaliau gal ras gera seimininka biggrin.gif Man tai jis pasirode beveik atitinkantis dydi, gal tik siek tiek i mazesne puse. Nes siaip nesioju 4 dydi is JCRew, tai 6 dydzio tiko, bet irgi ciut ciut laisvokas. Idealu butu tarpinis dydis ax.gif 4u.gif

Papildyta:
Dideja, matyti iskart kad Tavo stiliaus thumbup.gif Visa fotosesija biggrin.gif , visi deriniai geri mirksiukas.gif Tik as busiu turbut vienintele, kurios nezavi jis ir sau nenoreciau schmoll.gif Vat rankoves tai geros thumbup.gif , o tai man visu sviesiu megztiniu daznai alkunes buna juodos nuo popieriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2014 08 29, 21:53)
Labai patiko Didėjos deriniai su grazuoliu megztuku wub.gif Asmeninės simpatijos! smile.gif 100proc. pritariu,kas tai - Jūsų rūbas 4u.gif Man asmeniškai labai gražiai dera smėlio spalva su tomis odinėmis rankovytėmis. Ir į Jūsų garderobą kaip jis smagiai įsiliejo 4u.gif

Noriu ir aš pasidžiaugti ir savuoju pirkiniu - J.Crew Monarch skirt.
Dėkoju Troleimolei už jį 4u.gif Sijonukas realiai mažintas visu dydžiu - man, nešiojanciai 00 sijonukų, 2 dydis kiek didokas. Pagal pojūtį ant savęs, jaučiu,kad 2 dydis adekvatus nulinukui. Kaip ir planavau, siaurinsiu pas siuveja siek tiek mirksiukas.gif
user posted image

Chloja, G R O Z I S good.gif
Labai noreciau sitokio ir as... wub.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti