QUOTE(Dideja @ 2014 08 31, 16:51)
Mergaites, aciu visoms uz grazius zodzius
Megztuku itin dziaugiuosi, jau gavau ir yoox tuos trumpus aulinukus, tiks prie jo
Man jis jau seniai i aki krites , kai tik atsirado prekyboje, dar atsimenu su lauryna50 apie ji snektelejom, kad nelabai praktiskas su odinem detalem (turiu pazistama Joglej, tai valo man uz puse kainos
), as rasiau, kad iskirpte jo V formos man nelabai, o siaip fainuolis
Bet ir kaina pradine nemaza buvo, tai kazkaip ir buvau ji primirsusi, kol nepamaciau SM isparduotuvej
Na, o kai gavau, pranoko mano lukescius
Dar reiks garderoba ir kokiais juodais dzinsiukais papildyti...vienzo
Aireda, Tu labai raiskiai reiski mintis ir labai teisingai , tiesiog apie mane

Megztuku itin dziaugiuosi, jau gavau ir yoox tuos trumpus aulinukus, tiks prie jo

Man jis jau seniai i aki krites , kai tik atsirado prekyboje, dar atsimenu su lauryna50 apie ji snektelejom, kad nelabai praktiskas su odinem detalem (turiu pazistama Joglej, tai valo man uz puse kainos

Dar reiks garderoba ir kokiais juodais dzinsiukais papildyti...vienzo

Aireda, Tu labai raiskiai reiski mintis ir labai teisingai , tiesiog apie mane

Fainas megstukas, Dideja. O aš nepabijojau rizikuot ir nusipirkau kelnes su odos juostelemis (kur uztrauktukas nugaroje, nebepamenu jų pawadinimo). Lb smarkiai nukainuotos, nzn, man jos lb.patinka. Galvoju saltesniam orui bus lb liux.
Tik reikes galwoti, kaip jas plauti...

Mergaites, kas turit suknutę, Ingos_ pareklamuotą, HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS, jūs neatkreipėt dėmesio ar jos audinio siūlai nepatampyti? Siaubas, pirmą kart apsivilkau ir pastebėjau, kad siūlai keliose vietos patemti. Tai nesuprantu, ar čia vos prisilietus jis taip traukiasi, ar man tiesiog "pasisekė" šitokią gauti...