Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 09 01, 13:37)
Su drugeliais sakai g.gif  smile.gif  Grazu  4u.gif Bet tikri drugeliai mano fobija, isivaizduoji?  biggrin.gif  Nei kam pasakyti...  tongue.gif

As savo pirmoka islydejau siandien pasipuosusi vysniavu pencil ir roziniu tipiukiu, va  rolleyes.gif

eik Tu tokie mieli padareliai wub.gif ko ten bijoti smile.gif

vysnia su riuzava grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 01, 15:05)
eik Tu tokie mieli padareliai  wub.gif ko ten bijoti  smile.gif

mieli jie zinok tik ant Tavo sijonuko biggrin.gif tongue.gif O taip.....brrrrr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 01, 14:57)

sakai batai per sunkus g.gif  na gal..., bet  spalviskai dera, manau ziemai per sniegus sueis  smile.gif o V iskirpte galima "uzmaskuoti"  smile.gif

o cia specialiai Tau foto su yoox trumpaauliais ir be marskinuku  tongue.gif  Netgi su mano mylimuke tase, kurios niekaip i kita negaliu iskeisti, atsisiunciu ir parduodu, nelimpa  kitos  ax.gif

va dabar kitas reikalas, thumbup.gif wub.gif wub.gif lengvumas atsirado visame kame nuo viršaus iki apačios, drinks_cheers.gif dabar jau derinys puikus drinks_cheers.gif

o kam maskuoti iškirptę, pas tave ji tokia graži smile.gif

o dėl derinimo: batai tamsiai rudi, tai aš čia dėčiausi laisvesnį megztuką krentantį kokį prie tų būtent pirmų tavo ilagaulių, o prie antrų RL jojiko man iš vis jie prie suknelių, sijonukų ir leginsų.

man daug ką sprendžia avalynė suderinamumui, tik gaila pati su tuo labai vargstu, nes žiauriai plati pėda, nesigauna taip avalynę suderinti, kaip noriu ir pati tą matau,nes su savo kalade daug kur neįtelpu ypač baletkės ir basutės, todėl visada labai atkreipiu visų pirma į avalynę verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 01, 14:57)
tik kokius dzinsus nesioti prie tokiu batu? nes sie jau per ilgi gaunasi ir "garanksciuojasi" negraziai...gal reiktu trumpesniu, tokiu virs kauliuko  g.gif  arba situos kazkaip raitoti  g.gif

Siaurejancius i apacia ir ilgis iki kauliuko.
Atsakyti
Liuks Dideja graziai ziurisi labai wub.gif
O sakykit kas turit tuos RL jojiko batus ar patenkintos jais?nes galvoju reik man ju ar nereik g.gif
Atsakyti
Aireda, ziuriu tu kruvas nauju j.crew rubu isparduodi biggrin.gif Ryskiai per daug uzsiperki biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 rugsėjo 2014 - 17:27
aš irgi krūvos naujų laukiu biggrin.gif biggrin.gif užsikabinau taip, kad kiekvieną dieną ką nors užsisakau blush2.gif blush2.gif Dedu porą, kurių labiausiai laukiu, visi kiti daug kartų aptarti, kol negauti nera ką komentuot biggrin.gif

Iš rečiau čia matytų būtų šita, taip norėjau, kad tik su 25 proc. nuolaida pirkau, nesulaukiau didesnės g.gif g.gif g.gif
user posted image

Šitas paėmiau, tik galvoju, ar nenusimažinau užsakydama 2 dydį su 92 cm apimtimi g.gif

user posted image

šitas jau gavau - labai patiko, 2 dydis su 92 cm apimtimi - idealu bigsmile.gif
user posted image

o su šitais nepavyko - labai gražios spalvos, bet S dydis per didelis, atitinka tikrą M, įdėjau į išparduotuvę schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 01 rugsėjo 2014 - 18:36
QUOTE(Galla @ 2014 09 01, 19:18)
Šitas paėmiau, tik galvoju, ar nenusimažinau užsakydama 2 dydį su 92 cm apimtimi  g.gif

Situ 6Tall dydzio klubai 49x2cm.
Atsakyti
linamog, aš jūsų skelbimą pamačius ir pagalvojau, kad bus mažas 2 dydis, ko gero bus kokie 44 cm per klubus doh.gif nemačiau anksčiau jūsų skelbimo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 09 01, 21:28)
linamog, aš jūsų skelbimą pamačius ir pagalvojau, kad bus mažas 2 dydis, ko gero bus kokie 44 cm per klubus  doh.gif nemačiau anksčiau jūsų skelbimo  doh.gif  doh.gif

Nebus nebus, nera tokiu skirtumu tarp dydziu. Manau, bus idealiai jums, gi ir su elastanu.
Atsakyti
Padekit, ar si megztuka jau sugadinau? doh.gif g.gif Ploviau pirma karta, burbulu spalva issiliejo aplinkui ir dabar visur demes, lyg nesvarus butu, zodziu nusidaze megztukas burbulu spalva doh.gif Zinau, buvo parasyta ant etiketes-dry clean, bet as dauguma rubu su tokiu zymejimu plaunu ant vilnos/silko rezimo ir dar niekada niekas nesusigadino, bet turbut visada buna pirmas kartas unsure.gif Ar jau galiu ji ismesti? Gal kam nors panasiai buvo? Gal galima tas nusidaziusias vietas kaip nors isvalyti? unsure.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 09 02, 12:56)
Padekit, ar si megztuka jau sugadinau? doh.gif  g.gif Ploviau pirma karta, burbulu spalva issiliejo aplinkui ir dabar visur demes, lyg nesvarus butu, zodziu nusidaze megztukas burbulu spalva doh.gif Zinau, buvo parasyta ant etiketes-dry clean, bet as dauguma rubu su tokiu zymejimu plaunu ant vilnos/silko rezimo ir dar niekada niekas nesusigadino, bet turbut visada buna pirmas kartas unsure.gif Ar jau galiu ji ismesti? Gal kam nors panasiai buvo? Gal galima tas nusidaziusias vietas kaip nors isvalyti? unsure.gif  g.gif

oho blink.gif as sita mgeztuka pora kartu ploviau, viskas ok, nieko panasaus nenutiko .... bet as merinukus skalbiu rankomis drungnam vandenyje su kokiu minkstu skalbikliu
Atsakyti