Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(vaičičeku @ 2015 04 13, 00:39)
user posted image

nu niekaip susidraugaut nepavyktų nors serenčiai realiam gyvenime  ir  labai patinka...

bandėt ar teoriškai manot? nes man jie labai ir labai wub.gif bet uosčiusi esu tik senąją versiją, naujos nežinau..
Yra ten serenčiai, man jie šiaip ne itin, bet puokštėje duoda kažkokio svaigumo pojūtį.
Atsakyti
Prisiminiau ir as dar viena- Karl Lagerfeld Sun Moon Stars
baisuokliukas.. doh.gif
Atsakyti
Mano paskutinių dienų "favoritas" - Victor&Rolf Flowerbomb biggrin.gif
nors žinau ne vieną moterį, tiesa, stipriai vyresnę, ant kurios skleidžiasi tiesiog dieviškai..

Ir dar toks juokelis - pagaliau prisiruošiau atpakuoti savo MFK Lumiere Noire pirkinio maišelį, o ten - graži dovanėlė - Diptyque Philosykos mėginukas-gražuolėlis, kurio aš nė per kur schmoll.gif .
Kaip žinodami įdėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Prados amber
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 13 balandžio 2015 - 20:55
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 13, 12:44)
Ir dar toks juokelis - pagaliau prisiruošiau atpakuoti savo MFK Lumiere Noire pirkinio maišelį, o ten - graži dovanėlė - Diptyque Philosykos mėginukas-gražuolėlis, kurio aš nė per kur schmoll.gif .
Kaip žinodami įdėjo lotuliukas.gif

Yra kas mielai sunaudotų tą "smirdaliuką" biggrin.gif

Maniškis baubas - Angel. Atrodo, jaučiu, kaip tirpsta dantų emalis nuo saldumo.
Atsakyti
user posted image
koks pobaisis kvapas. pradzioj dar pusiau su beda, o veliau taip nusaldeja ir primena daugybe tu visu saldziu popsiniu smirdalu.
Atsakyti
man labai nepatiko Robert Piguet Visa, jau tokie saldūs schmoll.gif
Atsakyti
Jei kam aktualu, pasidalinkit, kaip galima lengvai apsigauti. šis pardavėjas
DARIUS VIRGAITIS <dariusvirgaitis@gmail.com> tel. +37060822252 parduoda kvepalų klastotes. skelbimas http://www.skelbiu.l...pleaseCommentMe
nemandagus, pinigų atgal negrąžina, telefono nekelia. būkite atidūs, pirkdami ne iš parduotuvių kvepalus. PASIDALINKITE
Atsakyti
Tom Ford Tobacco Vanille schmoll.gif Vienas medus. Atsiprašau gerbėjų, bet kvepia sysium.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 05, 20:56)
Tom Ford Tobacco Vanille schmoll.gif Vienas medus. Atsiprašau gerbėjų, bet kvepia sysium.

tai ar sysius, ar medus? biggrin.gif

man jie irgi nelabai, tokie per daug lipniai saldūs.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 05, 21:16)
tai ar sysius, ar medus?  biggrin.gif

man jie irgi nelabai, tokie per daug lipniai saldūs.

Na, man ryški medaus nata kvepaluose visada sysium atsiduoda smile.gif Bet pripratau, toleruoju. Bet čia tai jau pereboras ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 05 rugsėjo 2015 - 20:27
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 05, 21:22)
Na, man ryški medaus nata kvepaluose visada sysium atsiduoda smile.gif Bet pripratau, toleruoju. Bet čia tai jau pereboras ph34r.gif

Hm, o man ten grynas džiovintų vaisių kompotas - gerąja prasme smile.gif
Atsakyti