



Vasarą buvau sudžiovinus pimidorų, sudėjau juos į popierinį maišelį, o ten žiūriu pilna maistinių kandžių. Nugis viską išmečiau ir nutariau daugiau daryti tik su aliejum. Palade, pasakyk, ką reiškia pas tave recepte paskutinis žodis "pasterizuojama". Užpilama aliejum ir pasterizuojama. Turi galvoje, kad tą aliejų reikia dar užkaitinti? O nekaitintas kuo blogai? Norėčiau kažkaip užkonservuoti džiovntus, kad būtų minimaliai termiškai apdorota, bet maksimaliai apsaugota nuo gedimo ir visokių vabzdžių invazijų.
Dar pasakykit, kas žinot, ar pomidorams gręsia pavojus jeigu šiltnamyje vynuoges užpuolusi miltligė?
Pas mane kiek klausimų susikaupė. Soriukas, jeigu kalbėjote, temos sekti nebespėju... ar keičiate kasmet šiltnamyje žemę? Reikia suplanuoti rudens darbus jau.