Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Leta Lėja @ 2015 04 14, 19:40)
Yra kas mielai sunaudotų tą "smirdaliuką" biggrin.gif

Maniškis baubas - Angel. Atrodo, jaučiu, kaip tirpsta dantų emalis nuo saldumo.

O "ant manes" Angel kvepia visai nesaldziai, sakyciau man paciai primena Lalique Perles. Bet nuo kitu - taip, saldokai, bet tikrai ne vimdaciai saldziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 09 19, 14:56)
Nusigandau

Neroli Portofino Tom Ford - rekiantis gelinis muilas  unsure.gif

pritariu 100 % ir už ką tokius pinigus mokėt? g.gif
Atsakyti
Man asmeniškai visi Fordo gaiviakai neverti savo kainos, kad ir kokie faini jie būtų. Elementariai norėtųsi kažko rimtesnio už tokius pinigus, nes panašių odekolonų galima daug pigesnių rast. Bet noriu apginti Neroli Portofino (ne kainą, o kvapą) - pražia kiek agresyvoka, bet paskui labai mieli. Gal kam ir muilas, bet man jie tokie french.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 31 spalio 2015 - 19:32
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 31, 19:20)
Man asmeniškai visi Fordo gaiviakai neverti savo kainos, kad ir kokie faini jie būtų. Elementariai norėtųsi kažko rimtesnio už tokius pinigus, nes panašių odekolonų galima daug pigiau rast. Bet noriu apginti Neroli Portofino (ne kainą, o kvapą) - pražia kiek agresyvoka, bet paskui labai mieli. Gal kam ir muilas, bet man jie tokie french.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 31, 20:20)
Man asmeniškai visi Fordo gaiviakai neverti savo kainos, kad ir kokie faini jie būtų. Elementariai norėtųsi kažko rimtesnio už tokius pinigus, nes panašių odekolonų galima daug pigesnių rast. Bet noriu apginti Neroli Portofino (ne kainą, o kvapą) - pražia kiek agresyvoka, bet paskui labai mieli. Gal kam ir muilas, bet man jie tokie french.

Nors esu TF kvepalų gerbėja, bet dėl jo gaiviųjų kvepalų pasirašau po kiekvienu žodžiu g.gif
Atsakyti

Tai kad Fordas ramiai nušperino savo Neroli Portofino nuo 4711.
http://www.fragranti...logne-3256.html
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2015 11 02, 18:34)
Tai kad Fordas ramiai nušperino savo Neroli Portofino nuo 4711.
http://www.fragranti...logne-3256.html

Sunui mano patinka Portofino ,gal paimt situos tada g.gif
http://www.amazon.co...;qid=1446535659
Atsakyti

Taip, šis klasikinis. Laikosi tai neypatingai (kaip edc tai normaliai), bet kvapas geras. Jų yra ir LT internetinėse parduotuvėse, tik dažniausiai būna splash varijantai.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2015 11 03, 11:07)
Taip, šis klasikinis. Laikosi tai neypatingai (kaip edc tai normaliai), bet kvapas geras. Jų yra ir LT internetinėse parduotuvėse, tik dažniausiai būna splash varijantai.

Ačiū labai ,pasidairysiu Lt 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Baisuoklis, kažkuri nata tokia karšta, dusinanti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 13 lapkričio 2015 - 22:16
visos cia svaigo nuo dramblio (Kenzo Jungle L'Elephant), tai susigundZiau ir as pratestuoti, bet man ne, ne, ne schmoll.gif, siaubingai nepatinka kazkokia ikyriai saldi nata juose dominuoja. Man jie turi panasumo su Guerlain Champs Elysees, o jie man taip pat labai nepatiko, atsiprasau dramblio gerbeju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 11 14, 09:21)
visos cia svaigo nuo dramblio (Kenzo Jungle L'Elephant), tai susigundZiau ir as pratestuoti, bet man ne, ne, ne schmoll.gif, siaubingai nepatinka kazkokia ikyriai saldi nata juose dominuoja. Man jie turi panasumo su Guerlain Champs Elysees, o jie man taip pat labai nepatiko, atsiprasau dramblio gerbeju 4u.gif

Nu ne visos svaigo, tiesiog kitos nepasireiškė blush2.gif Man jie irgi ne.
Atsakyti