Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 08 31, 16:51)
Mergaites, aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

Megztuku itin dziaugiuosi, jau gavau ir yoox tuos trumpus aulinukus, tiks prie jo  thumbup.gif

Man jis jau seniai i aki krites , kai tik atsirado prekyboje, dar atsimenu su lauryna50 apie ji snektelejom, kad nelabai praktiskas su odinem detalem (turiu pazistama Joglej, tai valo man uz puse kainos  biggrin.gif ), as rasiau, kad iskirpte jo V formos man nelabai, o siaip fainuolis wub.gif  Bet ir kaina pradine nemaza buvo, tai kazkaip ir buvau ji primirsusi, kol nepamaciau SM isparduotuvej  smile.gif  Na, o kai gavau, pranoko mano lukescius  bigsmile.gif

Dar reiks garderoba ir kokiais juodais dzinsiukais papildyti...vienzo  rolleyes.gif
Aireda, Tu labai raiskiai reiski mintis  ir labai teisingai , tiesiog apie mane  biggrin.gif  4u.gif

Fainas megstukas, Dideja. O aš nepabijojau rizikuot ir nusipirkau kelnes su odos juostelemis (kur uztrauktukas nugaroje, nebepamenu jų pawadinimo). Lb smarkiai nukainuotos, nzn, man jos lb.patinka. Galvoju saltesniam orui bus lb liux.
Tik reikes galwoti, kaip jas plauti... blink.gif Gal kuri jau turit ir plovėt/valėt?

Mergaites, kas turit suknutę, Ingos_ pareklamuotą, HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS, jūs neatkreipėt dėmesio ar jos audinio siūlai nepatampyti? Siaubas, pirmą kart apsivilkau ir pastebėjau, kad siūlai keliose vietos patemti. Tai nesuprantu, ar čia vos prisilietus jis taip traukiasi, ar man tiesiog "pasisekė" šitokią gauti... doh.gif Bet šiaip, suknutė tikrai lb smagi ir lb. nustebau, kad MB bais palankiai ją įvertino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 08 31, 22:52

Mergaites, kas turit suknutę, Ingos_ pareklamuotą, [i)
HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS[/i], jūs neatkreipėt dėmesio ar jos audinio siūlai nepatampyti? Siaubas, pirmą kart apsivilkau ir  pastebėjau, kad siūlai keliose vietos patemti. Tai nesuprantu, ar čia vos prisilietus jis taip traukiasi, ar man tiesiog "pasisekė" šitokią gauti...  doh.gif Bet šiaip, suknutė tikrai lb smagi ir lb. nustebau, kad MB bais palankiai ją įvertino  cool.gif

kas čia mane paminėjo, bigsmile.gif blink.gif ne neturi būti siūlų patrauktų ir tikrai jokie siūlai nesitampo schmoll.gif , kelionėje puikiai atlaikė. Aš net ją jau net ploviau rankomis Laurutę nepatikėsi smile.gif surizikavau, net į jokią valyklą nenešiau, tai išskalbus ir išdžiovimuss tikėjausi bus skuduras- sutrauktas kuris neišlyginamas, nes ne visi šilkai gerai atrodo išdžiovinus, nepatikėsi, nereikėjo nei lygintuvo thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif na vadinasi tikrai geras šilkas, dabar ramiai kabo spintoje gražuolė biggrin.gif
o kaip šaunu, kad buvai įvertinta pagrindinio gerbėjo MB biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dideja, megztukas nerealus, išskirtinis pritariu wub.gif wub.gif
dabar tave nukryžiuosiu iš meilės smile.gif wub.gif
1. derinuke, graži tavo krutinė, dekolte wub.gif batai per sunkūs, nes krutine v-forma
2 foto, viskas tobulai būtų išpildyta, nuo iki, o jei pakeitus baltinukus ne baltus, o į kitą spalvą, nes man prie tų RL jojikų nesižiūri baltinukai balti, kaip tu manai??? arba vietoj ilgaaulių tau tiks tie kur tu gausi iš yoox.com bus super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 08 29, 23:00)
Chloja, G R O Z I S  good.gif
Labai noreciau sitokio ir as...  wub.gif  blush2.gif  biggrin.gif

o man tas sijonukas su drugeliais gražus būtų, bet jam norisi daug vasariškų dienų, tai manau mano atveju jis daugiau spintoje prakabėtų,
nes aš turiu šaliką su drugeliais pirkau tokį su linu wub.gif ir merino tippiuką megztuką su drugeliais, tai jau deduosi tik kai saulėtos dienos, nes kai saulės nėra drugeliai spintoje.
čia trumpam įkelsiu foto iš atostogų praeitų metų, regal tikriausiai neužpaparacinai manęs su drugeliais, tik čia jau kita sala lotuliukas.gif čia ėjau į Šv. Eulalijos bažnyčią, bet deja siesta buvo ir likau stovėti nuleistom rankom:ax: verysad.gif
user posted image
Atsakyti
o as vat siandien rugsejo 1-osios proga pasipuosiau tuo sijonu su drugeliais tongue.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 01, 13:45)
o as vat siandien rugsejo 1-osios proga pasipuosiau tuo sijonu su drugeliais  tongue.gif  cool.gif 4u.gif

enura įkelk foto blink.gif o tai ką tu juos du turėjai???
na, mieloji, šiandien labai graži diena ir proga iškilminga, tai ypač tinka toks sijonukas pasipuošimui thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
laukiam reportažo su drugeliais mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 08 31, 21:52)
Mergaites, kas turit suknutę, Ingos_ pareklamuotą, HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS, jūs neatkreipėt dėmesio ar jos audinio siūlai nepatampyti? Siaubas, pirmą kart apsivilkau ir  pastebėjau, kad siūlai keliose vietos patemti. Tai nesuprantu, ar čia vos prisilietus jis taip traukiasi, ar man tiesiog "pasisekė" šitokią gauti...  doh.gif Bet šiaip, suknutė tikrai lb smagi ir lb. nustebau, kad MB bais palankiai ją įvertino  cool.gif

Net nubegau paziuret koks manosios, nekarto nedevetos, stovis ax.gif
Kadangi labai nagrinejau, tai radau viena siuliuka patempta, bet nekliuva i akis smile.gif

Inga, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 01, 12:51)
enura įkelk foto blink.gif  o tai ką tu juos du turėjai???
na, mieloji, šiandien labai graži diena ir proga iškilminga, tai ypač tinka toks sijonukas pasipuošimui thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
laukiam reportažo su drugeliais mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

taip biggrin.gif i ta neilindau, tai didesni nugriebiau tongue.gif krito jis man i sirdi labai wub.gif
vakare kai grisiu jeigu nepamirsiu padarysiu foto drinks_cheers.gif
Tavo derinys su drugeliais irgi labai wub.gif

Lauryna50, Tu gal ta suknute pagavai cia kai retai ismesdavo? Tai matyt buvo grazinta ar kur uzsigulejus, del to ir siulai patampyti unsure.gif
pagauti gera daikta ir dar geros bukles darosi loterija jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 09 01, 13:54)
Net nubegau paziuret koks manosios, nekarto nedevetos, stovis ax.gif
Kadangi labai nagrinejau, tai radau viena siuliuka patempta, bet nekliuva i akis smile.gif

ačiū ramka wub.gif
kiek daug yra turinčių šią suknutę, thumbup.gif čia uniforma gera būtų gimnazistėms ir elegantiška ir kukli smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 01, 14:10)

Tavo derinys su drugeliais irgi labai  wub.gif

čia senas derinys praeitų metų atostoginis, paskutinė diena kelios valandos prieš skrydį, tai čia jau niekas nepozuota, natiur produkt biggrin.gif tik kai jau išėjo tema apie sijonuką su drugeliais, tai įkišau ir aš nosį į šią temą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 01, 13:10)
pagauti gera daikta ir dar geros bukles darosi loterija jau  doh.gif

Pas mane ta pati patirtis, deja drinks_cheers.gif
Ypac rizika didele kai imeta koki uzsilikusi 1 vnt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 01, 13:45)
o as vat siandien rugsejo 1-osios proga pasipuosiau tuo sijonu su drugeliais  tongue.gif  cool.gif 4u.gif

Su drugeliais sakai g.gif smile.gif Grazu 4u.gif Bet tikri drugeliai mano fobija, isivaizduoji? biggrin.gif Nei kam pasakyti... tongue.gif

As savo pirmoka islydejau siandien pasipuosusi vysniavu pencil ir roziniu tipiukiu, va rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 01, 01:07)
dideja, megztukas nerealus, išskirtinis pritariu wub.gif  wub.gif
dabar tave nukryžiuosiu iš meilės smile.gif  wub.gif
1. derinuke, graži tavo krutinė, dekolte  wub.gif  batai per sunkūs, nes krutine v-forma
2 foto, viskas tobulai būtų išpildyta, nuo iki, o jei pakeitus baltinukus ne baltus, o į kitą spalvą, nes man prie tų RL jojikų nesižiūri baltinukai balti, kaip tu manai??? arba vietoj ilgaaulių tau tiks tie kur tu gausi iš yoox.com bus super  thumbup.gif

na komplimentu del krutines nieks man dar nesake, matyt nebuvo verta tongue.gif
aciu, inga_ mirksiukas.gif biggrin.gif

sakai batai per sunkus g.gif na gal..., bet spalviskai dera, manau ziemai per sniegus sueis smile.gif o V iskirpte galima "uzmaskuoti" smile.gif

o cia specialiai Tau foto su yoox trumpaauliais ir be marskinuku tongue.gif Netgi su mano mylimuke tase, kurios niekaip i kita negaliu iskeisti, atsisiunciu ir parduodu, nelimpa kitos ax.gif

user posted image

tik kokius dzinsus nesioti prie tokiu batu? nes sie jau per ilgi gaunasi ir "garanksciuojasi" negraziai...gal reiktu trumpesniu, tokiu virs kauliuko g.gif arba situos kazkaip raitoti g.gif
Atsakyti