Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 04, 00:50)
drinks_cheers.gif  panašūs švieži įspūdžiai ir mano biggrin.gif o dar šiandien kažkokia bobelka lėktuve, sėdėjusi man už nugaros, nusipirko kvepalus ir jais momentaliai apsivarė  doh.gif total košmar. nemačiau ką ten pirko, berods ar Lacoste, ar Lady Million. viaukt... ir taip skrydis atrodė žiauriai ilgas (nors realiai toks nebuvo), o dėl šito patapo dar 100kart ilgesnis biggrin.gif

Tai kad Lady Million ne tokie ir saldūs g.gif Tiksliau, tas saldumas - ne saldainių, karamelių, o baltų gėlių su medum. O dėl Lacoste, tai jie išvis turi nors vienus saldžius kvepalus? biggrin.gif Nebent tie du naujausi saldūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 04 rugsėjo 2014 - 08:39
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 09 04, 09:38)
Tai kad Lady Million ne tokie ir saldūs g.gif Tiksliau, tas saldumas - ne saldainių, karamelių, o baltų gėlių su medum. O dėl Lacoste, tai jie išvis turi nors vienus saldžius kvepalus? biggrin.gif Nebent tie du naujausi saldūs.

Aš nerašiau, kad babytė saldžiais apsivarė, tik kad buvo viaukt biggrin.gif Jei yr toks dalykas kaip kvėpinimosi kultūra, tai labai daugeliui jos trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 09 01, 09:32)

Dar man būna, kad tam tikri kvepalai asocijuojasi su labai man nepatinkančiu žmogum, nes tai yra jo mylimiausi kvepalai ir aš jais kvėpintis negaliu  doh.gif Musiau man šulo trūksta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tadum man dviejų. Nes būna dar ir atvirkščiai - man nepatinkančiais kvepalais būtinai pradeda kvėpintis žmonės, kurie man ir be kvepalų nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 08, 06:49)
drinks_cheers.gif tadum man dviejų. Nes būna dar ir atvirkščiai - man nepatinkančiais kvepalais būtinai pradeda kvėpintis žmonės, kurie man ir be kvepalų nepatinka...

thumbup.gif I desimtuka. Man ne karta yra taip buve.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 08, 05:49)

bet būna ir taip, kad žmogus niekaip, o kvepalais tokiais gerais kvepinasi, kad nors paskui eik doh.gif

kalbant apie netrokštamukus - yra tokie Miller Harris La Feuille. Net fragrantiką atsidariau pažiūrėti, kas ten tokio gali būti.
Kentėjau kentėjau, galvoju - gal į ką gražaus ši chimera pavirs ant odos. Mašina važiavau praviru langu. Kitą kartą - bala nematė, galvoju, reik gi išsiaiškint, - tas pats. Supratau, kad trečio karto mums su šiuo kvapu kol kas nebus unsure.gif
Taip ir nesupratau, kas gi ten tokio mane atstumia? g.gif

Atsakyti
user posted image

Šiandien užmačiau pas vieną savo 90 metę babytę ir labai apsidžiaugiau, kad turiu progą pauostyti šį gėrį. Deja deja labai nusivyliau, riešą bėgau plauti kuo skubiausiai. Baisus košmaras. Bent jau žinau dabar kuo taip solidžiai ir ryškiai tos mano babytės kvepia vakarėliose savo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2014 09 17, 23:24)
Šiandien užmačiau pas vieną savo 90 metę babytę ir labai apsidžiaugiau, kad turiu progą pauostyti šį gėrį. Deja deja labai nusivyliau, riešą bėgau plauti kuo skubiausiai. Baisus košmaras. Bent jau žinau dabar kuo taip solidžiai ir ryškiai tos mano babytės kvepia vakarėliose savo.. rolleyes.gif

Esu tikra, tai tik pirmasis ispudis, labai megstu Initial, nors dar neesu babyte biggrin.gif Svarbu nepadauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 rugsėjo 2014 - 08:36
QUOTE(vaičičeku @ 2014 09 18, 01:24)
user posted image

QUOTE(andorinha @ 2014 09 18, 10:35)
Esu tikra, tai tik pirmasis ispudis, labai megstu Initial, nors dar neesu babyte biggrin.gif Svarbu nepadauginti.

turiu šiuos ir man patinka, apie babytes ir asociacijas, tai galiu pasakyti, kad ne per seniausiai skaičiau straipsnį, kad nuo tam tikro amžiaus (aš nežinau kokio amžiaus žmogų laikote babyte) atsiranda senatvės kvapas, kuris, ko gero, jei dar susimaišo su kvepalais - gali duoti netikėtą ar neįprastą efektą, todėl manau, kad kvepalo skleidimasis dar ir nuo amžiaus priklauso
Atsakyti

user posted image

Atsakyti
Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphéa

čia man bausmė turbūt už tai, kad kažkada parašiau, jog dauguma alegorijų vandenukai biggrin.gif ištvėriau gal 10 minučių, cheminė aštri meduota gėlinė boma user posted image per atostogas teko gerai išuostyt apelsinų žiedus natūralius, tai čia nė per 100 km nieko panašaus. kažkokia rėkianti chemija+medus.

atsiprašau tų, kam patinka, nu bet negaliu user posted image jei kas norėtų kankint mane, puiki priemonė biggrin.gif

nusiploviau kruopščiai riešą, bet kvapas vis tiek persekioja user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 18 rugsėjo 2014 - 21:08
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 18, 23:02)

oi, kaip suprantu, puikiai prisimenu, kaip prausiausi Coco Madmuazelę ir vistiek dusau net nuo minties apie juos akys kryžiavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 18, 22:02)
Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphéa

čia man bausmė turbūt už tai, kad kažkada parašiau, jog dauguma alegorijų vandenukai  biggrin.gif ištvėriau gal 10 minučių, cheminė aštri meduota gėlinė boma user posted image per atostogas teko gerai išuostyt apelsinų žiedus natūralius, tai čia nė per 100 km nieko panašaus. kažkokia rėkianti chemija+medus.

atsiprašau tų, kam patinka, nu bet negaliu user posted image jei kas norėtų kankint mane, puiki priemonė  biggrin.gif

O man jie patiko, bet ne tiek, kad pasilikčiau. Būtų labiau patikę, jei iš tiesų būtų "aštrūs". Mano įspūdžiai apie juos visai kitokie - labai aptakus, susiliejęs kvapas, toks išplaukęs, kad net nuobodu. Trūko man tų aštresnių natų juose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 18 rugsėjo 2014 - 22:09