QUOTE(daimura @ 2014 10 21, 11:45)
Adija, kaip norėčiau paragauti tavo kokį
dėžinį pomidorą - gal mano dėžės blogos, sakau, kad jie tokie neskanūs gaunasi

Čia ne nuo dėžės,o nuo požiūrio priklauso

Kaskart imdama pomidorą pamislinu ,kad pabaigusi savo dèžutinius ,vėl pomidorus valgysiu tik kitąmet birželio gale

Taip sakant, besivaidenanti ateity bado šmėkla pats geriausias skonio gerintojas.
Nors kol kas man hibridai nu ne per skaniausi

Bo dar turiu nemažai užsizapasinusi. Tie,kurie buvo valgomi,pvz.Giuljeta,Bolzano ,Pink rise ,tie ir dabar gerai eina.Bet ateis ir tas laikas,kai kiekvienas įgaus nepakartojamą unikalų ,su niekuo nepalyginamą aromatą ir dievišką skonį