QUOTE(pingwine @ 2014 09 30, 13:36)
Sveiki,
Gal galit pasidalint kokiais jugtiniais skrydziais plnuojat skrist? Man ir 670 Lt tiktu, kad tik nakti nereiktu sedet su vaikais oro uoste.
tai sitas variantas su Ryainar ir gaunasi kad reikes sedeti nakti oro uoste

(vilnius - London Stansted - tenerife)
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2014 09 30, 12:29)
Esam skride sausio men.,tai uzsale buvo lektuve kazkas.Silde ten ji,purske ir ishskridom 5 val.veliau
tai vistiek suspesim

nes gi uzsalti gali tik LT o Londone nuskridus reikia oro uoste sedeti 6 val. ir laukti lektuvo i tenerife
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2014 09 30, 21:26)
Gal kam teko nakti praleist Barselonos oro uoste?Vakare atskrendam,ryte anksti kylam.Su vaikais busim,tai bijau,kad nakti neisvarytu musu.I viesbuti kazkaip irgi be rysio del 3 valandu varyt.
mes taip keliavom pernai. pavargom juodai... todel dabar skrisim per Londona nes Barselonoj lektuvas i tenerife skrido tik apie 10val. o is londono jis skrenda 6val. tai sedejimo bus maziau.
niekas is oro uosto neisvaro...gali miegoti ant tu keduciu kaip ir visi
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2014 09 30, 16:20)
Musu netiesioginis, mes is tu kur su vaikais nakti oro usote sedes

...... o jeigu rimtai tai mano vaikui 15 metu, leidziames 23.15 kylam 6.10... ilgokai, bet bandysime
Del viesbucio neapsisprendziu mane domintu HOTEL BAHÍA FLAMINGO, bet kazkaip uzmaciau kad AI baras dirba tik iki 17 val, ar as ne taip supratau?
tai per Londona irgi toks pats laikas ankti atskrendi o ryte ankti kyli i tenerife.
tik as paziurejau kad ryainar is Vilniaus i ryga neskrenda...tai nezinau kaip jus ten toje Rygejoje atsirasit? su masina?