Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(diuni @ 2014 09 12, 21:14)
4u.gif o , dėkui už foto...Tuomet ir aš Demidovskij sėsiu smile.gif

Tai jau ačiū.Ale kuris čia pūkuotas,kuris Demidovskij,kuris Gargamelis g.gif ?Ir kokio jis aukščio,aukštas žemas?Nors ne faktas,kad sėsiu,bo,jei jau poniai Lyliai skanus... user posted image Nors aplamai aš apie jokius sėjimus net negalvoju ir tiesą sakant dar ilgai negalvosiu user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(adija5 @ 2014 09 12, 21:31)
Tai jau ačiū.Ale kuris čia pūkuotas,kuris Demidovskij,kuris  Gargamelis  g.gif ?Ir kokio jis aukščio,aukštas žemas?Nors ne faktas,kad sėsiu,bo,jei jau poniai Lyliai skanus...   user posted image Nors aplamai aš apie jokius sėjimus net negalvoju ir tiesą sakant dar ilgai negalvosiu user posted image

biggrin.gif aš tai supratau- Gargamelis pūkotas ax.gif tai- kas ten ne faktas...sėsi ar ne g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 12 rugsėjo 2014 - 20:38
QUOTE(diuni @ 2014 09 12, 21:36)
biggrin.gif
biggrin.gif aš tai supratau- Gargamelis pūkotas ax.gif

Tai tas kairėj smurfas,vadinasi g.gif . Kažkoks ne pūkotas,o pleiskanotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 12, 21:41)
Tai tas kairėj smurfas,vadinasi  g.gif . Kažkoks ne pūkotas,o pleiskanotas  biggrin.gif

Pūkuotas kaip reikalas, Fluffiai palyginus su šituo- tikri plikiai. Ir stiebas, ir lapai, tik kaip su šaknim dar nežinau biggrin.gif Demidovskij skanus, kaip sakiau, nors su krasnij majak nėr ko nė lyginti schmoll.gif dabar galvoju, ar daug primezgė ar nelabai. Du jau suvalgyti, reiks pasižiūrėti rytoj, kiek dar liko žalių g.gif bet nėra labai derlingas. Aukštas.

Dar. Ar auginai Cherokee Purple? Tik vakar apsižiūrėjau, kad šitos veislės šiltnamyje irgi nepasižymėjau. Susinervavau, kai pamačiau, kad jie juodukai. Labai gaila, kad suvartoti incognito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 12 rugsėjo 2014 - 22:34
Hibridai, kurių aprašyme atsparumas marui, Lietuvoj parduodami tik du: Celzus H ir Fantasio H.

Maro grybelis suyra 60 laipsnių temperatūroje. Soda irgi veikia.

Nokstantys vaisiai, bet kokie (obuoliai, bananai, pomidorai) išskiria etileno dujas, kurios skatina nokti greta gulinčius pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 09 13, 13:48)

Maro grybelis suyra 60 laipsnių temperatūroje. Soda irgi veikia.

tikiuosi,tavo zodziai D----- i ausi wub.gif kol kas plemu ant nuskintu vaisiu neatsirado wub.gif
Atsakyti
Mano nuogaliai biggrin.gif
[attachmentid=233158]
Ir metu topas Puzata chata wub.gif
[attachmentid=233159]
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 13, 17:10)
Mano nuogaliai  biggrin.gif
[attachmentid=233158]
Ir metu topas Puzata chata  wub.gif
[attachmentid=233159]

gal galite pasakyti, į ką čia įsodinti pomidorai ir kodėl? Esu pirmametė augintoja, todėl viskuo domiuosi ��
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 09 12, 23:19)
Dar. Ar auginai Cherokee Purple? Tik vakar apsižiūrėjau, kad šitos veislės šiltnamyje irgi nepasižymėjau. Susinervavau, kai pamačiau, kad jie juodukai.

Nea,šiemet neauginau schmoll.gif Bet auginau kadaise .Užpernai ax.gif .Tik man tai jie jokie juodukai.Purple.Bet nieko neatgaminu nei apie ką,nei su kuo g.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 13, 17:00)
tikiuosi,tavo zodziai D----- i ausi wub.gif kol kas plemu ant nuskintu vaisiu neatsirado wub.gif

Tai ir neatsiras,jei kokio čiut čiut pažeisto mirkydama ir brūžindama nepraleidai.Man pernai gal kokie tik penki iš lauko marinių pajuodo po karšto dušo.Bet aš nei jokių sodų,nei margancovkės nedėjau schmoll.gif
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 13, 18:10)
Mano nuogaliai  biggrin.gif

Nugis,baisuma blink.gif Užtat aš į savo šiltnamius retai jau ir beužklystu,nors vienam dar kabaluoja normaliau ,kitam vaizdelis panašus,bet aš tinginė,tai lapų daugiau ir krūva šviežių pažastukų biggrin.gif Ale mano trapią dvasinę pusiausvyrą jau sutrikdo bendras dabartinis šiltnamių vaizdas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 13 rugsėjo 2014 - 22:53
QUOTE(pecilija @ 2014 09 13, 21:56)
gal galite pasakyti, į ką čia įsodinti pomidorai ir kodėl?  Esu pirmametė augintoja, todėl viskuo domiuosi ��

Cia jie "suzieduoti", kodel? todel, kad man patogiau taip (laistant vanduo nebega per visa siltnami, saknu nepaplauna, nu ir zoles neauga) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 09 13, 22:50)
Nugis,baisuma  blink.gif 

Nu ner taip baisiai biggrin.gif Paprasciausiai ruduo, dziaugiuosi, kad nesergam ax.gif
Va apie Demidovskius kalbejot
[attachmentid=233160]
Rodzeriai
[attachmentid=233161]
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 13, 18:10)

Ir metu topas Puzata chata  wub.gif
[

ir man sitas wub.gif
Atsakyti
Merginos, o iš kur perkate sėklas? Gal kas galite pasidalinti? (ne už dyką) �� norėčiau demidovski, puzata chata. Vasaros pradžioje pamenu kažkuri rodė pilnus krūmus aplipusius pailgais pomidorais... Neatsimenu rūšies.... Einu ieškoti... Nes tų irgi norėč....
Atsakyti