Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 09 27, 10:43)
Beveik visada megztuka velkuosi ant nuogo kuno ir tikrai skirtumas kai lieciasi paprastas merinukas ir kai kasmyras - milziniskas  drinks_cheers.gif su kasmyru netgi jauti kaip tave gaubia siluma  wub.gif

enura drinks_cheers.gif 4u.gif
nu o aš ankščiau dar prisirengdavau po apačia ir nesuprasdavau kuo skiriasi merino nuo kašmyro, kai maudavau ant marškinukų, tai dabar supratau , tada tas kašmyras netenka prasmės pamautas ant golfų ar marškinukų, tada jis palieka eilinis tippis , o kaina tai ne tippio ir šalta būdavo, dabar atėjau į protą, biggrin.gif vis kvailai atrodydavo, jei prisirengsiu daugiau visko bus šilčiau

todėl ir regal atveju bandau save išsivaizduoti, rūbai, švarkas ir dar cocoonas g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 09:56)
todėl ir regal atveju bandau save išsivaizduoti, rūbai, švarkas ir dar cocoonas  g.gif  ax.gif

tai as suprantu, kad regal ne del silumos taip rengiasi, tiesiog svarkas jai matyt reikalingas darbe

o as tai vis pasvajoju apie kasmyro apatinius rolleyes.gif reiks gal pagaliau igyvendinti sia svajone biggrin.gif pas crew man rodos maikuciu esu macius, tik nuolaidu joms nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 09 27, 07:56)
Aš šalčmyrė, jau dabar velkuosi į darbą tippi ir švarką ant viršaus, kažkurią dieną buvau tik su šilkinuke ir švarku, tai šalau visą dieną, o šildytuvą jungtis dar nepatogu prieš koleges :)

nezinau kaip ten butu su nepatogumais pries kitus, as sildytuva jungiu darbe ir vasara lotuliukas.gif niekada vasara nesedziu su trumpom rankovem, visada ant maikeles ar bliuskytes turiu dar ir megztuka koki, kuri masinoj, jau aisku tenka nusivilkti, nes jau tikrai karsta biggrin.gif

salta pas mane darbe ax.gif ...tiesa, as viena sedziu smile.gif

Gavau https://www.jcrew.co...A2805/A2805.jsp

Dydis - S. Manau jis ir turi buti toks laisvokas, ne kaip tik, nes mano broliene stambesne uz mane, uzsidejo ji, ant jos jau prigludes, bet nesiziuri dailiai. ax.gif

Spalva grazute, minkstutis, plonas, tai nebent vasarai smile.gif Gal visai neblogai ziuretusi prie dzinsu ir sportbaciu g.gif Galvosiu dar ka cia su juo daryt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 27 rugsėjo 2014 - 10:39
QUOTE(enura @ 2014 09 27, 11:05)
tai as suprantu, kad regal ne del silumos taip rengiasi, tiesiog svarkas jai matyt reikalingas darbe

kad šaltmirė rašė biggrin.gif švarką darbe gali pasilikti nebūtina jį su savim iki namų keliauti, jei jis reikalingas
pvz. aš darbe liemenę ar kokį cardiganą laikau jei vėsiau darbe, nes man po viršutiniais rūbais man jau nepatogu tiek rūbų tongue.gif

jo smagu būtų, gerą idėją pametėjai wub.gif wub.gif

štai vakar ėjau su kriaušyte pas stomotologą ir nesušalau tongue.gif jau ankščiau būčiau baltinukus užsidejus ir būčiau šalusi, o dabar sudėtyje 8 proc. triušiuko kailis šildė mano kūną ir nebuvo šalta schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dideja, o kam dar galvoti ka su tuo megztuku daryti g.gif Labai dailus, graziai guli, spalva tau sviesiaplaukei tinka mirksiukas.gif Jis galetu buti ir dar laisvesnis ax.gif Vasarai bus pats tas, tik ilgokai dar laukti, aisku biggrin.gif Reikia tau dabar conversu arba new balance biggrin.gif

O as ketvirtadieni ejau pas stomatologa su kasmyriniu tee ir plona pukine striuke ir baisiai susalau, jauciausi kaip nuoga doh.gif Kiekvienam savo cool.gif Man reikia, matyt, jausti drabuziu svori, kad jausciausi siltai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 27 rugsėjo 2014 - 10:58
QUOTE(Dideja @ 2014 09 27, 11:38)

Spalva grazute, minkstutis, plonas, tai nebent vasarai smile.gif  Gal visai neblogai ziuretusi prie dzinsu ir sportbaciu  g.gif  Galvosiu dar ka cia su juo daryt smile.gif

gražiai atrodo, spalva gera wub.gif dideja, ant tavęs tas megztukas, pritariu jis vasarai, drinks_cheers.gif
vėl batų nesimato blink.gif nukerti tu save nuo blauzdų foto g.gif ax.gif gerai,kad aukšta esi, tau ūgis leidžia taip foto daryti, jei su 167-168 cm ūgiu tokia foto padaryčiau būčiau kulverstukas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 09 27, 11:54)
Reikia tau dabar conversu arba new balance biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif
NB pagavau tik usa8 aireda kol mąsčiau, jaučiu skęsiu verysad.gif verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 11:50)

pritariu drinks_cheers.gif
NB pagavau tik usa8 aireda kol mąsčiau, jaučiu skęsiu  verysad.gif  verysad.gif  ax.gif

Desi popieriu i batu nosi, kad neliktu tuscios vietos, juokauju biggrin.gif Jeigu tavo 38 d. ir pirkai 8 d., bus pakenciamai, man bent jau tiko ax.gif
Atsakyti
Dideja, o kam dar galvoti ka su tuo megztuku daryti g.gif Labai dailus, graziai guli, spalva tau sviesiaplaukei tinka mirksiukas.gif Jis galetu buti ir dar laisvesnis ax.gif Vasarai bus pats tas, tik ilgokai dar laukti, aisku biggrin.gif Reikia tau dabar conversu arba new balance biggrin.gif

Tai ir galvoju, kad ko gero reiks ji pasilikti, jei belaukiant kitos vasaros nepersigalvosiu biggrin.gif
As ne sviesiaplauke, as cinamonine mirksiukas.gif tongue.gif
vietoj conversu ir NB , turiu siuos RL http://www.polyvore....ing?id=78095526 visai mieli, ir spalviskai prie megztuko tiktu smile.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 11:58)
gražiai atrodo,  spalva gera wub.gif dideja,  ant tavęs tas megztukas, pritariu jis vasarai,  drinks_cheers.gif
vėl batų nesimato blink.gif  nukerti tu save nuo blauzdų  foto g.gif  ax.gif  gerai,kad aukšta esi, tau ūgis leidžia taip foto daryti, jei su 167-168 cm ūgiu tokia foto padaryčiau būčiau kulverstukas lotuliukas.gif

si karta batai buvo kambarines slepetes,tai nefotkinau, nes butum ispeikusi , kad netinka tongue.gif biggrin.gif
as kaip jau sakiau, isivaizduoju ji prie sportbaciuku arba balerinkiu smile.gif
Atsakyti
O as ketvirtadieni ejau pas stomatologa su kasmyriniu tee ir plona pukine striuke ir baisiai susalau, jauciausi kaip nuoga doh.gif Kiekvienam savo cool.gif Man reikia, matyt, jausti drabuziu svori, kad jausciausi siltai biggrin.gif

va va ankščiau taip maniau, kad reikia rengtis, kuo daugiau tuo šilčiau, čia -inok psichologiškai nukreipiam save taip, o paskui sunku pakeisti įpročius ir atrodo šalta, tikiu tuom, man vyras senai jau sakė, kuo tu daugiau rengies tuo tu šali labiau, čia tas pats galioja ir su avalynę, kaip prisimaunam kojinių vilnoninių ir kišam dar į avikailį biggrin.gif šaukiam, kad kojos šąla.

čia manau su ta apranga įprotis, kaip kavą vieni geria su cukrum , kiti be cukraus, ir vieniems tokia ji skani, kitiems tokia, g.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 09 27, 12:05)
Tai ir galvoju, kad ko gero reiks ji pasilikti, jei belaukiant kitos vasaros nepersigalvosiu
si karta batai buvo kambarines slepetes,tai  nefotkinau, nes butum ispeikusi , kad netinka  tongue.gif

neparduok, labai gražiai tau bus pavasariui, vasarai prie tu sneikeriukų drinks_cheers.gif wub.gif

tapkutes gelėjai irgi parodyti wub.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 09 27, 12:01)
Desi popieriu i batu nosi, kad neliktu tuscios vietos, juokauju biggrin.gif Jeigu tavo 38 d. ir pirkai 8 d., bus pakenciamai, man bent jau tiko ax.gif

oi ne nekenčiu tokių dalykų, mane erzintų tokie priedai papildomi schmoll.gif doh.gif
mėgstu tik tik avalynę, ezina ir maži batai, bet dar labiau erzina per dideli batai verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Dideja, geras tas megztukas, spalva grazi vasarai, pasilik drinks_cheers.gif prie tu RL sportbatuku labai tiks 4u.gif Arba kaip Aireda sake reikia conversu arba NB kokiu sviesiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, patarkite, jei jcrew normoje sijonus imu 4 dydzio, ar imant tall taip pat imti 4 ar jau 2?
Atsakyti
QUOTE(elin@ @ 2014 09 27, 13:57)
Mergaiciukes, patarkite, jei jcrew normoje sijonus imu 4 dydzio, ar imant tall taip pat imti 4 ar jau 2?

4
Atsakyti