Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Arelija @ 2014 09 26, 09:18)
Nenusiminkit, lyginimas per šlapią merliuką-pats nekalčiausias ir sveikiausias audiniui, nebijokit. Tik su kuo, kad šiek tiek pasitraukė teks jau turbūt susitaikyti (nors gal nešiojant kiek pralaisvės).
Manrods daugelio J.Crew gaminių etiketėje rašo "Dry clean". Iš praktikos pastebėjau, kad viskas kas 100 proc. šilkas, 100 proc. merino ar kt. vilna po skalbimo rankiniu, švelniu būdu šiek tiek pasitraukia. J. Crew turbūt nenaudoja Pre-shrink audinio paruošimo technologijos, todėl ir rašo visur Dry clean (nu išskyrus iš cotton'o gal gaminius) ir daug kam drabužiai pasitraukia skalbiant.

Grįžus pamėginsiu švarką pamerkti į vandenį su šampūnu ir balzamu plauku, gal kiek atriš susikabinusią vilną, o tada leisiu išdžiūti šiltoje vonioje.. jai tai nepagelbės, mėginsiu į valyklą nešti... Žodžiu, gyveni žmogus ir mokaisi, jau ne vieną rūbą taip sugadinau.. Juokingiausia buvo kuomet vyras išėjo į darbą su pamažintu megstiniu.. Skambina ir sako, agirdi, ką pridirbai, rankovės trumpos kai rankas sulenkiu, kai pasilenkiu nugara nuoga.. negaliu, maniau prisisiosiu į batą iš juoko... lotuliukas.gif Bet kai su švarku prisidirbau tai juokas nebeima.. cool.gif Radau straipsniuką neblogą apie drabužių plovimą, įkeliu, gal kam pravers kokia eilutė iš jo mirksiukas.gif http://www.valdopata...lbti-drabuzius/
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 09 26, 10:15)
. Skambina ir sako, agirdi, ką pridirbai, rankovės trumpos kai rankas sulenkiu, kai pasilenkiu nugara nuoga.. negaliu, maniau prisisiosiu į batą iš juoko...  lotuliukas.gif Bet kai su švarku prisidirbau tai juokas nebeima..  cool.gif

taip taip , vyro rubu tai negaila, ane? tik savu... biggrin.gif
Moteris, tai is karto pastebetu, besivilkdama, kad su rubu kazkas ne taip, o va vyras tik darbe pamate biggrin.gif

prajuokino postas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 rugsėjo 2014 - 09:23
Sveikos merginos,o koki dydi rekomenduotumet Cocoon Coat su 88cm krutine ugis 164cm. Labai aciu uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 26, 10:22)
taip taip , vyro rubu tai negaila, ane? tik savu... biggrin.gif
Moteris, tai is karto pastebetu, besivilkdama, kad su rubu kazkas ne taip, o va vyras tik darbe pamate biggrin.gif

prajuokino postas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

As ir berašydama prisijuokiau.. Sako nu lyg galvoju kad kažkaip kitaip, kaklas siauresnis... Jis rengiasi megstinį paskutinę minutę ir pro duris, tai ir nelabai laiko turejo prasibuti "pasipuošus" su nauju megstuku trikampu pamažintu kaklu lotuliukas.gif
Pasiskambinau į valyklą, sakau ar įmanoma, sako jai ne keliais dydžiai susimažino ir vilna nesusirišo į mazgą tuomet galim bandyti atstatyti su minkštinumu.. Parašysiu kaip finale man gausis ax.gif Bandysiu dabar vėl gaudyti švarkiuką gera kaina, švarkas man kasdienybė darbe..
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2014 09 26, 10:24)
Sveikos merginos,o koki dydi rekomenduotumet Cocoon Coat su 88cm krutine ugis 164cm. Labai aciu uz pasisakymus 4u.gif

Su 90 per krutine ir 164 ugiu turiu 2 dydi, idealiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 09 26, 10:44)
As ir berašydama prisijuokiau.. Sako nu lyg galvoju kad kažkaip kitaip, kaklas siauresnis...

as tai neprisipazinciau, sakyciau nezinau nezinau, gal pastorejai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turite si paltuka, fainuolis jis man... Pilka spalvyte wub.gif Buciau dekinga uz komentara 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 09 26, 11:24)
Gal kuri turite si paltuka, fainuolis jis man... Pilka spalvyte  wub.gif Buciau dekinga uz komentara  4u.gif

user posted image

Grazus paltas, tik kad spalva ne pilka ax.gif Man ir si labai grazi wub.gif

Gal kuri turite toki sijona, visai idomus, ar ne g.gif Turiu omenyje jo nugara ax.gif
Idomu, ar tik tas uztrauktukas neatsisegs netinkamu momentu biggrin.gif Ir su dydziais neaisku, sijonas graziau atrodytu aptemptas ir kaip pataikyti g.gif

user posted imageuser posted image

https://www.jcrew.co...k...e&hash=row1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 rugsėjo 2014 - 11:45
Nedave isikelt pilko... Viskas, dingo 2 dydis... Reikia nereikia, taip ir kankinuos... doh.gif

https://www.jcrew.co...A8907/A8907.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 26 rugsėjo 2014 - 12:09
QUOTE(snace @ 2014 09 26, 13:08)
Nedave isikelt pilko... Viskas, dingo 2 dydis... Reikia nereikia, taip ir kankinuos...  doh.gif

https://www.jcrew.co...A8907/A8907.jsp

bet tai rankoves kokios trumpos....
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit tokios vilnos kaip nuorodoj kazka is jcrew 4u.gif
Kaip nesiojasi ar nesikandzioja ta vilna ax.gif g.gif
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
Aš turiu tokios sudeties megztini su rombais is senesnes kolekcijos, tai man jis tobulas smile.gif Nekanda, siltas, puikus rubas ziemai.
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2014 09 26, 12:44)
Aš turiu tokios sudeties megztini su rombais is senesnes kolekcijos, tai man jis tobulas  smile.gif Nekanda, siltas, puikus rubas ziemai.

4u.gif aciu
Atsakyti