Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(egzzzotika @ 2014 09 27, 22:15)
3 vaziuosime. tai abiem i viena ir kita puses 330 lt. plus gal dar nuolaidu gausim, nes studentai esam.  aciu uz patarima, butenai uzprenumeruosiu.

Pagal mane tai jie netaiko nuolaidų studentams.
Bet pasižiūrėkite atidžiau jų informacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2014 09 27, 21:30)
sikart uzsisakiau pries savaite ir gavau tik lapkricio 1 dienai laika iki piet... todel rekomenduoju nesnaust, aisku nezinau kada skrendate  smile.gif ivertink tai, kad temsta greit rudeni (aisku ne taip, kaip LT) , o pavasari ryte ten zyyymiai ilgiau tamsu, mat vakarai smile.gif pvz. einant pusryciaut balandi apie 8 val.  budavo tamsu  bigsmile.gif Nors, lapkricio men. Gran Kanarijoj apie 19 dar budavo sviesu...  Rezervacija nekainuoja.
Del nardymo, tai yra nardymo klubai, is kuriu galite imti nardyma nuo kranto, arba plaukti laivu. Jei turejot omenyje pavirsini plaukiojima, taip tai kazi ko nepamatysite...

Ačiū, mes skrendam už beveik 4sav., tai vietų rezervacijai mačiau daug.Tik kažkuriam reportaže skaičiau, kad geriau nesnausti ir važiuoti labai anksti, nes atvažiuoja daug žmonių ir susirasti vietą mašinai sudėtinga.Tik jeigu 9 dar tamsu, tai skubėti nematau
tikslo. g.gif O kiek maždaug laiko atima kelionė nuo Puerto de la cruz iki keltuvų?

QUOTE(Darling @ 2014 09 28, 08:40)
Ačiū, mes skrendam už beveik 4sav., tai vietų rezervacijai mačiau daug.Tik kažkuriam reportaže skaičiau, kad geriau nesnausti ir važiuoti labai anksti, nes atvažiuoja daug žmonių ir susirasti vietą mašinai  sudėtinga.Tik jeigu 9 dar tamsu, tai skubėti nematau
tikslo. g.gif O kiek maždaug laiko atima kelionė nuo Puerto de la cruz iki keltuvų?

manau google maps gali padeti pasiziureti, mes praeita karta vaziavome is Costa Adeje, nuvaziavom vienu keliu, grizom kitu. Man si kart reikejo 3 vietu, todel nuo 11 val radau tik lapkricio 1-aja... Mes skrendame 27 spalio irgi i Puerto de la Cruz bigsmile.gif Kur jus apsistosite ?
Atsakyti
9 ryto tamsu? g.gif Mes buvom balandį,tai 8 ryto būdavo visiškai šviesu.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2014 09 28, 10:41)
manau google maps gali padeti pasiziureti, mes praeita karta vaziavome is Costa Adeje, nuvaziavom vienu keliu, grizom kitu. Man si kart reikejo 3 vietu, todel nuo 11 val radau tik lapkricio 1-aja... Mes skrendame 27 spalio irgi i Puerto de la Cruz  bigsmile.gif Kur jus apsistosite ?

Mes atskrendam spalio 23d. į Puerto de la crus ( ir viešbutis tokiu pačiu pavadinimu) ir būsim iki 28d. Paskui keliausime į kitą viešbutį jau pietvakarinėj salos daly. O kur jūs apsistosit?

QUOTE(rasa32 @ 2014 09 28, 14:11)
9 ryto tamsu? g.gif  Mes buvom balandį,tai 8 ryto būdavo visiškai šviesu.

pernai balandzio 3-10 mes buvome costa Adejoje. Kaip sakiau pusryciauti eidavom dar patamsy.

QUOTE(Darling @ 2014 09 28, 14:21)
Mes atskrendam spalio 23d. į Puerto de la crus ( ir viešbutis tokiu pačiu pavadinimu) ir būsim iki 28d. Paskui keliausime į kitą viešbutį jau pietvakarinėj salos daly. O kur jūs apsistosit?

Mes Bahia Principe san Felipe sikart. Praeita karta buvome taip pat bahia tinklo viesbutyje, viskas patiko, todel si kart taip pat ji rinkomes.
Ar radote vietu is ryto i Teide, nes dar anksciau nei mes jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2014 09 28, 08:28)
Pagal mane tai jie netaiko nuolaidų studentams.
Bet pasižiūrėkite atidžiau jų informacijoje.

dabar pasiziurejau, kad studentams 10% taiko, o perkant pirmyn ir atgal bilietus tai 20%. kaip galvojat: radau toki pasiulyma vienam zmogui 4zvaigzduciu viesbutyje Costa adeje su AI 1400. o HB 1200lt. imt ne imt? manau geras pasiulymas. bet galvoju kad ne visada ir galesim nueit pietu, nes visgi noretusi visa saka apkeliauti, bet kas tie 200lt, kitur brangiau iseis pavalgyt. idomu apskitai kas uz kokia suma viesbucius imate? seip randu neblogu variantu Santa cruz mieste, bet jei ten lietus ar vejas pastovus, tai gal nelabai faina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2014 09 28, 17:44)
pernai balandzio 3-10 mes buvome costa Adejoje. Kaip sakiau pusryciauti eidavom dar patamsy.
Mes Bahia Principe san Felipe sikart. Praeita karta buvome taip pat bahia tinklo viesbutyje, viskas patiko, todel si kart taip pat ji rinkomes.
Ar radote vietu is ryto i Teide, nes dar anksciau nei mes jus  g.gif

Aš viešbučiui labai didelių reikalavimų neturiu, tik kad priimtų du suaugusius ir du vaikus, baseinas vaikans ir kad būtų pusryčiai vakarienė.
O dėl teidės, gal aš ko nesuprantu, bet įvedžiau spalio 1d. ir pilna vietų keltis į viršų g.gif Dar reikia pasigilinti ir rezervuotis. Gal apie 11val.bandysim užsakinėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2014 09 27, 21:30)
sikart uzsisakiau pries savaite ir gavau tik lapkricio 1 dienai laika iki piet... todel rekomenduoju nesnaust, aisku nezinau kada skrendate  smile.gif ivertink tai, kad temsta greit rudeni (aisku ne taip, kaip LT) , o pavasari ryte ten zyyymiai ilgiau tamsu, mat vakarai smile.gif pvz. einant pusryciaut balandi apie 8 val.  budavo tamsu  bigsmile.gif Nors, lapkricio men. Gran Kanarijoj apie 19 dar budavo sviesu...  Rezervacija nekainuoja.
Del nardymo, tai yra nardymo klubai, is kuriu galite imti nardyma nuo kranto, arba plaukti laivu. Jei turejot omenyje pavirsini plaukiojima, taip tai kazi ko nepamatysite...

Mes buvę nuo sausio pabaigos iki kovo vidurio tais laikotarpiais, tai tikrai tokiu laiku nebūna tamsu schmoll.gif vakare ~19h eidavom vakarieniaut, tai po vakarienės jau sutemę būdavo, bet ryte ~8h tikrai šviesu, tai balandį lyg dar anksčiau turėtų švisti ax.gif

Dėl Teidės, per Vėlines atostogos Europoj vaikams, tai natūralu, kad tuo laikotarpiu didelis srautas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 09 26, 14:44)
Supratau,  aciuks.gif, ir dar klausimelis, o panardyt, su vamzduku tarkim, ar visur kazkokia zuvi galima uzmatyti, ar tik kai kuriuose papludymiuose, kaip antai, cia rase-Puerto de Santjago? ax.gif

pati nenardžiau, bet kai buvome El Puertito - vėžlių įlankoje, žmonės ten rinkosi su nardymo įranga. kiek supratau pagal rastą informaciją, kad ten galima stebėti vėžlius.

El Puertito yra čia

youtube
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 09 28, 19:26)
Aš viešbučiui labai didelių reikalavimų neturiu, tik kad priimtų du suaugusius ir du vaikus, baseinas vaikans ir kad būtų pusryčiai vakarienė.
O dėl teidės, gal aš ko nesuprantu, bet įvedžiau spalio 1d.  ir pilna vietų keltis į viršų g.gif Dar reikia pasigilinti ir rezervuotis. Gal apie 11val.bandysim užsakinėti  g.gif

mes gal ne ten pat ziurime, man rodo, kad iki lapkricio pradzios rytais ner... as internetu uzsisakiau leidima kilti i Teide, stai cia :

http://www.reservasp.../re...=2&act= 1

QUOTE(Adade @ 2014 09 28, 21:37)
mes gal ne ten pat ziurime, man rodo, kad iki lapkricio pradzios rytais ner... as internetu uzsisakiau leidima kilti i Teide, stai cia :

http://www.reservasp.../re...=2&act= 1

Tai tada aš ne ten žiūrėjau sad.gif Nu gaila, jei taip... Ir kas blogai, kad reikia rezervuojantis parašyti pasų numerius, o mes ne visi dar pasidarę. Kol pasidarysim, tai ir tų likusių vietų nbeliks sad.gif

QUOTE(Darling @ 2014 09 29, 08:00)
Tai tada aš ne ten žiūrėjau sad.gif Nu gaila, jei taip... Ir kas blogai, kad reikia rezervuojantis parašyti pasų numerius, o mes ne visi dar pasidarę. Kol pasidarysim, tai ir tų likusių vietų nbeliks sad.gif

Užsirezervavau, bet prie vieno iš vaikų užrašiau bet kokį paso numerį, nes dar nepasidarėm jo paso, tikiuosi su policija reikalų neturėsim doh.gif
O kodėl niekas nenori keltis į Teidę po pietų? Ar blogesnis matomumas, ar šalta, ar dar kas? g.gif
Adade, kada jūs užsiegistravot?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2014 09 28, 20:44)
pati nenardžiau, bet kai buvome El Puertito - vėžlių įlankoje, žmonės ten rinkosi su nardymo įranga. kiek supratau pagal rastą informaciją, kad ten galima stebėti vėžlius.

El Puertito yra čia

youtube

Aciu labai, mes kaip tik ADEJE gyvensim...matau,kad netoli... smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 29 rugsėjo 2014 - 11:36
QUOTE(Darling @ 2014 09 29, 08:43)
Užsirezervavau, bet prie vieno iš vaikų užrašiau bet kokį paso numerį, nes dar nepasidarėm jo paso, tikiuosi su policija reikalų neturėsim doh.gif
O kodėl niekas nenori keltis į Teidę po pietų? Ar blogesnis matomumas, ar šalta, ar dar kas? g.gif

mes nuo 11 val. Gal ten saule i kita puse leidzias ar kas nors pan. kad laikas nepopuliarus. As manyciau, kad irgi rasyk bet koki nr. pasakysi, kad naujas pasas ir tiek, jei isvis tikrins tuos nr.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 09 29, 08:43)

Nes popiet dažnai debesys užeina, tuomet užkopus nelabai kas matos apart debesis smile.gif
Atsakyti